Marrow Oy

Yritys

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava kotimainen perheyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita.

Markkinoiden laajimpaan tuotevalikoimaan olemme huolella valinneet innovatiiviset ja näyttävät tuotteet, millä asiakkaidemme on helppo tuoda oma markkinointiviesti näyttävästi esille. Marrow Oy tarjoaa samasta talosta kaikki tuotteet niin sisätilojen messuihin ja tuote-esittelyihin kuin ulkotapahtumiin.

Suorilla yhteyksillä alan valmistajiin sekä omalla maahantuonnilla olemme turvanneet asiakkaillemme korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotteisiimme voit tutustua verkkokaupassamme tämän sivuston tuotteet osiossa.

Luottoluokitus – sertifikaattit.

Marrow Oy on saavuttanut korkean luottoluokituksen useiden vuosien ajan. Siitä kertovat Suomen Asiakastiedon ja Bisnoden luottoluokitus setrtifikaatit sekä Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaati

Marrow Oy - Suomen vahvimmat Marrow Oy - Suomen vahvimmat

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Marrow Oy  - luottoluokitusMarrow Oy  - luottoluokitus

Bisnode -raiting luokituksessa Marrow Oy:llä korkein luottoluokitus.

Bisnode -Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

Yrittäjäjärjestöt

Marrow Oy  Yrittäjät jäsenyritysMarrow Oy  Yrittäjät jäsenyritys

Marrow Oy on Suomen Yrittäjät ry:n sekä myös Keravan Yrittäjät ry:n jäsenyritys.

Marrow Oy:n yleiset sopimusehdot

Marrow Oy:n yleisiin sopimusehtoihin voit tutustua tästä linkistä: Marrow Oy:n yleiset sopimusehdot.

Marrow Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste

Marrow Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiseen rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä linkistä: Marrow Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste.