Messuosastot

Messuosastot

Markkinoimme useiden eri valmistajien modulaarisia messuosastoja.

Modulaariset messuosastot ovat nykyaikaisia tyylikkäitä ratkaisuja messurakentamiseen. Ne ovat asiakkaan itsensä omistamia messujärjestelmiä, jotka asiakas voi helposti pystyttää itse.

Modulaariset messuosastot pitävät sisällään yrityksen ilmeen mukaisesti brändätyt messuseinät, -tiskit sekä valaisinjärjestelmät ja kuljetuskalustot. Tarvittaessa modulaariseen messuosastoon voidaan lisätä myös varastot, neuvottelutilat, TV/näytöt, esitetelineet, hyllyt, vitriinit, tuoteripustukset, lattiat ja jopa kattorakenteet.

Modulaarinen messuosasto on kätevästi muokattavissa asiakkaan tarpeen mukaan jokaiselle eri messuille muodoltaan ja kooltaan sopivaksi. Mitään messujärjestäjän vuokrattavia seinärakenteita ei enää tarvita, kun käytetään modulaarista messuosastoa.

Modulaarisen messuosaston pystyttäminen ja purkaminen ovat sen verran helppo toimenpide, että se onnistuu yrityksen oman henkilökunnan toimesta ilman ulkopuolista messurakentajaa.

Miksi kannattaa hankia oma messuosasto? Jo pelkästään siksi, että säästät selvää rahaa. Oma messuosasto tuo niin tuntuvat säästöt messujen rakentamiskustannuksissa, että se maksaa itsensä takaisin jo muutamien käyttökertojen jälkeen. Uusi modulaarinen messuosasto on myös tyylikäs ja ammattimainen ratkaisu mikä auttaa sinua myymään paremmin ja enemmän messuasiakkaillesi.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Alakategoriat