Beach Flag -liput

Beach Flag -liput

Beach Flag -liput

Beach Flag -liput ovat vajaassa vuosikymmenessä tulleet ulkotapahtumien suosituimmaksi markkinointivälineeksi. Beach Flag -liput ovat alkujaan olleet todellisia rantalipuja, sillä tuotteen alkujuuret ovat Etelä-Afrikassa missä ensimmäiset Beach Flagit reunustivat tuulisia rantoja surffaus-kilpailussa. Nykypäivän rantalippu voi yhtä hyvin löytyä liehumasta laskettelutapahtumassa suomalaisen tunturin laella.

Kuten rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös Beach Flag -liput tunnetaan Suomessa monella eri nimellä kuten; rantalippu, surffilippu, lippubanneri, winder, jne.

Quick-Up Banner Beach Flag -liput

Marrow Oy:n Beach Flag tuotemerkki on Quick-Up Banner ™. Se on Marrow Oy:n eurooppalaisella sopimus lipputehtaalla valmistuttama oma Beach Flag tuoteperhe, johon kuuluu kolme erimallista BeachFlag lippua. Näitä jokaista mallia on saatavana useita eri kokoja.

Drop-Banner ™

Mallistomme suosituimmat BeachFlag -liput ovat pisaran muotoisia Drop-Banner™ lippuja. 

Tanko on valmistettu vahvasta alumiinista, tangon yläosan muodostaa joustava vahva lasikuituinen yläosa, mikä mahdollistaa lipussa käytetyn pisaran muodon. Pisaran muotoinen lippubanneri on digitaalisesti tulostettua lippuneuloskangasta. Lippu toistaa hyvin tulostetut värit, myös lippukankaan toiselle puolelle. Tämä tekee lipusta ”luettavan” sen kääntyillessä tuulessa.

Lipun jalusta on laakeroitu, mikä mahdollistaa lipun kääntymisen tuulen suunnan mukaan. Jalustan ”laakeri” estää myös lipun kiertymisen tangon ympärille tuulessa. Toisaalta Drop-banneri ei tarvitse tuulta. Drop-bannerin muoto takaa sen, että lippuun tulostettu markkinointiviesti on hyvin luettavissa myös tuulettomassa ilmassa. Siksi se on suosittu muodoltaan myös sisätiloissa kuten messuilla ja liikekeskuksissa.

Drop-Banner BeachFlag -liput on jaettu neljään eri kokoluokkaan. Pienin S koko on tarkoitettu lähinna sisäkäyttöön. M, L ja XL koot soveltuvat yhtä hyvin niin sisätiloihin kuin myös ulkoilmakäyttöön. 

 

Curve-Banner ™

Quick-Up Banner tuoteperheen toinen suosittu BeachFlag malli on Curve-Banner ™.  Siinä on samanlainen runkorakenne kuin Drop-Bannerissa.

Lippujen materiaali on sama, mutta lipun muoto on erilainen. Curve-lipussa yläosa kaareutuu Drop-Bannerin tavoin, mutta alas lippu laskeutuu normaalin pystylipun tapaan. Toisin sanoen tämä lippu liehuu tuulessa alaosan osuudelta, yläosa pysyessä jännitetyn kaaren muodossa.

Curve-Banner BeachFlag -liput on myös jaettu neljään eri kokoon: S, M, L ja XL . Curve liput soveltuvat niin sisätiloihin kuin myös ulkoilmakäyttöön.  

Curve BeachFlag lipun alaosan leikkauksen voi valita neljästä eri muodosta mainosviestiisi parhaiten soveltuvaksi. 

Enemmän lippumaisen muodon vuoksi Curve Beachflag tarjoaa suuremman mainosviesti painopinta-alan kuin Drop-Banner.

 

Rectangle Banner ™

BeachFlag -tuoteperheemme kolmas jäsen on Rectangle Banner ™.

Se on valintasi, kun tarvitset mainosviestillesi suorakaiteen muodon ja hyvän näkyvyyden.

Rectangle Bannerin lipputanko on kauttaaltaan vahvaa alumiinia. Alumiininen yläosan vaakatanko, pitää suorakaiteen muotoisen lipun hyvin ryhdissään oli sitten tuulta tai ei.

Lipun leveys on 76 cm ja korkeus on mallista riippuen joko 266, 355 tai 450 cm. Lipun materiaali on samaa tulostettua lippuneulosta kuin muissakin Beach-Flag lipuissamme. Rectangle lipun tangolle on lippuun ommeltu vahva erillinen kangaskuja, mikä lisää oleellisesti lipun kestävyyttä sekä helpottaa ja nopeuttaa pystytystä. Tankokujan väri on joko musta tai valkoinen valintasi mukaan.

Rectangle Banner Beach Flag -liput on suunniteltu ulkoilmakäyttöön, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös käytettäväksi sisätiloissa.

Paras näkyvyys tapahtumissa

BeachFlag lippubannerit tuovat markkinointiviestisi parhaiten esiin, kun niissä on paljon toistoa.

Alun perin BeachFlag liput seisoivat kauniissa pitkässä rivissä tuulisella rannalla markkinoimassa tuotteita Surffikisoissa. Sama toistojen määrä pätee edelleen.

Yksi logolla varustettu Beach Flag hukkuu helposti laajaan ulkoilmatapahtumaan. Mutta kun laitat tarpeeksi usean suurikokoisen BeachFlagin riviin, niin tällöin on näkyvyytesi tapahtumassa taattua.

Mikä parasta, Marrow Oy:n hinnoittelee Beach Flag liput samalla tavalla kuin yritysten salkoliput.  Mitä enemmän lippuja samalla kertaa hankit, sitä edullisempia ne ovat.

Jalustat ja vaihtoliput

Beach Flag lippuihin saat kauttamme myös erilaisia jalustoja.

Pehmeällä alustalla kuten nurmella tai lumessa voit käyttää maaruuvi- tai maapiikkijalustaa. Kovalla alustalla kuten soralla, asfaltilla tai betonilla voit käyttää ristikkojalustaa, säiliöjalustaa tai laattajalustaa.

Tarjoamme käyttöösi juuri oikeanlaiset jalustat käyttötarkoituksesi mukaan. Quick-Up Banner tuoteperheen Drop, Curve ja Rectangle Banner  tankoihin voit kauttamme ostaa myös pelkät vaihtoliput, kun mainosviestisi vaihtuu tai kadotat lippusi.

Hanki oma BeachFlag  ja sen jalusta Marrow-verkkokaupassa!