Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Roll - Double 85

Quick-Up Roll - Double 85 on kaksipuolinen roll-up teline. Kuvan koko on 85 x 200 cm. Roll-Up kuvateline seisoo tukevasti kahdella jalustalla ja siinä on erinomaisesti värit toistava kuvavuodat telineen molemmin puolin.
216,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
UDBSDGDOBB085B2
  • Osta 2 hintaan 190,00 € /kpl ja säästä 12%
  • Osta 5 hintaan 181,00 € /kpl ja säästä 16%
  • Osta 30 hintaan 178,00 € /kpl ja säästä 18%
  • Osta 60 hintaan 173,00 € /kpl ja säästä 20%
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Roll - Double 85 – kaksipuolinen roll-up teline

Usein markkinointitapahtumissa asiakkaat kulkevat esittelypaikan ohi kahdelta eri suunnalta. Tällöin ei ole kovinkaan tehokasta, että osa asiakkaistasi näkee roll-up mainoksesi vähemmän kaupallisen taustapuolen. Tämän ongelman ratkaiset helposti hankkimalla kaksipuolisen roll-up telineen. Kaksipuolisessa roll-upissa on kaksi erillistä kuvavuotaa telineen molemmin puolin, joten mainosviestisi näkyy tehokkaasti roll-up telineen molemmin puolin.

Quick-Up Roll - Double 85 kaksipuolinen roll-up teline on monipuolinen, sillä sitä voidaan käyttää myös yksipuolisena banneritelineenä.

Quick-Up Roll - Double on valmistettu vahvasta alumiinimateriaalista. Joten se on markkinointiosaston pitkäaikainen ja luotettava kumppani mm. tuote-esittelyisä, myymälämainonnassa, messuilla, kaikkialla missä vain tarvitset kaksipuolistamainosta. Quick-Up Roll Double roll-up teline seisoo tukevasti paikallaan, kahdella jalalla.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle valoa läpäisemättömälle kuvavuota materiaalille. Tästä materiaalista valmistetut kuvavuodat pysyvät käytössä suorana ja mikä tärkeintä kuvavuodassa on erinomainen kuvan- ja värientoisto, joten voit olla varma, että mainoksesi esitetään asiakkaillesi todella näyttävästi juuri haluamallasi tavalla. Quick-Up - Double 85 telineen kuvakoko on 85x200 cm se on myös mittasuhteeltaan ihanteellinen koko toteuttaa näyttävä mainos.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll - Double roll-up teline toimitetaan vahvasta kankaasta valmistetulla kuljetuslaukulla varustettuna.

Tekniset tiedot

 

Roll-Up teline:
materiaali: Alumiini, teräs ja muovi.
kuljetuslaukku: Musta kangaslaukku.
pystytys koko: 89 x 39 x 210 cm (l x s x k).
pakkaus koko:  92 x 20 x 13 cm.
paino: 4,5 kg.

Kuvavuodat:
kuvavuodan koko:  85 x 215 cm.
kuvavuodan näkyvä osuus: 85 x 200 cm.
kuvavuodan materiaali: Valoa läpäisemätön Banner Blockout 440 g/m² materiaali.
kuvavuodan tulostus: Digitaalinen tulostus Latex-värein.

Takuu:
1 vuotta. (ei koske kuvavuotaa ja kuljetuslaukkua.)

Toimitussisältö:
Roll-up teline, tulostettu kuvavuota 2 kpl ja pehmustettu kuljetuslaukku.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Roll - Double 85
Arviosi