E-Z UP Pop-Up teltat

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
E-Z UP Eclipse 3x3 m - Pop-Up teltta
686,00 €
E-Z Up Eclipse 3x4.5 m - Pop-Up teltta
852,00 €
E-Z Up Eclipse 3x6 m - Pop-Up teltta
1 148,00 €
E-Z Up Endeavour 3x3m - Heavy Duty pop-up teltta
854,00 €
E-Z Up Endeavour 3x4,5m - Heavy Duty pop-up teltta
1 068,00 €
E-Z UP Endeavour 3x6 m - Heavy Duty popup teltta
1 972,00 €
E-Z Up Endeavour 4x4m - Heavy Duty pop-up teltta
1 135,00 €
E-Z Up  Vantage edullinen 3x3 m pop-up teltta.
379,00 €

8 tuotetta

per sivu

Alakategoriat

E-Z UP Pop-Up teltat

E-Z UP Pop-Up teltat


E-Z UP on yksi suurimmista ja vanhimmista Pop-Up teltta valmistajista. Tehdas on perustettu vuonna 1983 Yhdysvalloissa.

E-Z UP Pop-Up teltat ovat kuuluisia hyvästä laadusta ja kestävyydestä. Osoituksena laadusta kertoo pitkät takuuajat sekä se tosiasia, että E-Z UP Pop-Up teltoilla on tuhansia käyttäjiä, jotka ovat hankkineet E-Z UP teltan jo 20–30 vuotta sitten ja käyttävät hankimaansa teltaa edelleen! 

E-Z UP uudistaa telttamallistoaan innovatiivisesti. Uusilla kirkkailla väreillä ja edistyneillä ominaisuuksilla EZ-UP on määritellyt telttateollisuuden uudelleen. Uusien tuotantoprosessien ansiosta teltat ovat hankintahinnaltaan edullisia, mutta edelleen kestäviä.

Kun valitset telttaa, sinun on hyvä huomioida myös se, että E-Z UP telttoihin on saatavana varaosia, joten rikkoutunut E-Z UP teltta ovat helposti ja edullisesti korjattavissa.

Kun hankit uuden EZ-UP teltan nyt, voit olla luottavaisin mielin.  Sinulla on käytössäsi maineekkaan ja luottettavan telttavalmistajan huoleton säänsuoja / markkinointiväline useiksi vuosiksi eteenpäin.

E-Z Up Eclipse pop-up teltat

E-Z UP Eclipse Pop-Up telttaa pidetään luokkansa parhaana pikatelttana.

Eclipse teltassa yhdistyvät vankka hiiliteräksestä valmistettu vahva runkorakenne ja ammattilaatuiset materiaalit. Nämä ominaisuudet ovat tehneet Eclipse teltasta suositun valinnan silloin kun laatu, kestävyys ja innovaatio ovat olleet tärkeitä asioita teltan valinnassa.

Voit mukuttaa tämän ammattikäyttöön suunnitelllun monikäyttöisen teltan itsellesi valitsemalla 19:sta telttakankaan väristä ja 2:sta teltan rungon väristä brändiisi, organisaatioosi, tiimiisi tai personointiisi sopiva värimaailma.  Voit myös valita täysi oman brändimaailman mukaiset yksilöllisesti tulostetut telttakankaat omilla väreillä, kuvilla ja logoilla toteutettuna.

Saatavana koot: 3x3m, 3x4,5m ja 3x6m

E-Z Up Endeavor pop-up teltat

E-Z Up Endeavor Pop-Up telltta on maailman vahvin, luotettavin ja kestävin pikateltta.

Endeavor teltassa on runko, joka on valmistettu lentokonelaatuisesta 6061-T6 alumiinista, se on koottu komponenteilla ja teknologialla, joka on suunniteltu tekemään siitä erittäin vahvan ja kestämään vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen patentoitu rakenne kestää vaativassa päivittäisessä ammattikäytössä. Tämä teltta on ihanteellinen ”työkalu” sillä sen avulla saat myös erinomaista näkyvyyttä yritykseesi ulkoilmatapahtumissa. 

Kuten Eclipse teltassa myös Endeavour teltassa on ammattitason komposiittipolyesteri katoskangas, joka tarjoaa suojan sateilta ja varjon auringolta, estäen 99 % sen haitallisista UV-säteilystä, suojellen työntekijöitäsi ja asiakkaitasi. Palosuojattu katoskangas kestää vettä, ultraviolettisäteilyä ja hometta. Katon tiukka ja oikea istuvuus runkoon on taattu automaattisen huippukiristimen ja vahvistettujen kulmien ansiosta, jotka varmistavat, että telttasi ulkonäkö on aina huoliteltu ja ammattimainen.

Endeavor pop-up teltan kankaat on saatavana 19 eri värinä sekä myös yksilöllisesti brändättynä = mainospainatettuna. Telttaan on saatavana myös samoilla värillä erilaisia seiniä sekä paljon muita lisävarusteita.

Saatavana koot: 3x3m, 4x4m, 3x4,5 m ja 3x6m.

E-Z Vantage pop-up teltat

E-Z Up Vantage teltta on täysin uudentyyppinen kolmannen sukupolven nopeasti pystytettävä telttakatos. Se on suunniteltu viihde- sekä yritysten tapahtumakäyttöön. Teltan suunnittelussa on onnistuneesti huomioitu nykypäivän rakennevaatimukset, sekä edullinen hankintahinta.

Edulliseta hinnasta huolimatta Vantage teltassa on kestävä pop-up runko se on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä.

Teltan katoskankaita on saatavana 2 eri väriä. Vedenkestävästä polyesterikankaasta valmistettu teltankatto on palo-, home- ja UV-suojattuja. Teltan katonnurkkiin on ommeltu vahvikkeet lisäämään katon kestävyyttä. Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla

Saatavana 3x3 m kokoisena.