Teltat ja mainosvarjot

Teltat ja mainosvarjot

Marrow Oy.n maahantuoma telttamallisto on maamme laajimpia. Mallisto pitää sisällään useamman eri telttavalmistajan telttoja moneen eri käyttötarkoitukseen.

Yhteistä näille kaikille teltoille on helppo ja nopea pystytys. Kaikki teltat menevät myös pieneen tilaan varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi. Ne on tarvittaessa yksilöllisesti brändättävissä asiakkaan yritys- ja/tai tuoteilmeen mukaisesti.

Marrow Oy tarjoaa kaikkiin maahantuomiinsa telttoihin täydellisen varaosa- ja huoltopalvelun.

Teltat sopivat käytettäviksi erilaisissa ulkoilmatapahtumissa, mutta joskus myös sisätiloissa kuten messuilla.

Valikoimassamme on suurimäärä eri kokoisia kokoontaittuvia pop-up telttoja, ilmarunkoisia telttoja, suuria tapahtumatelttoja. Kaikki telttamme on saatavana mainospainettuina.

Valikoimastamme on myös mainospainettuja aurinko- / terassivarjoja useita eri koko ja malleja.

Alakategoriat

 • E-Z UP Pop-Up teltat
  Modernit, värikkäät ja edulliset E-Z Up pop-up teltat ja telttakatokset.
 • Mainosteltat
  Mainosteltta on erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää, laadukasta mainospainettua Pop-up telttaa. Saatavana useita eri kokoja.
 • Quick-Up Gazebo - Classic teltat
  Quick-Up Gazebo - Classic teltat ovat budjetti-ystävällisiä pop-up telttoja. Telttoja on saatavana vakiovärisenä sekä logo- ja mainospainettuna. 2×2 m, 3x3m, 3×4,5m ja 3×6 m kokokoisina.
 • Mitkotent Pop-Up teltat
  Mitko Pop-Up teltta on erinomainen valinta silloin kun tarvitaan nopeasti pystytettävää vahvaa pop-up telttaa käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Vahvan rakenteen ansiosta OctaPro teltat soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen ammattikäyttöön.
 • Quick-Up Air Tent - teltat
  Quick-Up Air tent on budjettiystävällinen pneumaatinen täysin brändätty = mainospainettu tapahtumateltta., nopealla toimitusajalla edulliseen hintaan. Tätä Spider-tyypistä telttaa on saatavana kolme erikokoa.
 • Axion Easy - teltat
  Axion Easy on budjettiystävällinen tapahtumateltta. Tämä mahdollistaa myös pienemmällä tapahtumabudjetilla hankkimaan laadukkaan  Axion brändin EU:ssa valmistetun teltan tapahtumiin.
 • Axion Lite - teltat
  Axion Lite on nopeasti ja helposti pystytettävä ilmarunkoinen teltta. Se on edullisempi ja myös kevytrakenteisempi versio AXION Square teltasta. Axion Liten telttarungossa ei ole Square teltan tapaan vaakapalkkia.