Quick-Up Gazebo - Classic teltat

Quick-Up Gazebo - Classic teltat

Etsitkö helposti pystytettävää edullista telttaa ulkoilma käyttöön? Riittäkö sinulle vakiovärinen teltta vai tarvitsetko kenties yrityksesi tai markkinoitavan tuotteesi ilmeen näköisen brändätyn teltan?  Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on Quick-Up Gazebo - Classic Pop-Up teltta.

Quick-Up Gazebo - Classic teltat ovat budjettiystävällisiä alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Telttoja on saatavana 2×2 m, 3x3m, 3×4,5m ja 3×6 m kokoisina.

Quick-Up Gazebo - Classic Pop-up telttoja on saatavana vakiovärisenä sekä brändättynä (= mainospainettuna).

  • Vakiovärisiä telttoja on saatavana valkoisena, mustana ja punaisena.
  • Brändätyn / mainospainetun teltan katto- ja seinäkankaat tulostetaan digitaalisesti suunnitelmasi mukaisilla väreillä.
    • Tällöin käytettävissä on lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat.
    • Brändätyn teltan seinäkankaat voidaan tarvittaessa painattaa myös kaksipuolisesti. Tällöin teltan sisäpuolella näkyvät painatukset voivat olla joko samanlaiset tai vaihtoehtoisesti erilaiset kuin teltan ulkopuolella näkyvä brändäys.

Quick-Up Gazebo - Classic on todellinen pikateltta, sillä kokoon taittuvan Pop-Up runkorakenteen ansiosta pystytät teltan kuljetuslaukusta teltaksi vain 60 sekunnissa.

Quick-Up Gazebo - Classic teltanrunko on valmistettu alumiinista. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Teltan kuljetat tapahtumapaikalle vahvassa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen