Quick-Up Roll - Double

Quick-Up Roll - Double

Usein markkinointitapahtumissa asiakkaat kulkevat esittelypaikan ohi kahdelta eri suunnalta. Tällöin ei ole kovinkaan tehokasta, että osa asiakkaistasi näkee roll-up mainoksesi vähemmän kaupallisen taustapuolen. Tämän ongelman ratkaiset helposti hankkimalla kaksipuolisen roll-up telineen. Kaksipuolisessa roll-upissa on kaksi erillistä kuvavuotaa telineen molemmin puolin, joten mainosviestisi näkyy tehokkaasti roll-up telineen molemmin puolin.

Quick-Up Roll Double on budjettiystävällinen kaksipuolinen roll-up teline, mikä on suunniteltu moniin erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Sitä on saatavana 85 ja 100 cm leveänä versiona.

Quick-Up Roll - Double on käytössään todella monipuolinen, sillä sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös yksipuolisena banneritelineenä.

Quick-Up Roll Double on valmistettu vahvasta alumiinimateriaalista. Joten se on markkinointiosaston pitkäaikainen ja luotettava kumppani mm. tuote-esittelyisä, myymälämainonnassa, messuilla, kaikkialla missä vain tarvitset kaksipuolistamainosta. Quick-Up Roll Double roll-up teline seisoo tukevasti paikallaan, kahdella jalalla.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle valoa läpäisemättömälle kuvavuota materiaalille. Tästä materiaalista valmistetut kuvavuodat pysyvät käytössä suorana ja mikä tärkeintä kuvavuodassa on erinomainen kuvan- ja värientoisto, joten voit olla varma, että mainoksesi esitetään asiakkaillesi todella näyttävästi juuri haluamallasi tavalla.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll Double – roll-up teline toimitetaan vahvasta kankaasta valmistetulla kuljetuslaukulla varustettuna.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen