Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall - Modulate 80 S (100cm)

Suora, 80 cm leveä seinäke, korkeus 100 cm. Toimitetaan valintasi mukaan joko yksi- tai kaksipuolisesti tulostettulla kangashupulla.

291,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up Wall - Modulate 80 S 100cm

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Modulate 80x100

Quick-Up Wall - Modulate 80x100 cm suorassa seinäkkeessä on helposti, ilman työkaluja pystytettävä runkokehikko. Tämä runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista. Pystytetty runkokehikko seisoo vakaasti omilla jalustoillaan. 

Runkokehikon päälle vedetään brändätty kangashuppu. Tämä joustavasta kankaasta valmistettu huppu kiristetään täysin suoraksi ja rypyttömäksi sen alareunan vetoketjulla.

Näitä brändättyjä kangashuppuja on saatavana joko yksipuolisesti tai seinän molemmin puolin tulostettuna versiona. Modulate – seinäke on kustannustehokas sillä yhdessä runkokehikossa voit käyttää useampia vaihtohuppuja. Aina tarpeen tullen voit hankkia samaan runkoon näitä helposti vaihdettavia huppuja lisää.

Modulate-seinäkkeitä on saatavan useita eri kokoja. Voit käyttää niitä yksittäin, mutta voit myös yhdistää niitä toisiinsa magneettisesti. Yhdistämisen mahdollistavat voimakkaat magneetit, mitkä on asetettu kunkin messuseinän runkokehikon sisään.

Tämä yksinkertainen mutta nerokas patentoitu magneettinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit asettaa kaikenkokoisia Modulate-seinäkkeitä kiinni toisiinsa, niin vierekkäin kuin myös kulmittain.

Toisiinsa liitetyistä Modulate -seinäkkeistä voi muodostaa erikokoisia ja muotoisia taustaseiniä, messuosastoja tai muita kokoonpanoja, tapahtumiin, messuille ja myymälämainontaan. Modulate-seinäkkeet toimivat hyvin myös, vaikka kokousalueen rajajana tai tilanjakajana toimistoissa.

Toisin sanoen yhdellä tai useammalla Modulate - seinäkkeellä hoidat monet brändisi näkyvyystarpeet.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Modulate – seinäkkeen runko, jalustat ja kangas pakataan olkahihnalla varustettuun kuljetuslaukkuun. Laukun voi helposti kuljettaa myös pienellä henkilöautolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Modulate - messuseinään on saatavana lisävarusteena energiaa säästävät mutta tehokkaat LED valaisimet sekä seinäkkeen vakiojalustojen tilalle vaihdettavat puolijalusta.

Tilauksen yhteydessä voit tarvittaessa vaihtaa Modulate-seinäkkeen pyöristetyt yläkulmat, suoriin yläkulmiin pientä korvausta vastaan.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne

Quick-Up Wall – Modulate 80x100 cm seinäkeen runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista, joiden liitettävät osat ovat numeroitu. 

  • runkokehikossa on neljä alumiiniputken sisään asetettua vahvaa MagLink magneettia
  • runkokehikossa on irrotettavat, lukittavat ja käännettävät Twist & Lock jalustat
  • runkokehikko on saatavana joko pyöristetyillä tai suorilla yläkulmilla

Kuvakangas

Kuvakangas on Modulate messuseinän runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu. Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

  • palosuojattu (B1), digitaalisesti tulostettu polyesteri (260g/m2) kangashuppu
  • kangashupun alareunaan on ommeltu vetoketju, millä huppu kiristetään täysin rypyttämäksi
  • kangashuppu peittää messuseinän koko runkorakenteen sen jalustoja lukuun ottamatta
  • huppua on saatavana yksi- ja kaksipuolisesti tulostettuna. Huom. yksipuolisesti tulostetun hupun taustapuoli on valkoista kangasta

Kuljetuslaukku

Vetoketjulla päältä avattava pehmustettu kangaslaukku, laukku on varustettu olkahihnalla.

Toimitussisältö

Runkokehikko, jalustat, sublimaatiotulostettu kangashuppu, kuljetuslaukku.

Takuu

Runkorakenne 5 vuotta.

Aineisto-ohjeet

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Modulate 80x100 cm (810 S)

  • pystytyskoko: 81,8 x 100 x 40 cm
  • pakkauskoko: 100 x 24,5 x 12,5 cm
  • paino: 6.95 kg

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Modulate 80 S (100cm)
Arviosi