Roll-up telineet

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up Roll - Light 85x205 cm Roll-Up
Quick-Up Roll - Basic edullinen roll-up teline.
Quick-Up Roll Double 85 - kaksipuolinen roll-up teline.
Quick-Up Roll Double 100 - kaksipuolinen roll-up teline
Quick- Up Roll - Business 85
Quick- Up Roll - Business 100
Quick- Up Roll - Business 120
Quick- Up Roll - Business 150
Quick-Up Roll - Business 200
Quick-Up roll - Premium plus 80
Quick-Up Roll - Premium Plus 100
Quick-Up roll - Premium plus 120
Quick-Up Roll - Premium Plus 150
Quick-Up roll - Premium plus 200
Quick-Up Roll - Fabric 85 mainosteline
185,00 €
Quick_up Roll - Fabric 90 mainosteline
205,00 €
Quick-Up Roll - Fabric 120 mainosteline
238,00 €
Quick-Up Roll – Fabric 150
292,00 €
Quick-Up Banner – Tension Presto - mainosteline
162,00 €
Quick-Up Banner - Tension Snake mainosteline
356,00 €
Quick-Up Roll - Outdoor
Vertical Pop-Up Banner - 100x150cm
Vertical Pop-Up Banner - 100x200cm
Vertical Pop-Up Banner - 75x250cm
Vertical Pop-Up Banner - 100x300 cm
Vertical Pop-Up Banner - 150x300cm

26 tuotetta

per sivu

Alakategoriat

Roll-up telineet

Roll-Up ja Banner-kuvatelineet


Roll-Up telineet ovat suosituimpia markkinointitelineistä. Syy miksi Roll-Up teline on todella suosittu tapahtumamarkkinoinissa sekä myymälämainonassa, jotuu yksinkertaisesti roll-up telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-Upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan rollupin kasettikotelon sisälle. Lopuksi kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up teline –mallistomme pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy roll up telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin. Roll-up hinta määrräytyy, rollupin ominaisuuksien, koon sekä myös kerta tilauksen  määrän mukaan. Kaikissa mallistomme Roll-upissa on käytössä määräalennus hinnoittelu, roll up hinta on kahdelle kappleeelle jo heti eduisempi joten hyödynnä alennukset ja paranna brändisi näkyvyyttä useammalla rollupilla.

Quick-Up Roll - mallistossa on mm. edullisia Roll-Up telineitä markkinointikampanjoihin, laadukkaita Roll-Up telineitä säädettävällä kuvankorkeudella, leveitä Roll-Up telineitä, kaksipuolisia Roll-Up telineitä, Roll-Up vaihdettavalla kuvalla ja ulkoilmakäyttöön suunniteltuja säänkestäviä Roll-Up telineitä.

Katso Roll-Up telineet ja niiden koot sekä hyödynnä Roll-Up telineiden määräalennukset.

Quick-Up Roll - Light

 • Quick-Up Roll - Light on edullinen ja tyylikäs roll-up teline.
 • roll up  85x205 cm

Quick-Up Roll - Basic 

 • Quick-Up Roll - Basic on edullinen, kampanjakäyttöön suunniteltu tukevasti kahdella jalalla seisova roll-up teline.
 • roll up  85x200 cm.

Quick-Up Roll - Business

 • Laadukas ja kestävä Roll-Up teline Quick-Up Roll - Business toteuttaa brändisi huippunäkyvyyden liiketoimintasi kaikilla osa-alueilla.
 • Quick-Up Roll Business Roll-Uppia on valittavana viisi leveyttä 85, 100, 120, 150 ja 200 cm, kuvan korkeus on säädettävissä 170–217 cm välille portaattomasti kätevän teleskooppitangon avulla. 

Quick-Up Roll - Premium

 • Quick-Up Roll - Premium Plus on laadukas ja kestävää Roll-Up teline. Laadukkaat materiaalit ja elegantti ajaton muotoilu ovat tae siitä, että Quick-Up Roll - Premium Plus -kuvateline on pitkäaikainen ja luotettava kumppani messuilla ja kaikissa tapahtumissa.
 • Quick-Up Roll Premium Plus rullaständiä on saatavana 80, 100, 120, 150 ja 200 cm leveinä versioina. kuvan korkeus on säädettävissä teleskooppitangon avulla.

Quick-Up Roll - Double 

 • Quick-Up Roll - Double on kaksipuolinen Roll-Up teline, mikä on suunniteltu moniin erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Quick-Up Roll - Double on käytössä monipuolinen, sillä sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös yksipuolisena roll-up telineenä.
 • saatavana koot: 85x200 cm  ja 100x200 cm. 

Quick-Up Roll - Outdoor

 • Roll up ulkokäyttöön
 • Quick-Up Roll - Outdoor on suunniteltu ulkoilmakäyttöön, kaikissa sen materiaali valinnoissa on huomioitu haastavat erilaiset sään vaatimukset. Tätä kaksipuolista ulkoilma roll-up telinettä voit käyttää lähes joka säässä, kaikilla alustoilla kuten lumessa, hiekassa, asvaltilla, nurmikolla.
 • koko: 85x200 cm

Quick-Up Roll - Fabric

 • Quick-Up Roll – Fabric on tekstiilivaihtoehto perinteiselle Roll-Upille. Tavanomaista Roll-Upia korkeampana se näkyy hyvin päiden yli myös ”täpötäysissä” tapahtumissa. Helposti ja edullisesti vahdettavan kuvakankaan ansiosta se on ovallinen mainosteline myymälämainontaan..
 • Quick-Up Roll – Fabric mainostelinettä on saatavana joko yksi- tai kaksipuolisena. 85, 90, 120 ja 150 cm leveänä ja 230 cm korkeana.

Quick-Up Banner - Tension 

 • Quick-Up Banner – Tension on helposti ja nopeasti pystytettävä kaksipuolinen moderni mainosteline, joka on tullut korvaamaan perinteiset Banner-telineet ja Roll-Upit
 • modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Banner – Tension mainostelineet ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta
 • mallistossa on saatavana useita eri kokoja ja muotoja

Vertical Pop-Up Banner

 • Tätä kaksipuolista A-Frame mallista kevyttä ja kestävää mainosbanneria voit käyttää kaikkialla myös ulkona sillä se on säänkestävä. Vertical Pop-Up Bannerilla voi korvata mm. Roll-Up telineet. 
 • Vertical Pop-Up banneria on saatavana seuraavat koot: 100×150 cm, 100×200 cm, 75×250 cm, 100×300 cm, 150×300 cm.