Roll-Up ja Banner-kuvatelineet

Roll-Up ja Banner-kuvatelineet

Roll-Up telineet ovat suosituimpia markkinointitelineistä. Syy miksi Roll-Up telineet ovat niin suosittuja, löytyy yksinkertaisesti telineiden helppokäyttöisyydestä.

Roll-Up teline on kuin rullaverho, myös siinä on rullamekanismi. Roll-Upin digitaalisesti tulostettu kuvavuota vedetään Roll-upin kasettikotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Näin 30 sekunnissa saadaan aikaan näyttävä mainos tapahtumaan.Tapahtuman jälkeen kuvavuota lasketaan alas, rullamekanismi rullaa kuvavuodan suojaan kasettikotelon sisälle. Lopuksi kasettikotelo tukitankoineen laitetaan kuljetuslaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Roll-Up teline –mallistomme pitää sisällään useita erilaisia telineitä. Quick-Up Roll tuoteperheestä löytyy telineet useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Quick-Up Roll - mallistossa on mm. edullisia roll-up telineitä markkinointikampanjoihin, laadukkaita roll-up telineitä säädettävällä kuvankorkeudella, leveitä roll-up telineitä, kaksipuolisia roll-up telineitä,  roll-up vaihdettavalla kuvalla, ulkoilmakäyttöön suunniteltuja säänkestäviä roll-up telineitä.

Katso alta roll-up telineet ja niiden koot sekä hyödynnä roll-up telineiden määräalennukset.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alakategoriat

 • Quick-Up Roll - Classic
  Quick-Up Roll - Classic tyylikäs perus roll-up -teline. Saatavana leveydet: 85 ja 100 cm.
 • Quick-Up Roll - Business
  Quick-Up Roll Business on laadukas ja kestävää roll-up -teline. Saatavana leveydet : 85, 100, 120, 150, 200 cm
 • Quick-Up Roll - Premium Plus
  Quick-Up Roll - Premium Plus on laadukas ja kestävää roll-up teline. Laadukkaat materiaalit ja elegantti ajaton muotoilu ovat tae siitä, että Quick-Up Roll - Premium Plus -kuvateline on pitkäaikainen ja luotettava kumppani messuilla ja tapahtumissa
 • Quick-Up Roll - Double
  Quick-Up Roll - Double - kaksipuoliset roll-up telineet
 • Quick-Up Roll – Fabric
  Quick-Up Roll – Fabric on tekstiilivaihtoehto perinteiselle roll-upille. Perinteisen roll-upin kulmikas muotoilu ja kaikki tekstiiliseinän edut yhdessä tuotteessa. Tavanomaista roll-upia korkeampana se näkyy hyvin päiden yli myös ”täpötäysissä” tapahtumissa. Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta se on hankintahinnaltaan edullinen sekä myös kustannustehokas, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.  Quick-Up Roll – Fabric mainostelinettä on saatavana joko yksi- tai kaksipuolisena. 85, 90 , 120 ja 150 cm leveänä ja 230 cm korkeana. Se on erinomainen tuote myymälämainonnassa, tuote-esittelyissä, tapahtumissa, messuilla tai näyttelyissä.
 • Quick-Up Roll - Outdoor
  Quick-Up Roll Outdoor – on suunniteltu ulkoilmakäyttöön, kaikissa sen matereiaali valinnoissa on huomioitu haastavat erilaiset sään vaatimukset.
 • Pop-Up Banner
  Pop-Up Bannerilla voi korvata mm. roll-up telineet. Tätä kaksipuolista A-frame mallista kevyttä ja kestävää mainosbanneria voit käyttää kaikkialla myös ulkona sillä se on säänkestävä.
 • Quick-Up Banner - Tension
  Quick-Up Banner – Tension on moderni, helposti ja nopeasti pystytettavä kaksipuolinen mainosteline, mikä on tullut korvaamaan perinteiset banner-telineet ja roll-upit.