Ilmarunkoiset mainokset

Alakategoriat

Ilmarunkoiset mainokset

Ilmarunkoiset mainokset


Ilmarunkoiset mainokset ovat näyttäviä katseenvangitsijoita suuren kokonsa ja näyttävän mainospintansa ansiosta.

Mallistossamme on pneumaattisia sekä jatkuvasti puhallettavia ilmarunkoisia mainoksia.

Pneumaattisen mainoksen rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine, joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla.

  • Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erillinen ilmanpitävä ”sisärengas”, mikä pumpataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja sen paineilmalla täytetty sisäosa muodostavat yhdessä vahvan runkorakenteen.
  • Pneumaattisia ilmarunkoisia mainoksia on saatavana mm; maaliportteina / mainoskaarina, mainospylväinä, -telttoina sekä myös juomapullo ja - tölkki tuotesuurennoksina.

Jatkuva puhalteisen ilmarunkoisen mainoksen runko on valmistettu vahvasta kankaasta, minkä suuritehoinen puhallin puhaltaa ilmaa täyteen, nostaen mainoksen ylös useita metrejä korkeaksi tuotteeksi.

  • Pneumaattisesta ilmarunkoisesta mainoksesta poiketen, ilmaa ei pumpata käytön aloituksen aikana tämän mainoksen sisään, vaan sähkökäyttöinen suuritehoinen ilmapuhallin puhaltaa jatkuvasti ilmaa mainoksen rungon sisään. Kun ilmansaanti katkaistaan, mainos vajoaa alas.
  • Jatkuva puhalteisia suuria ilmarunkoisia mainoksia on saatavana mm; maaliportteina / mainoskaarina, mainospalloina, -tauluina, -telttoina sekä myös tuotesuurennoksina, mitkä ovat esim. pienempää tuotetta tai sen pakkausta kuvaavia useita metrejä korkeita tuotesuurennoksia.