Lattialla seisovat valokaapit

Lattialla seisovat valokaapit

Lattialla seisova valokaappi on täydellinen mainosväline. Se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen. 

Valokaappien taustavalaistus on toteutettu nykyaikaisella ja tehokkaalla LED-valaistuksella. Kirkkaat sekä laadukkaat Ledit on asennettu valokaapin sisäpuolelle kehyksen pystyprofiileihin niin, että ne eivät luo varjostuksia printtiin.

  • Quick-Up Lightbox - Expo on alumiinirunkoinen valokaappi ja se on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Liittämällä useampia Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja päädyistään magneettisesti kiinni toisiinsa, muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainosseinän, jota voit käyttää esim. osana messuosastoasi. Voit myös asettaa Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja kulmittain toisiinsa nähden. Näillä menetelmillä sinulla on taas käytössä helposti pystytettävä ja kuljetettava taustavalaistu kulmamessuosasto.
  • Quick-Up Lightbox - Smart on valkoinen kestävästä valkoisesta PVC:stä valmistettu valokaappi. Se on helppo pystyttää ilman työkaluja. Näitä tapahtumakäyttöön suuniteltuja valokaapeja voidaan liittää yhteen, minkä vuoksi Quick-Up Lightbox - Smart on loistava idea myös liikkuvaksi ja taloudelliseksi messuosastoksi. 
    Quick-Up Lightbox - Smart valokaappia on saatavana 100, 200 ja 300 cm leveänä versiona sekä myös taustavalaistuna messutiskinä.
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Alakategoriat