Quick-Up Gazebo - Classic teltat

Quick-Up Gazebo - Classic teltat

Etsitkö helposti pysyttettävää edullista teltta ulkoilma käyttöön? Riittäkö sinulle vakiovärinen teltta vai tarvitsetko kenties yrityksesi ta markkinoitavan tuotteesi ilmeen näköisen brändätyn teltan?  Vastaus kaikkin näihin kysymyksiin on Quick-Up Gazebo - Classic teltta.

Quick-Up Gazebo - Classic teltat ovat budjetti ystävällisiä alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Telttoja on saatavana 2×2 m, 3x3m, 3×4,5m ja 3×6 m kokoisina.

Quick-Up Gazebo - Classic on todellinen pikateltta sillä kokoontaittuvan Pop-Up runkorakenteen ansiosta pystytät teltan kuljetuslaukusta teltaksi vain 60 sekunnissa.

Telttaan on saatavana vakiovärisiä sekä brändättyjä (= mainospainettuja) telttakankaita. Vakiovärisiä telttakankaita on saatavana  valkoisena, mustana, punaisena ja sinisenä. Vakioväristen kankaiden lisäksi telttan on saatavana lisähintaan brändätyt katto- ja seinäkankaat. Brändätyt telttakankaat tulostetaan digitaalisesti asiakkaan haluamilla väreillä. Tällöin on käytettävissä lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla hinnalla brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat.

Quick-Up Gazebo - Classic teltanrunko on valmistetttu alumiinista. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Teltan kuljetat tapahtumapaikalle vahvassa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Alakategoriat