Roll Up telineet tehokkaaseen markkinointiin

Roll Up telineet tehokkaaseen markkinointiin

Roll-Up telineet tehokkaaseen markkinointiin

Roll-Up telineet ovat suosituimpia markkinointitelineistä. Syy miksi Roll-Up telineet ovat niin suosittuja, löytyy yksinkertaisesti telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan kasettikotelon sisälle. Minkä jälkeen kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up telineet kampanjoihin ja pidempiaikaiseen käyttöön

Kaikki Roll-Up telineet ovat käteviä, mutta markkinoilla olevissa telineissä on selviä eroja. Markkinoilla on tänä päivänä hyvin paljon erilaisia telineitä. Niitä valmistaa ja markkinoi useat eri yritykset. Samoin kuin kaikki muutkin markkinointitelineet, myös Roll-Up telineet on suunniteltu ja tehty moniin eri käyttötarkoituksiin.

Roll up telineiden hintahaarukka on myös hyvin laaja. Hintaan vaikuttaa telineen valmistusmateriaali sekä myös kuvavuodan materiaali. Hintaan vaikuttaa myös hankintamäärä, hinnaltaan on aivan eri asia hankkia yksi kuin sata telinettä yhdellä kertaa. Isompi määrä laskee aina hintaa alaspäin.

Markkinoilla tarjottavat halvat Roll-Up telineet on suunniteltu kampanjakäyttöön. Niiden valmistusmateriaali ohut alumiini ei kestä usein toistuvaa pystyttämistä ja purkamista. Alumiini taipuu kuvavuodan tukitankon kiinnityskohdasta aiheuttaen sen että roll-up telineen kuvavuota ei enää "seiso" suorassa vaan kallistuu joko eteen- tai taaksepäin. Halvan roll-up telineen kuljetuslaukku ei myöskään ole tarkoitettu usein toistuvaan käyttöön. Se on edullisen hinnan vuoksi valmistettu pelkästään ohuesta kankaasta ilman suojaavia  pehmusteita mitkä suojaisivat roll-up telinettä kuljetuksen kolhuita ja iskuilta.

Messukäyttöön tai edustajan työkaluksi tällaiset Roll-Up telineet eivät sovellu, mutta ne voivat olla hyvä ja edullinen vaihtoehto, kun toteutetaan markkinointikampanja, missä telineet pystytetään mm myymälöihin markkinointikampanjan ajaksi seisomaan. Kampanjan jälkeen telineet voidaan poistaa käytöstä esim. metallin kierrätykseen, missä alumiiniset Roll-Up telineet saavat uuden elämän.

Roll-Up telineet eri käyttötarkoituksiin.

Marrow Oy:n Roll-Up telineet –mallisto pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Maahantuomastamme Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin. Katso roll-up telineet ja niiden määräalennukset Marrow Oy:n verkkokaupasta, tulet yllättymään niiden edullisuudesta.

Marrow roll-up mallisto

 

Quick-Up Roll - Basic on budjettiystävällinen roll-up teline, joka on suunniteltu etenkin kampanjakäyttöön.

Quick-Up Roll - Basic on valmistettu keveämmästä ja ohuemmasta materiaalista kuin perinteiset tapahtuma roll-upit. Materiaalivalinnalla tuotantohinta on saatu niin alhaiseksi, että Basic roll-upeilla toteutat suuretkin markkinointikampanjat todella edullisesti.

Kevyestä materiaalista huolimatta Basic roll-up seisoo tukevasti suorassa kahdella jalalla, sillä sen tukitangon ja jalkojen kiinnityspisteet on vahvistettu teräksisillä tukirakenteilla, mitkä lisäävät roll-up telineen vakautta.

Kuvakoko 85×200 cm on mittasuhteeltaan ihanteellinen toteuttaa näyttävä mainos.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll - Basic – rollup telineet toimitetaan kankaisella kuljetuslaukulla varustettuna.

 

Kun taas etsit, vahvarakenteista perus roll-up telinettä, niin valintasi on Quick-Up Roll - Classic

Perinteisen roll-up telineen hinnalla saat klassisen tyylikkään rollup kuvatelineen. Quick-Up Roll - Classic on ollut suosittu työkalu useilla eri ammattialoilla, etenkin silloin, kun tarvitaan mukana kuljetettavaa vahvarakenteista telinettä.

Quick-Up Roll Classic roll-up teline seisoo tukevasti erillisellä jalalla ja se on valmistettu vahvasta eloksoidusta alumiinista, muovista sekä teräksestä. Kasettikotelon kolmiomuoto antaa tälle roll-up:lle tyylikkään viimeistellyn ulkonäön. Samalla kolmionmuotoinen alumiiniprofiili tarjoaa vahvan rakenteen, koneiston painon pysyessä silti kevyenä.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle Roll-Up Banner kuvavuotamateriaalille missä on erinomainen värientoisto. Kuvavuodan blockout-materiaali estää valon heijastumisen kuvavuodan läpi.

Quick-Up Roll – Classic -telineen kankainen kuljetuslaukku on kätevästi päältä avattava ja siinä on suojaava pehmustus.

Quick-Up Roll - Classic telinettä on saatavana kahta eri leveyttä 85 ja 100 cm kuvankorkeus on 200 cm. 

Kun vaadit roll-up telineeltä vielä enemmän niin Quick-Up Roll - Business on erinomainen valinta silloin kun tarvitset laadukasta ja kestävää roll-up -telinettä millä tahansa liiketoimintasi osa-alueella.

Business roll-up:ssa on kuvankorkeus säädettävissä portaattomasti kätevän teleskooppitangon avulla. Teleskooppitanko myös helpottaa huomattavasti roll-upin pystytystä.

Vahvasta alumiini profiilista valmistetun kasettikotelon alla on säädettävät jalat, millä Business roll-up on helposti tasattavissa vakaaksi epätasaisella alustalla.

Kuvavuota on kiinnitetty roll-upin ylälistaan kaksinkertaisesti varmistetulla kiinnitysmenetelmällä mikä takaa sen, että kuvavuota ei repsota tai ei irtoa kiinnityslistasta kovassakaan käytössä.

Vahva pehmustettu päältä avattava kuljetuslaukku suojaa Business roll-upia kolhuilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Quick-Up Roll - Business rullaständiä on saatavana 85, 100, 120, 150 ja 200 cm leveinä versioina. Kuvankorkeus on säädettävissä portaattomasti 170 cm aina 217 cm korkeuteen saakka.

Messukäyttöön suosittelemme laadukasta roll-up telinettä, mikä ulkonäöltään ja kuvamateriaaleitaan on yhteneväinen muiden messuilla käytettävien messuseinien ja rakenteiden kanssa.

Visuaalisuuden kannalta on myös hyvä, että rollup teline olisi yhtä korkea muiden messuseinien kanssa. Esim. pop-up seinäkkeet ovat korkeudeltaan usein 220 cm tai korkeampia. Tällöin 200 cm korkea roll-up voi näyttää koomiselta ja jäädä myös täysissä tapahtumissa messuvieraiden päiden taakse piiloon.

Mallistomme Quick-Up Roll – Premium Plus on laadukas ja kestävää roll-up -teline. Laadukkaat materiaalit ja elegantti ajaton muotoilu ovat tae siitä, että Quick-Up Roll - Premium Plus -kuvateline on pitkäaikainen ja luotettava kumppani messuilla ja kaikissa tapahtumissa.

Quick-Up Roll - Premium Plus on normaalia korkeampi roll-up teline. Kuvavuodan teleskooppinen tukitanko mahdollistaa portaattoman kuvankorkeuden säädön jopa 213 cm korkeuteen saakka. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa roll-up telineen käytön myös matalissa tiloissa, kuten esim. laivoilla. Teleskooppitanko helpottaa huomattavasti myös roll-up telineen pystytystä.

Markkinointiviestisi tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle Blockout-kuvavuotamateriaalille. Valoa läpäisemätön kuvavuotamateriaali takaa sen, että kuvavuodan tukitanko ei näy häiritsevästi kuvavuodan läpi, ei edes kirkkaassa taustavalossa. Kuten esim. käytettäessä roll-up telinettä näyteikkunan edessä. Kuvavuota on kiinnitetty roll-upin ylälistaan kaksinkertaisesti varmistetulla, patentoidulla kiinnitysmenetelmällä mikä takaa sen, että kuvavuota ei repsota tai ei irtoa kiinnityslistasta kovassakaan käytössä.

Quick-Up Roll - Premium Plus roll-up on helposti tasattavissa vakaaksi epätasaisella alustalla, kasettikotelon alla sijaitsevilla säädettävillä "jaloilla". Vahva pehmustettu päältä avattava kuljetuslaukku suojaa Premium Plus roll-up  telinettä kolhuilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Quick-Up Roll Premium Plus rullaständiä on saatavana 80, 100, 120, 150 ja 200 cm leveinä versioina.

 

Quick-Up Roll - Double on mallistomme budjettiystävällinen kaksipuolinen roll-up teline, mikä on suunniteltu moniin erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Sitä on saatavana 85 ja 100 cm leveänä versiona.

Quick-Up Roll - Double on käytössään todella monipuolinen, sillä sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös yksipuolisena banneritelineenä.

Quick-Up Roll Double on valmistettu vahvasta alumiinimateriaalista. Joten se on markkinointiosaston pitkäaikainen ja luotettava kumppani mm. tuote-esittelyisä, myymälämainonnassa, messuilla, kaikkialla missä vain tarvitset kaksipuolistamainosta. Quick-Up Roll Double roll-up teline seisoo tukevasti paikallaan, kahdella jalalla.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll Double – roll-up teline toimitetaan vahvasta kankaasta valmistetulla kuljetuslaukulla varustettuna.

 

Quick-Up Roll - Outdoor on ulkoilma käyttöön suunniteltu kaksipuolinen roll-up teline, mikä kestää erinomaisesti tuulet ja tuiskut.

Normaalit roll-up telineet eivät kestä ulkoilma käytössä. Niiden rakenne on suunniteltu käytettäväksi vain sisätiloissa. Standardi roll-up teline rikkoontuu helpposti tuulessa,  myöskään niiden kuvavuota materiaalit eivät kestä tuulta ja kosteutta. Siksi ulkoilma käyttöön tarvitaankin vartavasten ulkoilmakäyttöön suunniteltu roll-up teline.

Quick-Up Roll Outdoor – on suuniniteltu ulkoilmakäyttöön, kaikissa sen matereiaalivalinnoissa on huomioitu haastavat erilaiset sään vaatimukset.  Roll-up telineen runkona on säänkestävää vahvaa alummininen kotelo. Alumiinikoteloon kiinntettävät erilliset jalat antavat telineelle erinomaisen vakauden. Roll-up telineen mukana toimitetan neljä tuhtia vaarnaa, millä teline voidaan lukita jaloistaan tukevasti maahan.*)  Jousitettu vahva kuvavuodan tukitanko joustaa tuulenpuuskissa ja palauttavat kuvan aina pystyasentoon.
Telineen molemmin puolin sijaitsevat säänkestävät pvc bannerit, mihin mainosviesti on digitaalisesti tulostettu säänkestävin värein.

Kuljetusta ja varastointia varten mukana tulee vahva kankainen kuljetuslaukku.

Kuvavuota

Käytämme roll-up telineissä kuvavuotamateriaalina nykyaikaista laadukasta kuvavuotamateriaalia. Kuvavuota on valoa läpäisemätön. Tämän ansiosta voit käyttää roll-up telineitämme huoletta myös paikassa, missä kuvavuodan takaa kohdistuu valoa. Esimerkiksi näyteikkunoiden edessä ilman, että roll-upin tukitanko näkyisi kuvavuodan läpi. Roll-up materiaalissa on erinomainen värientoisto. 

Quick-Up Roll - Outdoor telineiden kuvavuotamateriaali on PVC päällystettyä polyester kangasta. Tämä toistaa hyvin värit sekä soveltuu käytettäväksi myös ulkoilmakäyttöön. 

Osta marrow.fi verkkokaupasta tai ota yhteyttä niin keskustellaan, mikä roll-up vaihtoehto soveltuisi parhaiten omaan tarpeeseesi.

Marrow – verkkokaupan Roll-Up telineet -mallistoomme voit tutustua tästä linkistä: http://www.marrow.fi/tuotteet/roll-up-ja-banner-kuvatelineet/

Vaihtoehtoiset tuotteet

Olet ehkä kyllästynyt roll-up telineissin ja etsit niille vaihtoehtoa.

Sinun pitääkuitenkin houkutella asiakkaidesi huomiota, erottua kilpailijoistasi ja edistää markkinointiviestisi näkyvyyttä myymälämainonnassa, tuote-esittelyissä, tapahtumissa, messuilla tai näyttelyissä.

Valintasi on tällöin Quick-Up Banner – Tension mainosteline, siinä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri mainospinta ja helppokäyttöisyys.

Se on nykyaikainen vaihdettavalla kuvakankalla varustettu mainosteline korvaamaan perinteiset banner-telineet ja roll-upit.

Quick-Up Banner – Tension mainostelineiden vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on tulostettu digitaalisesti ekologisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Banner – Tension mainostelieitä on saatavana eri malleja, -leveyksiä sekä muotoja.

Katso Quick-Up Banner - Tension Presto pystytysvideo

 

 

Liittyvät tuotteet

Quick-Up Roll - Outdoor
Quick-Up Roll - Basic 85 - edullinen roll-up teline.
Quick-Up Roll - Premium Plus 150
Quick-Up Roll Double 85 - kaksipuolinen roll-up teline.
Quick- Up Roll - Business 85
Quick-Up Roll - Fabric 85 mainosteline
185,00 €