Messuseinät

Messuseinät

Helposti pystytettävät messuseinät ovat oiva tuote, kun tarvitaan muutaman metrin mittaista brändättyä seinää tuote-esittelyihin, messuille tai muihin tapahtumiin.

Messuseinän käyttötarkoitus kuitenkin asettaa hyvin erilaisia vaatimuksia käyttöön valittavalle messuseinälle. Suurkuvatulostustekniikan huima kehittyminen on avannut täysin uusia mahdollisuuksia toteuttaa mitä erilaisimpia näyttely- ja messuseiniä.

Marrow Oy on ollut suomessa edelläkävijä tarjotessa kotimaanmarkkinoille uusia kansainvälisiä innovaatioita messu- ja näyttelyseinä mallistossaan.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle käyttäjälle niin hinnaltaan kuin myös käyttötarkoitukseltaan sopivat näyttely- ja messuseinät.

Pop-Up messuseinät

Ensimmäiset Pop-Up messuseinät kehitettiin jo seitsemänkymmentä luvulla. Tämä idealtaan vanha tuote on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi suosituimmista messuseinistä.

Pop-Up messuseinän idea on varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi kokontaittuva kevyt alumiinirunko. Kun pop-up messuseinät otetaan käyttöön runko ”pomppautetaan” pystyyn ja siihen kiinnitetään magneettiset tukitangot.

Näihin tukitankoihin taas kiinnitetään magneeteilla kuvavuodat, mitkä muodostavat suuren saumattoman kuvapinnan. Pop-Up seinän kuvapinta voi olla joko kaareva tai suora. Marrow Oy:n Quick-Up Wall - Magnetic messuseiniin voidaan kuvapinta asettaa myös messuseinän taustapuolelle.

Pop-up seinäkkeen kuljetuslaukkua voidaan käyttää myös messutiskinä, kun siihen lisätään kuvavuota ja pöytäkansi.

Pop-Up seinäkkeitä on saatavana erilevyisiä ja niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa, jolloin niistä voidaan rakentaa suurempia kokonaisuuksia kuten messuosastoja.

Tekstiili pop-up messuseinät

Pop-Up seinäkkeistä on kehitetty myös edullisempi tekstiili versio. Tekstiili Pop-Up seinäkkeessä käytetään kuvapintana kuvavuotien sijaan suurta yhtenäistä sublimaatiotulostettua kangasta.

Kuvakangas on edullisempaa valmistaa kuin kuvavuodat. Kuvakangas on kiinnitetty Velcro-tarralla suoraan pop-up runkoon, joten magneetti tukitankoja ei tekstiili pop-up:ssa tarvita.

Kevyemmän rakenteen vuoksi Tekstiili pop-up messuseinät voidaan varastoida ja kuljettaa kevytrakenteisemmassa kuljetuslaukussa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Tekstiili Pop-Up seinäkkeestä edullisen näyttelyseinän. Marrow tuotevalikoiman Quick-Up Wall - Textil messuseiniä on saatavana suorana ja kaarevana useita eri kokoja.

 

Pieneen tilaan pakattavat messuseinät

 

Kun tarvitset kevyttä ja pieneen tilaan pakattavaa messuseinää, niin voit valita esim.  Scene- tai ShowFlex  messuseinät.

Scene ultra-Light seinäke on kolme metriä leveä tekstiilimessuseinä.

Scene messuseinän samaa kuvakangasta voit käyttää muodoltaan kaarevana, koverana, S-kirjaimen muotoisena tai vaihtoehtoisesti suorana.

Scenen patentoitu rakenne mahdollistaa niin pienen pakattavuuden, että kuljetat Scene messuseinät messuille jopa lentokoneessa käsimatkatavarana. Tämä ominaisuus onkin tehnyt Scene-messuseinästä todella suositun niiden käyttäjien joukossa, jotka vaativat messuseinältä keveyttä ja helppoa  kuljetettavuutta.

Aivan yhtä helpostii kuljetettava on Show Flex -messuseinä. Kuljetuskooltaan se on roll-upin kokoa mutta avattuna, se on näyttävä 5 m² kokoinen messuständi.

Tämän mahdollistaa Show Flex -messuseinä sateenvarjotyyppinen patentoitu rakenne.

 

 

Modernit Tension Fabric -messuseinät

 

Uusinta uutta messuseinä rintamalla on ns. Tension Fabric -messuseinät. Niissä on runkona kevyt alumiininen putkirunko, minkä päälle on vedetty joustavalle kankaalle tulostettu kuvakangas. 

Tämä uusin tekniikka mahdollistaa messuseinältä edulliseen hintaan todella näyttävät muodot. Muodot ovat jopa kolmiulotteisia, joten nyt puhutaan messuseinien osalta todellisista katseenvangitsijoista.

Käyttö on myös helppoa, sillä nopeasti koottava kevyt alumiinista valmistettu putkirunko menee yhdessä kuvakankaan kanssa kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi pieneen tilaan.

Marrow Oy:n tuotevalikoimassa on useita erilaisia Tension Fabric -messuseiniä. 

Tuotemerkkeinä: mm. Quick-Up Wall - Tension, -Modulate, -Monolith.