Telttojen mainospainatukset

Telttojen mainospainatukset

Telttojen brändäykset / mainospainatukset

Laajasta telttojen väri- ja kokovalikoimastamme huolimatta, sinä voit tarvita yksilöllisen yrityksesi tai tuotteesi brändin mukaisen teltan.

Haluat erottua tapahtumissa kilpailijoistasi. Haluat saada asiakkaidesi maksimaalista huomiota tuotetta tai yritystäsi kohtaan. 

Saatat esimerkiksi haluta telttaan kankaat omalla värilläsi tai ehkä haluat saada telttaan täydellisesti tulostetun liikemerkin, tuotekuvan tai valokuvan.

Tämä kaikki on täysin mahdollista, voimme brändätä telttasi täysin haluamallasi ilmeeen mukaiseksi.

Voimme tehdä teltan mainospainatukset kolmella eri painomenetelmällä. Ne ovat;

  • digitaalinen tulostaminen
  • silkkipaino
  • lämpöpaino

 

 

 

Digitaalinen tulostaminen

Digitaalisesta tulostamisesta taas on tullut hyvin suosittua. Ominaisuuksiensa vuoksi se onkin syrjäyttänyt lähes täysin muut teltan brändäys menetelmät.

Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat niin pitkään kun tulostus on tehty valkoiselle kangaspohjalle. Se mahdollistaa tekstin lisäksi myös liukuvärien, valokuvien tai kovin monimutkaisen liikemerkin tulostamisen telttakankaalle.

Digitaalisesti tulostetun kankaan taustapuoli on aina valkoinen. Tulostettu aihe voi kuultaa jonkin verran telttakankaan läpi.

Kun teltan seinä halutaan mainospainattaa siten, että mainos näkyy sekä teltan sisä- että ulkopuolella. Tällöin tulostetaan kaksi telttakangasta mitkä ommellaan yhteen yhdeksi seinäkankaaksi. Näiden  tulostettujen kankaiden väliin ommellaan vielä ohut ns. blockout- kangas mikä estää tulostuksen kuultamisen kankaan läpi sen toiselle puolelle. Näin teltanseinästä tulee tehokas kaksipuolinen mainos, brändäys voi olla aiheltaan joko sama tai erilainen seinäkankaan molemmilla puolin. 

Digitaalinen tulostaminen on kannattavaa jo yhteen tai kahteen telttaan. Hinta määräytyy tulostettavan pinta-alan m² mukaan ja mitään filmejä ja maskeja ei tuolloin tarvita.

Nykyään suuntaus onkin se, että halutaan yksilöllisiä kilpailijoista erottuvia mainostelttoja. Tällöin kaikki telttakankaat (katot ja seinät) tulostetaan kauttaaltaan yrityksen tai sen tuotteen brändin näköiseksi.

Telttakankaiden digitaalinen tulostus voidaan tehdä joko suoratulostus tai sublimaatio menetelmällä. Suoratulostuksessa tulostetaan väri suoraan kankaan pintaan.  Sublimaatiotulostuksessa tulostetaan aihe ensin digitaalisesti sublimaatiopaperille. Tulostettu sublimaatiopaperi asetetaan telttakankaan kanssa lämpöprässiin.  Painoväri höyrystetään prässin korkeassa lämpötilassa paperilta telttakankaan kuidun sisään.

Sublimaatiotulostus tekee väreistä luonnollisia ja kuvasta korkealaatuisen. Sublimaatiotulostettu pinta kestää suoratulostettua kangasta paremmin mekaanista kulutusta ja kankaan rypistymistä. Tulostusväri ei myöskään helposti haalistu. Näiden ominaisuuksien vuoksi käytämme digitaalisesti tulostetuissa teltoissa ainoastaan subilimaatiotulostus menetelmää.

 

Silkkipainomenetelmä

Vaikka digitaalinen tulostaminen onkin nykyään lähes täysin syrjäyttänyt silkkipainamisen telttojen painatuksissa on se edellen tietyin edellytyksin varteenotettava vaihtoehto telttojen logo-painamiseen. 

Silkkipainomenetelmällä voidaan painaa telttakankaisiin kompakteilla väreillä logoja, tekstejä, piirroskuvia ja -hahmoja. Mutta ei liukuvärejä eikä myöskään valokuvia.

Silkkipaino on varma keino kiinnittää teksti pysyvästi kankaalle. Käytettävä erikoisväri ei käytännössä koskaan irtoa. Painoväri tehdään vastaamaan haluttua logon CMYK väriä.

Jokaiselle logon värille täytyy tehdä omat painofilmit ja maskit. Samoin, jos telttaan halutaan painaa erikokoisia logoja, joudutaan jokaiselle erikokoiselle logolle tekemään oma painofilmi.

Silkkipaino on kätevä ja kustannustehokas silloin kun useaan telttaan painetaan sama teksti tai logo. Varsinkin jos painetaan yhdellä värillä useita samanlaisia ja saman kokoisia logoja tai tekstejä. Työn kallein vaihe on filmin tekeminen, mutta itse logon painaminen on suhteellisen edullista.

 

Lämpöpainomenetelmä

 

Lämpöpainomenetelmällä voidaan painaa valmiisiin vakiovärisiin telttakankaisiin logoja, tekstejä sekä myös valokuvia tietyin edellytyksin.

Painettava logo leikataan tarraleikkurilla erikoismateriaalista. Tämän jälkeen leikattu logo kiinnitetään telttakankaaseen lämpöprässillä.  

Tarvittaessa logo tai valokuva ensin tulostetaan digitaalisesti Thermoprint materiaalille, minkä jälkeen se leikataan muotoon ja lopuksi lämpöprässätään telttakankaaseen.

Lämpöprässin koko asettaa rajoituksia suurien painopintojen käyttämiseen. Myös hyvin ohuiden viivojen käyttöä ei suositella lämpöpainamisessa, sillä pienen tartuntapinnan vuoksi ne voivat irrota kankaasta.  On myös hyvä huomioida että lämpöprässin korkea läpötila saatta kutistaa telttakangasta.

Lämpöpaino soveltuu parhaiten teltan katonreunuksen yksikertaisten logojen ja tekstien painamiseen.

Lämpöpainatuksen tuotantoaika on noin 3-7 työpäivää.

Silkkipainatukset ja digitaaliset tulostukset telttoihin tehdään telttatehtaalla suoraan kankaalle. Painettu kangas ommellaan tämän jälkeen katokseksi tai seinäksi. Tällöin mainospainatuksen toimitusaika on hiukan pidempi.

Teemme mielellämme sinulle tarjouksen yksilöllisestä teltastasi.

Tarvittaessa kysy lisää telttojen mainospainatuksista telttamyyjiltämme. Puh. 010 2928 380.

 

 

Liittyvät tuotteet

Mainosteltta Premium 3x3 m - Brändätty Pop-up teltta.
1 151,00 €
Mainospainettu Quick-Up Gazebo - Classic pop-up teltta.
999,00 €
Mainosteltta Classic
673,00 €