Pop-Up Bannerit

Pop-Up Bannerit

Nopeasti pystytettävät Pop-Up Bannerit ovat erinomaisia mainosvälineitä.

Pop-Up Bannerilla voi korvata perinteiset banderollit ja roll-up telineet, sillä näitä helppokäyttöisiä mainoksia voit käyttää yhtä hyvin sisällä kuin myös ulkoilma tapahtumissa. Pop-Up bannerit ovat kevyitä ja säänkestäviä, ne ovat nopeita ja helppoja pystyttää ilman työkaluja.

Pop-Up bannerin viesti on aina hyvin luettavissa, sillä sen mainoskangas virittyy pystytettäessä joustavan lasikuiturungon ympärille.

A-frame mallista, kaksipuolista kankaista mainosbanneria voit käyttää kaikkialla, mutta erityisen käteviä ne ovat urheilumainonnassa.

Pop-Up bannereita on saatavana kolme eri muoto ja useita eri kokoja.

  • Horizontal Pop-Up Banner on ovaalinmuotoinen vaakatasoinen mainosbanneri jota käytetään mm, Golf-tapahtumissa, moottoriurheilussa, hiihtokilpailuissa, jalkapallo- ja koripallopeleissä jne
  • Vertical Pop-Up Banner on pystymallinen mainosbanneri jota on paljon käytetty mm, myymälämainonnassa, urheilumainonnassa, poliittisessa mainonnassa niin sisällä kuin myös ulkona. Vertical Pop-Up Bannerilla voi korvata mm. roll-up telineet.
  • Rectangular Pop-Up Banner suorakaiteen muotoinen mainosbanneri mm, koripallo-, beach volley-, salibandy- ja Golf-tapahtumissa, sitä käytetään paljon myös messuilla.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alakategoriat

  • Horizontal Pop-Up Banner
    Horizontal Pop-Up Banner on erinomainen mainosväline. Kaksipuolista A-frame mallista kankaista mainosbanneria voit käyttää kaikkialla, mutta erityisen kätevä se on urheilumainonnassa.
  • Vertical Pop-Up banner
    Vertical Pop-Up Banner on erinomainen pystymallinen mainosväline. Tätä kaksipuolista kevyttä ja kestävää mainosbanneria voit käyttää kaikkialla myös ulkona sillä se on säänkestävä.