Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up BeachFlag - Curve M

Edullinen 68x310 cm kokoinen rantalippu. Saatavana kolme eri lipun muotoa sekä kaksi eri vahvuista tanko vaihtoehtoa.  Räätälöi omaan käyttöösi sopiva lippu.

60,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up BeachFlag - Curve M
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up BeachFlag - Curve M

Quick-Up BeachFlag rantaliput on suunniteltu ensisijaisesti ulkotapahtumiin, mutta mikään ei estä niitä käyttämästä myös sisällä toteutettavissa tilaisuuksissa. BeachFlag mainoslipun avulla voit näyttää tehokkaasti yrityksen nimen tai logon, merkitä rakennuksen sisäänkäynnin tai osoittaa osastonne sijainnin ulkotilaisuuden aikana. 

Quick-Up BeachFlag - Curve M on Quick-Up BeachFlag tuoteperheen toiseksi pienin Curve lippu, se on koltaan 68x310 cm.  Curve -rantalipussa on kaareva yläosa. Toisin sanoen tämä Beach Flag lippu liehuu tuulessa alaosan osuudelta, yläosa pysyessä jännitetyn kaaren muodossa. 

BeachFlag lipuntangot

Quick-Up BeachFlag rantalippuja on saatavana kahdella eri vahvuisella lipputangolla. Voit valita lipuntangon käyttökohteesi mukaan.

 • Classic - lipputanko: itse tanko on valmistettu alumiinista, tangon yläosa on joustavaa lasikuitua. joka mahdollistaa lipun yläosan kaarevan muodon. Classic tanko on edullinen vaihtoehto varsinkin, jos käytät BeachFlag rantalippua sisätiloissa. Classic lipuntanko soveltuu myös ihanteellisesti lyhytaikaiseen ulkoilmakäyttöön. Käyttösuositus ulkoilmakäytössä on max 25 km /h tuulessa (4° Boforinasteikolla) 
 • Premium - lipputanko on valmistettu kokonaan vahvasta lasikudusta. Vahva Premium tanko on erinomainen vaihtoehto ulkoilmakäyttöön. Käyttösuositus ulkoilmakäytössä on max 45 km /h tuulessa (6° Boforinasteikolla)

BeachFlag liput

Quick-Up BeachFlag lippu on digitaalisesti tulostettua lippuneuloskangasta. Lipun kangas on samaa kangasta, mitä käytetään salkolipuissa. Lippu toistaa hyvin tulostetut värit, myös lippukankaan toiselle puolelle. Tämä tekee yksipuolisesta lipusta ”luettavan” sen kääntyillessä tuulessa. Quick-Up BeachFlag - Curve lipun alaosan leikkauksen voi valita kolmesta eri muodosta A, B tai C mainosviestiisi parhaiten soveltuvaksi. 

BeachFlag lipun jalustat

Quick-Up BeachFlag lipuille on lisävarusteena saatavana erilaisia jalustoja mitkä varmistavat rantalipun hyvän vakauden missä tahansa olosuhteissa sitä käytetäänkin.

 • BeachFlag - maapiikkijalusta on maahan lyötävä jalusta mikä soveltuu käytettäväksi monelle eri alustalla nurmikko, hiekka, lumi jne. Maapiikki on valmistettu teräksestä, sen laakerointi mahdollistaa lipun 360 asteen pyörimisen tuulessa. 
 • BeachFlag - ristikkojausta sopii ihanteellisesti BeachFlag lipun pysyttämiseen sisätiloihin. Se soveltuu myös ulkoilmakäyttöön vedellä täytetyn lisävarusteena saatavan painorenkaan kanssa. Ristikkojalusta OUTDOOR on varustettu laakeroidulla rotaattorilla joka mahdollistaa lipun kääntymisen tuulessa. 
 • BeachFlag - laattajalusta soveltuu BeachFlag lipun jalustaksi sekä sisällä- että ulkona, kun lippu pystytetään kovalle alustalle kuten betoni, asfaltti tai sora. Laattajalusta on varustettu laakeroidulla rotaattorilla joka mahdollistaa lipun kääntymisen tuulessa. 

BeachFlag kuljetuslaukku

Quick-Up BeachFlag lipuille on lisävarusteena saatavana vahavasta kankaasta valmistettu kuljetuslaukku. Lippu ja sen tanko sekä myös pienet jalustat kulkevat kätevästi tapahtumapaikalle tässä käytännöllisessä kuljetuslaukussa. Laukku on vetoketjulla päältä avattava ja siinä on kantokahvat.

Tekniset tiedot

 

Quick-Up BeachFlag - Curve M

 • Classic tanko musta alumiini / lasikuitutanko  tai vaihtoehtoisesti   Premium tanko  musta lasikuitu
 • lipunmateriaali: polyesteri lippuneulos 110 g/m²
 • painomenetelmä: digitaalinen 4/0 tulostus. Tulostuksessa käytetään ekologisia, vesipohjaisia ​​väriaineita ja sekä uutta ympäristöystävällistä tulostusteknologiaa.
 • lipun tankokujan väri: väri valittavissa, digitaalinen tulostus.
 • liput valmistetaan EU:ssa.

Mitat ja paino:

 • koko: 68 x 310 cm (tanko&lippu)
 • kokonaispaino: n1.5 kg

Vakiotoimitus:

 • tulostettulippu ja Classic tai Premium tanko
 • lisävarusteena saatavana kuljetuslaukku sekä useita erilaisia jalustavaihtoehtoja. Katso lisävarusteet viereiseltä. "Lisävarusteet" välilehdeltä.

Aineisto-ohjeet:

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up BeachFlag - Curve M
Arviosi