Teltat mainos- ja tapahtumakäyttöön

Teltat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin löydät Marrow Oy:ltä. Maahantuomamme telttamallisto on maamme laajimpia. Mallisto pitää sisällään useamman eri telttavalmistajan telttoja moneen eri käyttötarkoitukseen. Yhteistä näille kaikille teltoille on helppo ja nopea pystytys. Kaikki teltat menevät myös pieneen tilaan varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi. Ne on tarvittaessa yksilöllisesti brändättävissä asiakkaan yritys- ja/tai tuoteilmeen mukaisesti. Marrow Oy tarjoaa kaikkiin maahantuomiinsa telttoihin täydellisen varaosa- ja huoltopalvelun.

Teltat sopivat käytettäviksi erilaisissa ulkoilmatapahtumissa, mutta joskus myös sisätiloissa kuten messuilla.

Markkinointivälineenä teltta on oivallinen; se on näkyvä elementti, mikä tarjoaa samalla sääsuojan asiakkaille, omalle henkilökunnalle sekä esiteltäville tuotteille.

Laadukkaat teltat kestävät säällä kuin säällä

Koska sääolosuhteet vaihtelevat paljon syksyn ja talven myrskyistä kauniisiin kesäpäiviin, vaaditaan teltalta kestävyyttä. Yrityksen järjestämissä ulkoilmatapahtumissa yritys on vastuussa asiakkaidensa turvallisuudesta erilaisissa sääolosuhteissa. Tuulessa irti päässyt teltta voi aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa niin asiakkaille, omalle henkilökunnalle kuin myös yrityksen maineelle. Tähän turvallisuusnäkökohtaan viitatessa oikeanlaisen teltan valinta on tärkeää. Ei riitä, että teltta on hyvän näköinen mainosteltta, sen tulee myös kestää ja suojata asiakkaita kaikissa niissä olosuhteissa, joissa telttaa käytetään.

Marrow Oy:n laajasta valikoimasta löytyy telttoja lähes kaikkiin sääolosuhteisiin. On puutarhakäyttöön suunniteltuja kevytrakenteisia telttoja, mutta myös päivittäiseen ammattikäyttöön suunniteltuja erittäin vahvarakenteisia telttoja ja paljon erilaisia vaihtoehtoja näiden väliltä. Ammattitaitoiset markkinointikonsulttimme kartoittavat tarpeesi ja tarjoavat sinulle budjettiisi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuvat teltta vaihtoehdot.

 

Teltat ryhmitellään seuraavasti:

 

Helppokäyttöiset Pop-Up teltat

Pop-Up teltat ovat nopeasti pystytettäviä, kokoontaittuvia telttoja. 

Teltanrunko on ns. ”haitari rakenteinen”, mikä vedetään käyttöä varten auki. Tällaisen Pop-Up teltan pystytys kuljetuslaukusta valmiiksi telttakatokseksi vie nopeimmillaan aikaa vain 60 sekuntia.

Pop-Up telttoja on saatavana useita eri kokoja pienimmästä 4 m2 (2×2 m) koosta aina pinta-alaltaan 36 m2 (6×6 m) telttoihin saakka.  Pop-Up telttoja voi myös yhdistää toisiinsa suuremman katospinta-alan aikaan saamiseksi.  Peruspaketti on telttakatos, mikä pitää sisällään teltan Pop-Up rungon, katoskankaan, kuljetuslaukun, telttavaarnan ja harusköydet. Lisävarusteena voit hankkia tarpeellisen määrän teltan seinäkankaita. Niitä on saatavana umpinaisina, ovilla ja/tai ikkunoilla varustettuna sekä myös matalia ns. puoliseiniä. Lisävarusteina on saatavana myös teltan jalkapainoja, sadelippoja, myyntitiskejä, valaisimia, lämmittimiä, lattialaattoja, mainoslippuja, pöytiä ja tuoleja.  Pop-Up teltat voidaan myös tarvittaessa logo-/mainos painattaa. Marrow Oy maahantuo  mm. seuraavia pop-up telttoja: E-Z UP, Mitkotent, Quick-Up Gazebo ja Marrow mainostelttoja.

Ilmarunkoiset teltat

Ilmarunkoisissa teltoissa on metallirungon sijaan paineilmalla täytetty runko. Ilmatäytteisen teltan etuja on nopea pystytys ja kestävä rakenne, sillä kovassa tuulessa runko taipuu mutta se myös palautuu muotoonsa.

Marrow Oy:n ilmatäytteisiä telttoja on saatavana kahdella eri tekniikalla toteutettuna. Perinteisessä ilmarunkoisessa teltassa rungon ilmanpaine saadaan aikaan sähköllä toimivalla suuritehoisella ilmapuhaltimella. Puhallin puhaltaa käytön aikana jatkuvasti ilmaa teltanrungon sisälle. Puhallettu ilma pitää teltan pystyssä. Teltta nousee tehokkaan puhaltimen ansiosta nopeasti pystyyn. Teltta puretaan yksinkertaisesti siten, että puhallin sammutetaan jolloin teltta painuu kasaan. Tämän jälkeen teltan kankaat kääritään rullalle teltan kuljetuskassiin. Marrow Oy maahantuo jatkuvasti puhallettavia Poltentin valmistamia Spider – tapahtumatelttoja, joita on saatavana kahdeksaa eri kokoa. Pienin teltta on halkaisijaltaan 4 metriä ja suurin 10 metriä.

Jatkuvasti puhallettavien telttojen rinnalle on tullut myös uudempaa teknologiaa. Näitä ovat pneumaattiset teltat.

Pneumaattisessa teltassa, teltan rungon sisälle pumpataan korkea ilmanpaine joko käsikäyttöisellä tai sähkökäyttöisellä pumpulla. Idea on sama kuin polkupyörän renkaassa. Vahvan kankaisen runkoputken sisällä on erilinen ilmapitävä ”sisärengas”, mikä pumpataan ilmaa täyteen. Runkoputki ja ilmalla täytetty sisäosa saavat yhdessä aikaan vahvan runkorakenteen. Pneumaattinen teltta on käytössä myös hiljainen, kun siinä ei tarvita käytön aikana jatkuvasti puhaltavaa äänekästä puhallinta.

Marrow Oy:n maahantuomissa pneumaattisissa Axion-teltoissa on katos- ja seinäkankaat kiinni teltanrungossa vetoketjuilla, joten kankaiden vaihtaminen on nopea ja helppo toimenpide. Yhdessä teltassa voi esimerkiksi olla kahdelle tai useammalle eri brändille tulostetut kankaat, mitä vaihdetaan samaan telttarunkoon tarpeiden mukaan. Axion-telttoja on saatavana useita eri kokoja, niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa. Telttoihin on saatavana myös runsaasti lisävarusteita ja luonnollisesti kaikki teltat voidaan myös brändätä yrityksen tai tuotteen ilmeen mukaiseksi.

Muut tapahtumateltat

Marrow Oy:n telttamallistossa on myös  Party-Star tapahtumatelttoja.

Party-Star teltat ovat tähden mallisia suurikokoisia tapahtumatelttoja. Kokoonsa nähden Party-Star teltat ovat edullisia, sillä niissä ei ole kallista runkorakennetta. Runkona toimii teltan masto mistä tähden muotoinen katoskangas laskeutuu ”tähdensakaroista” maahan saakka.  Teltassa on useita kulkuaukkoja mitkä voidaan tarvittaessa sulkea umpi- tai ikkunaseinillä. Party-Star telttoja on saatavana 1-4 mastoisena, kahdeksaa eri kokoa. Teltat ovat pinta-alaltaan 21- 272 m2 väliltä. Kaikki Party-Star teltan kankaat voidaan mainospainattaa joko silkkipainolla tai digitaalisesti tulostamalla.

Teltat voit kätevästi ostaa Marrow Oy:n verkkokaupasta.  Voit myös ottaa yhteyttä asiakspalveluumme.  Ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella voit hankkia juuri käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuvan teltan.

Tutustu Marrow - verkkokaupassa myytäviin telttoihin tästä linkistä: https://marrow.fi/tuotteet/teltat/

 

Liittyvät tuotteet

Mainosteltta Premium 3x3 m - Brändätty Pop-up teltta.
1 151,00 €
Mainospainettu Quick-Up Gazebo - Classic pop-up teltta.
999,00 €
Quick-Up Gazebo - Classic 3x3 m pop-up teltta.
668,00 €