Quick-Up Roll - Double

Quick-Up Roll - Double

Usein markkinointitapahtumissa asiakkaat kulkevat esittelypaikan ohi kahdelta eri suunnalta. Tällöin ei ole kovinkaan tehokasta, että osa asiakkaistasi näkee roll-up mainoksesi vähemmän kaupallisen taustapuolen. Tämän ongelman ratkaiset helposti hankkimalla kaksipuolisen roll-up telineen. Kaksipuolisessa roll-upissa on kaksi erillistä kuvavuotaa telineen molemmin puolin, joten mainosviestisi näkyy tehokkaasti  roll-up telineen molemminpuolin.

Quick-Up Roll Double on budjettiystävällinen kaksipuolinen roll-up teline, mikä on suunniteltu moniin erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Sitä on saatavana 85 ja 100 cm leveänä versiona.

Quick-Up Roll Double on valmistettu vahvasta alumiinimateriaalista. Joten se on markkinointiosaston pitkäaikainen ja luotettava kumppani mm. tuotesittelyisä, myymälämainonnassa, messuilla, kakkialla missä vain tarvitset kaksipuolistamainosta. Quick-Up Roll Double roll-up teline seisoo tukevasti omalla leveällä kaseti-jalustallan missä on tyylikkäät kromatut päädyt.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle valoaläpäisemättömälle kuvavuota materiaalille. Tästä materiaalista valmistetut kuvavuodat pysyvät käytössä suorana ja mikä tärkeintä kuvavuodassa on erinomainen kuvan- ja värientoisto, joten voit olla varma, että mainoksesi esitetään asiakkaillesi todela näyttävästi juuri haluamallasi tavalla.

Mainoksesi tehoa voit vielä lisätä hankkimalla roll-up telineen sen molemmin puolin valaisimet. Lisävarusteena on saatavana Led-valaisimia.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll Double – rollup teline toimitetaan vahvasta kankaasta valmistetulla kuljetuslaukulla varustettuna. Laukkussa on olkahihnalla helpottamaan kuljetusta.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen