Quick-Up Banner - Tension

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up Banner – Tension Presto - mainosteline
162,00 €
Quick-Up Banner - Tension Snake mainosteline
356,00 €

2 tuotetta

per sivu

Alakategoriat

Quick-Up Banner - Tension

Quick-Up Banner - Tension


Quick-Up Banner – Tension on moderni, helposti ja nopeasti pystytettävä kaksipuolinen mainosteline, mikä on tullut korvaamaan perinteiset Banner-telineet ja Roll-Upit.

Mallistossa on saatavana useita eri kokoja ja muotoja.

Quick-Up Banner – Tension mainostelineen vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on sublimaatiotulostettu digitaalisesti ekologisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. 

Quick-Up Banner – Tension Presto LT mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa.

Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Banner – Tension mainostelineet ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.