Itse pystytettävät messuosastot

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up Expo Frame - modulaarinen messujärjestelmä
1 279,00 €
ISOframe fabric - helposti itse pystytettävä messuosasto.
0,00 €
Clever Frame - modulaarinen messuosasto
0,00 €
Messukankaat
33,00 €
Promo 1 modulaarinen promo-ständi
2 430,00 €
Ilmainen messuosaston suunnittelu
9,90 €

6 tuotetta

per sivu

Alakategoriat

Itse pystytettävät messuosastot

Modulaariset messuosastot 


Modulaariset messuosastot ovat  tyylikkäitä ja nykyaikaisia ratkaisuja messurakentamiseen. Ne ovat asiakkaan itsensä omistamia messujärjestelmiä, jotka asiakas voi helposti pystyttää itse.

Modulaariset messuosastot pitävät sisällään yrityksen ilmeen mukaisesti brändätyt messuseinät, -tiskit sekä valaisinjärjestelmät ja kuljetuskalustot. Tarvittaessa modulaariseen messuosastoon voidaan lisätä myös varastot, neuvottelutilat, TV/näytöt, esitetelineet, hyllyt, vitriinit, tuoteripustukset, lattiat ja jopa kattorakenteet.

Modulaarinen messuosasto on kätevästi muokattavissa asiakkaan tarpeen mukaan jokaiselle eri messuille muodoltaan ja kooltaan sopivaksi. Mitään messujärjestäjän vuokrattavia seinärakenteita ei enää tarvita, kun käytetään modulaarista messuosastoa.

Modulaarisen messuosaston pystyttäminen ja purkaminen ovat sen verran helppo toimenpide, että se onnistuu yrityksen oman henkilökunnan toimesta ilman ulkopuolista messurakentajaa.

Miksi kannattaa hankia oma messuosasto? Jo pelkästään siksi, että säästät selvää rahaa. Oma messuosasto tuo niin tuntuvat säästöt messujen rakentamiskustannuksissa, että se maksaa itsensä takaisin jo muutamien käyttökertojen jälkeen. Uusi modulaarinen messuosasto on myös tyylikäs ja ammattimainen ratkaisu joka auttaa sinua myymään entistä paremmin ja enemmän messuasiakkaillesi.