Messuseinät

Alakategoriat

Messuseinät

Messuseinät


Helposti pystytettävä messuseinä on oiva tuote, kun tarvitaan muutaman metrin mittaista brändättyä seinää tuote-esittelyihin, valokuvaus- tai webinaari taustaseinäksi, messuille, näyttelyihin tai muihin tapahtumiin.
Messuseinän käyttötarkoitus kuitenkin asettaa hyvin erilaisia vaatimuksia käyttöön valittavalle messuseinälle. Suurkuvatulostustekniikan huima kehittyminen on avannut täysin uusia mahdollisuuksia toteuttaa mitä erilaisimpia näyttely- ja messuseiniä. Nykyaikainen messuseinä voi olla myös taustavalaistu.

Yhteistä kaikille messuseinillemme on helppo käytettävyys. Kaikki myymämme messuseinät ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne menevät kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi pieneen tilaan.

Laajasta messuseinien tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle niin hinnaltaan kuin myös käyttötarkoitukseltaan sopivat näyttely- ja messuseinät.

Malliston kaikki messuseinät voidaan brändätä yksilöllisesti asiakkaan oman yritys-/tuoteilmeen mukaisiksi.

Pop-Up messuseinät

Perinteinen messuseinä on Pop-Up messuseinä. Siinä on kokoon taittuva alumiininen runkorakenne, mikä mahdollistaa messuseinä pakkaamisen pieneen tilaa varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi.

Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän kuvapinta muodostuu digitaalisesti tulostetuista vierekkäin asetetuista kuvavuodista, jotka yhdessä muodostavat messuseinän levyisen yhtenäisen kuvapinnan.  Kuvavuodat ovat kiinni messuseinän runkokehikossa magneettisesti.  

Quick-Up Wall – Magnetic messuseinän runkokehikko, kuvavuodat sekä niiden magneettilista pakataan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kovamuoviseen kuljetuslaukkuun, joka on varustettu renkailla ja veto kahvoilla helpottamaan kuljetusta. Tämä sama kuljetuslaukku voidaan tarvittaessa muuntaa käteväksi messutiskiksi, lisäämällä kuljetuslaukun ympärille logopainettu kuvavuota ja kuljetuslaukun päälle puinen pöytälevy. Muina lisävarusteena messuseinään on saatavana LED-valaisimet, sekä extra vakausjalustat. 

Quick-Up Wall - Magnetic messuseinkettä on saatavana suorana ja kaarevana molempia neljä eri kokoa.

Quick-Up Wall – Textil messuseinässä on myös kokoon taittuva alumiininen pop-up runkorakenne kuten Magnetic messuseinässä, mutta sen kuvapinta on toteutettu tulostetulla kuvakankaalla. Yhtenäinen kuvakangas peittää Quick-Up Wall – Textil messuseinän päädyt sekä sen etuosan. Kuvakangas on kiinni runkorakenteessa Velcro-tarralla. 

Kuvakangasta ei tarvitse ottaa runkorakenteesta pois kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi, sillä se laskostuu pop-up runkorakenteen väliin, kun messuseinä lasketaan alas. Pystytettäessä kuvakangas pingottuu jälleen suoraksi, kun runkokehikko on nostettu täysin ylös.  

Kokoon taitettu Quick-Up Wall – Textil messuseinä pakataan kankaiseen pyörillä varustettuun vetolaukkuun varastoinnin ja kuljetuksen ajaksesi. Lisävarusteena messuseinään on saatavana LED-valaisimet, sekä extra vakausjalustat. 

Quick-Up Wall - Textil messuseinkettä on saatavana suorana neljä eri kokoa ja kaarevana kaksi eri kokoa.

Nykyaikaiset Tension / Tube -messuseinät

Uusinta uutta messuseinä rintamalla on ns. Tension-messuseinät. 

Tension messuseinässä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri kaksipuolinen mainospinta ja helppokäyttöisyys, joten nyt puhutaan messuseinien osalta todellisista katseenvangitsijoista. 

Modernin tekniikan ansiosta Tension messuseinät ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta

Nämä uudet Tension messuseinät korvaa usein perinteiset pop-up messuseinät käytöstä varsinkin silloin kun messuseinän kuva-aihetta on tarvetta päivittää. Sillä Tension messuseinän vaihdettavat kuvakankaat ovat huomattavasti edullisempia kuin Pop-up seinän vaihdettavat kuvavuodat.

Quick-Up Wall – Tension kaksipuoliset messuseinät

Quick-Up Wall – Tension messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla. Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile. 

Kangashuppu on digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Wall - Tension messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa pyörillä ja vetokahvalla varustetussa kuljetuslaukussa. 

Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin messuseinän kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Quick-Up Wall – Tension S on kaksipuolinen suoraa messuseinää ja sitä on saatavana viittä eri kokoa: 240, 300, 400 500 ja 600 cm leveänä.

Quick-Up Wall – Tension C on kaksipuolinen kaareva messuseinää ja sitä on saatavana myös viittä eri kokoa: 240, 300, 400 500 ja 600 cm leveänä.

Quick-Up Wall - Tension VC - pystysuuntaan kaareutuva kaksipuolinen messuseinä. Sitä on saatavana 180, 240 ja 300 cm leveänä versiona.

Quick-Up Wall – Tension Ring on ainutlaatuinen moderni pyöreä messuseinä. Sen leveys on 240 cm, korkeus 220 cm ja syvyys 40 cm. Ring messuseinää on saatavana joko yksi- tai kaksipuolisena versiona.

Quick-Up Banner – Tension Presto on Tension S typpineen kaksipuolinen suora kapeampi mainosteline. Sitä on saatavana 60, 90, 120, ja 150 cm leveänä versiona

Quick-Up Banner - Tension Snake on moderni helppokäyttöinen ”käärmemäisesti” kaareutuva mainosteline. Tätä” katseenvangitsijaa" on saatavana 80, 100, 120, ja 150 cm leveänä, joko yksi- tai kaksipuolisena versiona.

Quick-Up Wall – Modulate messuseinät

Quick-Up Wall – Modulate messuseinä on saman tyyppinen messuseinä kuin Quick-Up Wall- Tension messuseinät mutta se on teknisellä ratkaisulla viety vielä pidemmälle kuin Tension seinä. Quick-Up Wall – Modulate messuseinissä on myös alumiiniputkista valmistettu runkokehikko, mikä on päällystetty joustavasta kankaasta valmistelulla, digitaalisesti tulostetulla "hupulla".

Modulate-seinäkkeitä on saatavana useita eri kokoja. Voit käyttää niitä yksittäin, mutta voit myös yhdistää niitä toisiinsa magneettisesti. 

Yhdistämisen mahdollistavat voimakkaat magneetit, mitkä on asetettu kunkin messuseinän runkokehikon sisään. Tämä yksinkertainen mutta nerokas patentoitu magneettinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit asettaa kaikenkokoisia Modulate-seinäkkeitä kiinni toisiinsa, niin vierekkäin kuin myös kulmittain.

Toisiinsa liitetyistä Modulate -seinäkkeistä voi muodostaa erikokoisia ja muotoisia taustaseiniä, messuosastoja tai muita kokoonpanoja, tapahtumiin, messuille ja myymälämainontaan. Modulate-seinäkkeet toimivat hyvin myös, vaikka kokousalueen rajajana tai tilanjakajana toimistoissa.
Toisin sanoen yhdellä tai useammalla Modulate - seinäkkeellä hoidat monet brändisi näkyvyystarpeet.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Modulate – seinäkkeen runko, jalustat ja kangas pakataan olkahihnalla varustettuun kuljetuslaukkuun. Laukku on kooltaan rollup-telineen kuljetuslaukun kokoinen

Huomio myös, että saman Quick-Up Wall – Modulate runkokehikkoon voit jälkikäteen vaihtaa useita eri kankaita aina tarpeen mukaan. 

Lisävarusteena Quick-Up Wall – Modulate messuseinään on saatavana, Led- valaisimet, vaihdettavat jalustat, oviyksikkö sekä myös messutiski mitä voidaan myös kytkeä toisina magneettisesti.

Pieneen tilaan pakattavat messuseinät

Kun tarvitset kevyttä ja todella pieneen tilaan pakattavaa messuseinää suurella mainospinnalla, niin voit valita esim.  Scene- tai ShowFlex messuseinät.

Scene ultra-Light seinäke on kolme metriä leveä tekstiilimessuseinä.

Scene messuseinän samaa kuvakangasta voit käyttää muodoltaan kaarevana, koverana, S-kirjaimen muotoisena tai vaihtoehtoisesti suorana.

Scenen patentoitu rakenne mahdollistaa niin pienen pakattavuuden, että kuljetat Scene messuseinät messuille jopa lentokoneessa käsimatkatavarana. Tämä ominaisuus onkin tehnyt Scene-messuseinästä todella suositun niiden käyttäjien joukossa, jotka vaativat messuseinältä keveyttä ja helppoa kuljetettavuutta.

Aivan yhtä helposti kuljetettava on Show Flex -messuseinä. Kuljetuskooltaan se on roll-upin kokoa mutta avattuna, se on näyttävä 5 m² kokoinen messuseinä. Tämän mahdollistaa Show Flex -messuseinä sateenvarjotyyppinen patentoitu rakenne.

Taustavalaistut messuseinät

Quick-Up Lightbox - valokaappi messuseinä on täydellinen mainosväline, se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta valokaapin molemmin puolin vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen.

Quick-Up Lightbox – Smart

Quick-Up Lightbox - Smart on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen LED-taustavalaistu valoseinä / valokaappi.

Quick-Up Lightbox - Smart on valkoinen muovirunkoinen valokaappi. Se on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Mutta se on erinomainen tuote myös myymälämainonnassa. Se on helppo pystyttää ilman työkaluja. Helpon pystytyksen takaava nerokas kehysrakenne mahdollistaa valokaapin pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. 

Quick-Up Lightbox - Smart valoseinissä mainoksesi on pääasiassa, ei kehysrakenteet sillä sen kehys on suoraan edestä katsottaessa lähes näkymätön. 

Digitaalisesti tulostetun kuvakankaan asennus on helppoa. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kuvakangas on helppo pingottaa valokaapin kehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni.

Taustavalaistus on toteutettu nykyaikaisella tehokkaalla LED-valaistuksella. Kirkkaat ja laadukkaat Ledit on asennettu valokaapin sisäpuolelle kehykseen pystyprofiileihin niin, että ne eivät luo varjostuksia printtiin.

Quick-Up Lightbox – Smart valokaappeja on 85, 100, 200 ja 300 cm leveänä versiona. 

  • Voit liittää useampia Quick-Up Lightbox - Smart valokaappeja lisävarusteina saatavien liittimien avulla kiinni toisiinsa, näin muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainospinnan.
  • Voit myös asettaa Quick-Up Lightbox - Smart valokaappeja kulmittain toisiinsa nähden. Näillä menetelmillä sinulla on käytössä helposti pystytettävä ja -kuljetettava taustavalaistu messuosasto.