Messu- ja näyttelyseinät

Messu- ja näyttelyseinät

Helposti pystytettävät messuseinät ovat oiva tuote, kun tarvitaan muutaman metrin mittaista brändättyä seinää tuote-esittelyihin, valokuvaus- tai webinaari taustaseinäksi, messuille, näyttelyihin tai muihin tapahtumiin.

Messuseinän käyttötarkoitus kuitenkin asettaa hyvin erilaisia vaatimuksia käyttöön valittavalle messuseinälle. Suurkuvatulostustekniikan huima kehittyminen on avannut täysin uusia mahdollisuuksia toteuttaa mitä erilaisimpia näyttely- ja messuseiniä. Nykyaikainen messuseinä voi olla myös taustavalaistu.

Yhteistä kaikille messuseinillemme on helppo käytettävyys. Kaikki messuseinät ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne menevät kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi pieneen tilaan.
Laajasta messuseinien tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle niin hinnaltaan kuin myös käyttötarkoitukseltaan sopivat näyttely- ja messuseinät. Malliston kaikki messuseinät voidaan brändätä yksilöllisesti asiakkaan oman yritys-/tuoteilmeen mukaisiksi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alakategoriat

 • Quick-Up Wall - Tension
  Quick-Up Wall – Tension - nykyaikaiset tekstiili messuseinät ovat helppoja sekä nopeita pystyttää. Ne ovatkin korvanneet perinteiset kangas- ja kuvavuota pop-up messuseinät sekä roll-up telineet kaikkialla maailmassa näyttävyyden ja kätevyytensä ansiosta.
 • Quick-Up Wall - Modulate
  Quick-Up Wall – Modulate messuseinää on saatava useita eri kokoja. Näitä messuseiniä voidaan rajattomasti yhdistää toisiinsa patentoidun rakenteen ansiosta. Luot helposti erilaisia monikäyttöisiä ja -muotoisia messuosasto ja messuseinä -kokonaisuuksia.
 • Quick-Up Wall - Textil
  Quick-Up Wall - Textile pop-up messuseinä on täydellinen väline kaikenlaisiin presentaatioihin ja markkinointiin. Se soveltuu erinomaisesti saumattoman ja heijastamattoman tekstiilipintansa ansiosta myös kuvaustaustaksi.
 • Quick-Up Wall - Magnetic
  Quick-Up Wall - Magnetic messuseinä soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille. Magneettinen Pop-Up runkorakenne takaa tämän messuseinän nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.
 • Scene UltraLight
  Scene UltraLight on kangas messuseinäke, millä voit nopeasti luoda upeita taustoja. Se on kevyt patentoitu messuseinäjärjestelmä, joka voidaan pystyttää kaikkialle vaivattomasti muutamassa minuutissa ilman työkaluja
 • ShowFlex – mobiili messuständi
  ShowFlex messuseinän voit ottaa yhtä helposti mukaasi kuin roll-upin, mutta käytössäsi on suuri 2,29 x 2,29 m kokoinen mainospintaa. Pystys kestää vain 30 sekuntia - onko olemassa muita tämän kokoisia messuseiniä, jotka ovat yhtä nopeita pystyttää?
 • Quick-Up Lightbox – taustavalaistut messuseinät
  Quick-Up Lightbox - valokaappi messuseinä on täydellinen mainosväline, se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen.