Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Giant Flagpole

Giant Flagpole - kevyt lipputangon suuri lippu tekee Giant flagpolesta todellisen jättiläisen muiden banneristädien rinnalla.

420,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
FLBFGFB5MRE0B1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus


suuri lippuGiant Flagpole tarjoaa erinomaista näkyvyyttä promootioissa, tuote-esittelyissä, urheilutapahtumissa messuilla yms. Suuri yli 4,4 m mainospinta yli viiden metrin korkeudessa tekee Giant Flagpolesta todellisen jättiläisen muiden banneristädien rinnalla.

Lippuständi on helppo pystyttää alumiinisen teleskooppitangon avulla. Teleskooppitanko on valmistettu vahvasta alumiinista ja siinä on yläosassa poikkipuomi. Digitaalisesti tulostettuun lippuun on ommeltu vasemmalle sivulle sekä ylös vahva kanttinauha missä on lipun kiinnitystä varten purjerenkaat. Lippu kiinnitetään purjerenkaista pystytankoon pikaliitin renkailla ja samoin se ripustetaan poikkipuomiin.  Poikkipuomi pitää lipun ryhdissään ja hyvin luettavissa myös tyynellä säällä. Tuulisella säällä poikkipuomi kääntyy tuulensuunnan mukaan, joten lippu ei pääse kiertymään tangon ympärille. Lippuständi seisoo vakaasti vedellä tai hiekalla täytettävällä säiliöjalustalla.

Lippu on helposti vaihdettava: Lipunkangas on samaa polyesterikangasta, mitä käytetään yritysten tulostetuissa salkolipuissa. Lippu toistaa hyvin tulostetut värit, myös lippukankaan toiselle puolelle. Tämä tekee yksipuolisesta lipusta ”luettavan” sen kääntyillessä tuulessa.  Lippuun on ommeltu vahva kanttinauha lisää oleellisesti lipun kestävyyttä.  Kanttinauhan väriksi voit valita joko mustan tai valkoisen värin

Tämä lippubanneriständi on suunniteltu toimimaan ulkoilmassa huonoissakin sääolosuhteissa, mutta voit käyttää ständiä kuitenkin hyvin myös sisätiloissa.

Tekniset tiedot


Giant Flagpole tekniset tiedot:

  • Tanko:  Heavy Duty alumiininen teleskooppitanko
  • Lippumateriaali: Lippuneulos polyesteri 115 g/m²
  • Painomenetelmä: Digitaalinen 4/0 tulostus. Tulostuksessa käytetään ekologisia, vesipohjaisia ​​väriaineita ja sekä uutta ympäristöystävällistä tulostusteknologiaa.
  • Lipun ompelu. Kanttinauha purjerenkaillla tangon sivulla ja ylhäällä. Muut sivut päärmätty.
  • Liput valmistetaan EU:ssa.
  • Käyttösuositus:  sisä- ja ulkoilmakäyttö.

Mitat ja paino

Giant Flagpole setti

  • Lipunkoko: 110 x 400 cm cm.
  • Bannerinkoko: 110 x 500 cm (tanko&lippu).
  • Kokonaispaino: 18,0 kg.

Vakiotoimitus

 • Digitaalisesti tulostettulippu, alumiinitanko, säiljöjalusta, kuljetuslaukut tankolle ja jalustalle.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Giant Flagpole
Arviosi