Yritys

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita.

Markkinoiden laajimpaan tuotevalikoimaan olemme huolella valinneet innovatiiviset ja näyttävät tuotteet, millä asiakkaidemme on helppo tuoda oma markkinointiviesti näyttävästi esille. Marrow Oy tarjoaa samasta talosta kaikki tuotteet niin sisätilojen messuihin ja tuote-esittelyihin kuin ulkotapahtumiin.

Suorilla yhteyksillä alan valmistajiin sekä omalla maahantuonnilla olemme turvanneet asiakkaillemme korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotteisiimme voit tutustua verkkokaupassamme tämän sivuston tuotteet osiossa.

Luottoluokitus – sertifikaattit.

Marrow Oy on saavuttanut korkean luottoluokituksen useiden vuosien ajan. Siitä kertovat Suomen Asiakastiedon ja Bisnoden luottoluokitus setrtifikaatit sekä Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaati

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

aaa-serti

Bisnode -raiting luokituksessa Marrow Oy:llä korkein luottoluokitus.

Bisnode -Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

menestyjat_serti

Marrow Oy:llä on Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaati.

Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä mittaava. Yrityksen taloudellista menestystä tarkastellaan kuuden eri osa−alueen pohjalta. Marrow Oy sijoittuu Menestyjätluokituksessa luottoluokkaan mihin sijoittuu vain alle 15% suomalaisyrityksistä.

Yrittäjäjärjestöt

Marrow Oy on Suomen Yrittäjät ry:n sekä myös Keravan Yrittäjät ry:n jäsenyritys.
kauppakamari-logo
Marrow Oy on Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritys.

Marrow Oy on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa.

luotettava-kumppani-logo
Marrow Oy on mukaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava kumppani -ohjelmaassa. Luotettava kumppani -tunnus on merkki siitä, että täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset. Asiakkaanamme torjut harmaata taloutta ja edistät tervettä kilpailua.

Marrow Oy:n yleiset sopimusehdot

Marrow Oy:n yleisiin sopimusehtoihin voit tutustua tästä linkistä: Marrow Oy:n yleiset sopimusehdot.

Marrow Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste

Marrow Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiseen rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä linkistä: Marrow Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste.