Quick-Up Roll - Premium Plus

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up roll - Premium plus 80
Quick-Up Roll - Premium Plus 100
Quick-Up roll - Premium plus 120
Quick-Up Roll - Premium Plus 150
Quick-Up roll - Premium plus 200

5 tuotetta

per sivu
Quick-Up Roll - Premium Plus

Quick-Up Roll - Premium Plus


Quick-Up Roll - Premium Plus on laadukas ja kestävää Roll-Up teline. Laadukkaat materiaalit ja elegantti ajaton muotoilu ovat tae siitä, että Quick-Up Roll - Premium Plus -kuvateline on pitkäaikainen ja luotettava kumppani messuilla ja kaikissa tapahtumissa.

Quick-Up Roll - Premium Plus on normaalia korkeampi roll-up teline. Kuvavuodan teleskooppinen tukitanko mahdollistaa portaattoman kuvankorkeuden säädön jopa 213 cm korkeuteen saakka. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa Roll-Up telineen käytön myös matalissa tiloissa, kuten esim. laivoilla. Teleskooppitanko helpottaa huomattavasti myös Roll-Up telineen pystytystä.

Markkinointiviestisi tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle Blockout-kuvavuotamateriaalille. Valoa läpäisemätön kuvavuotamateriaali takaa sen, että kuvavuodan tukitanko ei näy häiritsevästi kuvavuodan läpi, ei edes kirkkaassa taustavalossa. Kuten esim. käytettäessä Roll-Up telinettä näyteikkunan edessä. Kuvavuota on kiinnitetty Roll-Upin ylälistaan kaksinkertaisesti varmistetulla, patentoidulla kiinnitysmenetelmällä mikä takaa sen, että kuvavuota ei repsota tai ei irtoa kiinnityslistasta kovassakaan käytössä.

Quick-Up Roll - Premium Plus Roll-Up on helposti tasattavissa vakaaksi epätasaisella alustalla, kasettikotelon alla sijaitsevilla säädettävillä "jaloilla". Vahva pehmustettu päältä avattava kuljetuslaukku suojaa Premium Plus Roll-Up telinettä kolhuilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Quick-Up Roll Premium Plus rullaständiä on saatavana 80, 100, 120, 150 ja 200 cm leveinä versioina.