Mainos- ja Logomatot

Mainos- ja Logomatot

Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaisia laadukkaita mainos- ja logomattoja. Kaikki mattomme valmistetaan EU:n alueella, joten ne täyttävät kaikki täällä vaadittavat standardit.

Kauttamme saat myös vastuulisesti kierrätyskuidusta valmistettuja logomattoja, joten ympäristövastuullisesti toimivan yrityksesi logo voidaan painattaa mattoon, joka omalta osaltaan vähentää ympäristön haittoja. ColorStar-logomattomme lankakuidut ovat valmistettu 100 % kierrätetyistä juomapulloista.

Logomatto on tehokas katseenvangitsija, joka tuo yrityksesi nimen ja logon tunnetuksi asiakkaille ja vierailijoille. Voit luoda viihtyisiä tiloja ja edistää samalla yrityksesi brändiä. Logomatto antaa siihen erinomaiset mahdollisuudet.

  • Logoa varten valittavissa on useita kymmeniä värejä ja niiden yhdistelmiä.
  • Logomatto estää hienojakoista likaa ja pölyä kantautumasta sisälle ja antaa samalla tiloille kutsuvan ilmeen.
  • Sisääntulomatto omalla logolla antaa erinomaisen ensivaikutelman.

Logomattojen lisäksi mattovalikoimastamme löytyy digitaalisesti tulostetut mainosmatot, messumatot, baaritiskimatot sekä käytävämatot.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alakategoriat

  • Colorstar - logomatot
    Korkean suorituskyvyn omaavat, ympäristöystävälliset Colorstar logomatot ovat mattoteollisuuden parhaiten likaa hylkiviä mattoja, joilla on merkittävästi pidempi käyttöikää verrattuna perinteisiin logomattoihin.