Quick-Up Belt Barrier

Quick-Up Belt Barrier

Quick-Up Belt Barrier - on nauhallinen rajaustolppa. Sen avulla sinun on helppo luoda erilaisia kulkuväyliä ja -esteitä.

Nauhallisia rajaustolppia käytetään luomaan jonotuslinjoja, ohjaamaan kulkua ja eristämään huoneita ja alueita. Ne soveltuvat moniin eri ympäristöihin, esimerkiksi lentokentille, myymälöihin, ravintoloihin, tehtaisiin ja varastoihin.

Rajaustolpan sisällä on kela ja 3 m esiinvedettävää nailonista valmistettua nauhaa. Kun haluat rajata alueen, vedä nauhaa haluamaasi pituuteen ja kiinnitä nauhan pää seuraavaan tolppaan. Pidempiaikaisen rajauksen saat kiinnittämällä nauhan pään seinäkiinnikkeeseen.

Tolpissa on raskaat jalat, jotka pitävät tolpat tukevasti paikoillaan. 4-suuntaisen järjestelmän ansiosta voit helposti rakentaa haluamasi kulkureitit.

Quick-Up Belt Barrier - nauhallista rajaustolppaa on saatavana mustana  sekä krominvärisenä.

Tarvittaessa rajaustolpan päähän voit kiinnittää Info- / kylttitelineen, jonka etu- ja takapuolelle voi laittaa A4 kokoisen tiedotteen tai mainoksen. Kylttitelineen avulla pystyt helposti tiedottamaan tai mainostamaan mitä haluat kaikille tolpan ohi kulkeville.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen