Muokattavat messuosastot

Messuosastot, joita markkinoimme ovat modulaarisia messuosastoja. Modulaariset messuosastot ovat asiakkaan itsensä omistamia messujärjestelmiä, jotka asiakas voi helposti pystyttää itse. Modulaariset messuosastot ovat myös tyylikkäitä nykyaikaisia ratkaisuja messurakentamiseen. Tästä syystä modulaariset messuosastot ovatkin saaneet suuren suosion Amerikassa, Aasiassa ja muualla Euroopassa.

Modulaariset messuosastot pitävät sisällään yrityksen ilmeen mukaisesti brändätyt messuseinät ja -tiskit sekä valaisinjärjestelmät ja kuljetuskalustot. Tarvittaessa modulaariseen messuosastoon voidaan lisätä myös varastot, neuvottelutilat, TV/näytöt, esitetelineet, hyllyt, vitriinit, tuoteripustukset, lattiat ja jopa kattorakenteet.

 

Laadukkaat ja muokattavat messuosastot

Modulaarinen messuosasto on muokattavissa asiakkaan tarpeen mukaan jokaiselle eri messuille muodoltaan ja kooltaan sopivaksi. Mitään vuokrattavia messujärjestäjän seinärakenteita ei enää tarvita, kun käytetään modulaarista messuosastoa. Modulaarisen messuosaston pystyttäminen ja purkaminen ovat sen verran helppo toimenpide, että se onnistuu yrityksen oman henkilökunnan toimesta ilman ulkopuolista messurakentajaa. Mikäli messuosaston pystytys ja purku halutaan kuitenkin ulkoistaa, niin kustannukset jäävät pieniksi nopean pystytys- ja purkuajan vuoksi.

 

Messuosastojen kuljetus ja varastointi

Modulaarisen messuosaston kuljetus ja varastointi vievät vähän tilaa. Pienimmät modulaariset messuosastot voidaan kuljettaa henkilöautolla ja suuretkin messuosastot kulkevat pakettiautossa. Joten modulaarisen messuosaston kuljetuskustannukset jäävät myös pieniksi, käytettiinpä sitten yrityksen omaa tai ulkopuolista kuljetuskalustoa. Sama pätee varastointiin, pieneen tilaan pakattavuus ei aiheuta suuria varastointikuluja.

Modulaarista messuosastoa voidaan messujen lisäksi hyödyntää muussa yrityksen markkinoinnissa. Käyttämällä pienempää osaa messuseinästä, voidaan sillä korvata perinteiset Pop-up seinäkkeet tai Roll-Up telineet. Messujärjestelmän tiskit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tuote-esittelyihin. TV/näyttö seinää voidaan taas käyttää vaikka myymälässä näyttö-pylonina jne.

Modulaarinen messuosasto antaa yrityksellesi mahdollisuuden osallistua useimmille messuille kuin ennen, sillä modulaarisen messujärjestelmän hankinnan jälkeen jäävät kalliit messurakennuskustannukset pois. Maksat enää messupaikasta et messurakentamisesta. Tämä mahdollistaa messuille osallistumisen myös nopealla aikataululla, kun kaikki messurakenteet ovat jo valmiina messuja varten.

Modulaarinen messujärjestelmä on yritykselle investointi, mikä maksaa itsensä takaisin jo muutaman messukäynnin jälkeen.

Marrow Oy markkinoi ja maahantuo erilaiset modulaariset messuosastot.  Näissä hinta, rakenteet ja käytettävyys eroavat jonkin verran toisistaan. Marrow Oy:n ammattitaitoiset markkinointikonsultit kartoittavat yrityksesi tarpeet messujen ja tapahtumien osalta. Tarvekartoituksen pohjalta markkinointikonsultti tekee yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin soveltuvan ratkaisuehdotuksen, mikä pitää sisällään maksuttoman messuosaston 3D-mallinuksen sekä kustannuslaskelman kyseisen messuosaston hankinnasta tai leasing-rahoituksesta. Markkinointikonsulttimme esittelee myyntinäyttelyssämme sinulle ja yrityksenne messuista vastaaville henkilöille kyseisen messujärjestelmän pystytyksen, kuljetuksen, varastoinnin ja muut ominaisuudet. Tällöin sinun on helppo tehdä tietoon perustuva päätös messuosaston hankinnasta ja verrata sen kustannuksia nykyisiin yrityksesi käyttämiin messurakennuskustannuksiin.

 

 

 

Ota yhteyttä Marrow Oy:n ammattilaisiin ja pyydä tarjous messuosastosta.

 

Tutustu modulaarisiin messuosastoihin tästä linkistä:   https://marrow.fi/tuotteet/messuosastot/