Roll-Up ja Banner-kuvatelineet

Alakategoriat

Roll-Up ja Banner-kuvatelineet

Roll-Up ja Banner-kuvatelineet


Roll-Up telineet ovat suosituimpia markkinointitelineistä. Syy miksi Roll-Up telineet ovat niin suosittuja, löytyy yksinkertaisesti telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-Upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan kasettikotelon sisälle. Lopuksi kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up teline –mallistomme pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Quick-Up Roll - mallistossa on mm. edullisia Roll-Up telineitä markkinointikampanjoihin, laadukkaita Roll-Up telineitä säädettävällä kuvankorkeudella, leveitä Roll-Up telineitä, kaksipuolisia Roll-Up telineitä, Roll-Up vaihdettavalla kuvalla, ulkoilmakäyttöön suunniteltuja säänkestäviä Roll-Up telineitä.

Katso alta Roll-Up telineet ja niiden koot sekä hyödynnä Roll-Up telineiden määräalennukset.