Quick-Up Banner - Tension

Quick-Up Banner - Tension

Quick-Up Banner – Tension on moderni, helposti ja nopeasti pystytettavä kaksipuolinen mainosteline, mikä on tullut korvaamaan perinteiset banner-telineet ja roll-upit.

Mallistossa on saatavana useita eri kokoja ja muotoja.

Quick-Up Banner – Tension mainostelineen vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on sublimaatiotulostettu digitaalisesti ekologisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. 

Quick-Up Banner – Tension Presto LT mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa.

Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Banner – Tension mainostelineet ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Alakategoriat