Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Counter - Magnetic

Kevyt messutiski, joustavalla kangasgrafiikalla.  Näitä messutiskejä voit helposti liittää magneettisesti rinnakkain kiinni toisiinsa

537,00 €
Toimitusaika: 7 - 10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston toimituksesta.
SKU
UDCOMAGCPUCB1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Counter - Magnetic messutiski

Quick-Up Counter - Magnetic on innovatiivinen, kevyt suorakulmainen messutiski. Tiskin ympärillä on brändätty mainoskangas mikä antaa tälle messutiskille huolitellun ilmeen.

Messutiskin runkokehikko sisältää magneetteja, jotka mahdollistavat useiden tiskien asettamisen vierekkäin magneettisesti kiinni toisiinsa. Tämä on ihanteellinen niille asiakkaille, jotka haluavat mahdollisuuden luoda suurempi pöytäpintoja tarvittaessa.

Quick-Up Counter – Magnetic tiskin kokoaminen on nopeaa ja helppoa. Tiskinrunko on valmistettu halkaisijaltaan 30 mm alumiiniputkista, joka yksinkertaisesti liitetään toisiinsa. Runkokehikon jokainen osa on numeroitu kokoamisen helpottamiseksi.

Rungon pystytyksen jälkeen asetetaan joustavasta kankaasta valmistettu kuvakangas huppumaisesti runkokehikon päälle ja kiristetään vetoketjulla paikalleen, jolloin kangas kiristyy täysin rypyttömäksi siistiksi mainospinnaksi.

Tiskin kankaan takaosassa on ommeltu vetoketju, joka voidaan avata ja näin luoda tiskin sisään säilytystila esineiden säilyttämistä varten. Lisävarusteena on saatavana valkoinen laminoitu sisähylly lisäämään säilytystilan kapasiteettiä.

Quick-Up Counter – Magnetic tiskissä on vakiona musta pinnoitettu MDF-pöytälevy. Suurin suositeltava paino, jota tämä pöytä kantaa, on n. 40 kg, kun se on jaettu tasaisesti pöytälevylle.

  • Quick-Up Counter – Magnetic messutiski soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Quick-Up Wall – Modulate -messuseinen kanssa. Molemmissa tuotteissa on sama magneettinen runkorakenne.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista joiden liitetävät osat ovat numeroitu. Runkokehikossa on alumiiniputken sisään asetettuja magneetia. Tiskissä on musta pinnoitettu MDF-pöytälevy.

Kuvakangas:

Palosuojattu (B1), digitaalisesti tulostettu, joustava runkokehikon peittävä polyesterikangas (260g/m2). Kankaan takaosan on ommeltu vetoketju, millä kangas kiristetään täysin rypyttämäksi. Kuvakangas peittää messutiskin koko runkorakenteen sen pöytälevyä lukuunottamatta. 

Kuljetuslaukku:

Päältä vetoketjulla avattava pehmustetttu kangaslaukku. Laukku on varustettu olkahihnalla.

Vakiotoimitus

Alumiininen runko, musta pöytälevy, digitaalisesti tulostettu kuvakangas ja kuljetuslaukku.

Takuu

1 vuosi (runkorakenne)

Mitat ja paino

  • Pystytyskoko: 80 cm x 60 cm x 101,5 cm (LxSxK)
  • Pakkauskoko: 90,5 cm x 68,5 cm x 19,0 cm
  • Paino 15kg + 3kg välihyllllä (lisävaruste)

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Counter - Magnetic
Arviosi