Quick-Up Gazebo - Classic teltat

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up Gazebo - Classic 3x3 m pop-up teltta.
668,00 €
Mainospainettu Quick-Up Gazebo - Classic pop-up teltta.
999,00 €

2 tuotetta

per sivu
Quick-Up Gazebo - Classic teltat

Quick-Up Gazebo - Classic


Etsitkö helposti pystytettävää edullista telttaa ulkoilma käyttöön? nopealla toimitusajalla. Riittäkö sinulle vakiovärinen teltta vai tarvitsetko kenties yrityksesi tai markkinoitavan tuotteesi ilmeen näköisen brändätyn teltan?  Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on Quick-Up Gazebo - Classic Pop-Up teltta.

Quick-Up Gazebo - Classic teltat ovat budjettiystävällisiä alumiinirunkoisia Pop-Up telttoja. Telttoja on saatavana 3x3 m, 3×4,5 m ja 3×6 m kokoisina.

Quick-Up Gazebo - Classic Pop-Up telttoja on saatavana vakiovärisenä sekä brändättynä (= mainospainettuna).

  • Vakiovärisiä telttoja on saatavana valkoisena, mustana ja punaisena.
  • Brändätyn / mainospainetun teltan katto- ja seinäkankaat taas tulostetaan digitaalisesti suunnitelmasi mukaisilla väreillä.
    • Tällöin käytettävissä on lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat.
    • Brändätyn teltan seinäkankaat voidaan tarvittaessa painattaa myös kaksipuolisesti. Tällöin teltan sisäpuolella näkyvät painatukset voivat olla joko samanlaiset tai vaihtoehtoisesti erilaiset kuin teltan ulkopuolella näkyvä brändäys.

Quick-Up Gazebo - Classic on todellinen pikateltta, sillä kokoon taittuvan Pop-Up runkorakenteen ansiosta pystytät teltan kuljetuslaukusta teltaksi vain 60 sekunnissa.

Quick-Up Gazebo - Classic teltanrunko on valmistettu alumiinista. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Teltan kuljetat tapahtumapaikalle vahvassa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa.