Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Gazebo - Classic mainospainettu pop-up teltta.

Mainospainettu Quick-Up Gazebo - Classic ovat erinomainen valinta kun tarvitset oman brändisi näköistä, nopeasti pystytettävää edullista pop-up telttaa, nopealla toimitusajalla.
999,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up Gazebo - Classic mainospainettu
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Etsitkö helposti pysytytettävää edullista teltta ulkoilma käyttöön? tarvitsetko kenties yrityksesi ta markkinoitavan tuotteesi ilmeen näköisen brändätyn teltan?  Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on Quick-Up Gazebo - Classic Pop-up teltta.

Quick-Up Gazebo - Classic teltat ovat budjetti ystävällisiä alumiinirunkoisia pop-up telttoja. Telttoja on saatavana kolmea eri kokoa: 3x3m, 3x4,5m ja 3x6 m kokoisina. Quick-Up Gazebo - Classic on todellinen pikateltta, sillä kokoontaittuvan Pop-Up runkorakenteen ansiosta pystytät teltan kuljetuslaukusta teltaksi vain 60 sekunnissa.

Quick-Up Gazebo - Classic teltanrunko on valmistettu alumiinista. Teltanjalat ovat 40 mm kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Teltan saksiristikot ovat 25x10 mm alumiiniprofiilia. Alumiiniprofiilin vahvuus on 1,2 mm. Kaikki liitososat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista (erittäin luja, säänkestävä, pakkasenkestävä). Ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Teltan jalan laajennettu kolmion muotoinen, teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

Mainospainettu Quick-Up Gazebo - Classic teltta on saatavana täysin brändätyillä telttakankailla. Brändätyt telttakankaat tulostetaan digitaalisesti asiakkaan haluamilla väreillä. Tällöin on käytettävissä lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla hinnalla brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat. Toisin sanoen Quick-Up Gazebo - Classic voidaan brändätä täysin yksilöllisesti sinun oman suunnitelmasi mukaisesti vastaaman tuotteesi, yrityksesi, yhdistyksesi, joukkueesi tai puolueesi ilmettä vastaavaksi.

Quick-Up Gazebo - Classic telttaan kuljetat tapahtumapaikalle vahvassa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukun lisäksi teltan mukana tulee vakiovarusteina harusköydet ja telttavaarnat millä kiinnität teltan tukevasti maahan tuulisella säällä.

Teltan varmistamista varten on lisävarusteena saatavana myös jalkapainoja.

Quick-Up Gazebo - Classic 3x6 m täysin brändätty pop-up teltta.Quick-Up Gazebo - Classic 3x6 m täysin brändätty pop-up teltta.

Tekniset tiedot

 

Telttarunko

Quick-Up Gazebo - Classic teltassa on vahvasta alumiinista valmistettu pop-up telttarunko. Alumiiniprofiilin vahvuus on 1,2 mm. Kaikki liitososat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista (erittäin luja, säänkestävä, pakkasenkestävä), ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä. Teltan jalan laajennettu kolmion muotoinen, teräksinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.

 • teltanjalat 40 mm kuusikulmaisesta alumiiniprofiilia
 • teltan saksiristikot 25 x 10 mm alumiiniprofiilia

Telttakankaat

Quick-Up Gazebo - Classic mainospainettuun telttaan on saatavana brändättyjä katto- ja seinäkankaita. Vakiovärin sijaan brändätyt telttakankaat tulostetaan digitaalisesti asiakkaan haluamilla väreillä. Tällöin on käytettävissä lähes kaikki värit myös liukuvärit. Samalla hintaan brändättyyn telttakankaaseen voidaan tulostaa myös logot, tekstit, piirros- ja valokuvat.

 • telttakangas 100% vedenpitävä Display Tent 230 g/m2 polyesterikangas
 • katoskankaan reunassa on vahva tarranauha teltan seinien kiinnitystä varten
 • teltan seinissä on vastaavasti ylhäällä "vasta" tarranauha ja molemmilla sivuilla kolme tarranauha lenkkiä seinäkankaan kiinnittämiseksi teltan jalkoihin

Vakiotoimitus

 • Pop-Up alumiinirunko, mainospainettu katoskangas, pyörillä varustettu kuljetuslaukku sekä harusköydet ja telttavaarnat. (Lisävarusteita saatavana kts. seinät ja lisävarusteet)

MITAT JA KOOT:

Quick-Up Gazebo - Classic 3×3 m

- koko: 300x300 cm
- kokonaiskorkeus: 313 / 321  / 329 / 335 cm
- kulkukorkeus: 200 cm
- paino: 26 kg
- pakkauskoko: 30x30x162 cm
 

Quick-Up Gazebo - Classic  3×4,5 m

- koko: 300x450 cm
- kokonaiskorkeus: 313 / 321  / 329 / 335 cm
- kulkukorkeus: 200 cm
- paino: 32 kg
- pakkauskoko: 34x27x162 cm
 

Quick-Up Gazebo - Classic 3×6 m

- koko: 300x600 cm
- kokonaiskorkeus: 313 / 321  / 329 / 335 cm
- kulkukorkeus: 200 cm
- paino: 44 kg
- pakkauskoko: 46x27x162 cm

Lisävarusteet

 

Quick-Up Gazebo - Classic teltan lisävarusteet.

Teltan seinätBrändätty teltanseinä

Telttaan on saatavana umpiseiniä sekä puoliseiniä.

 • Umpiseinä peittää koko teltan seinustan kulkuaukon. Umpiseinä ripustetaan teltan katosta ja kiinnitetään sivuiltaa teltan jalkoihin kiinni.
 • Puoliseinä ripustetaan tukitangon avulla teltan jalkojen väliin peittämään teltan kulkuaukon alaosaan. Puoliseinän yläpuoli on avoin teltan kattoon saakka. Puoliseinä voidaan kääntää niin, että mainospainatus on näkyvissä joko teltan sisä- tai ulkopuolella.

Seinäkangas on valintasi mukaan joko yksipuolinen tai kaksipuolinen.

 • yksipuolinen = seinäkangas on mainospainettu vain kankaan yhdeltä puolelta, tällöin kankaan taustapuoli on valkoinen.
 • kaksipuolinen = seinäkangas on mainospainettu kankaan molemmin puolin. Mainospainatus voi olla erilainen kankaan toisella puolella.


Teltan jalkapainotTeltan jalkapainot

Silloin kun telttaa käytetään tuulisella säällä ja telttavaarnoja ei voida upottaa kovaan alustaan kuten asfaltti tai betoni, voidaan teltta varmistaa kuitenkin jalkapainoilla. Teltan jalkapaino asetettaan teltanjalan laatan päälle. Tarvittaessa useampia jalkapainoja voidaan pinota päällekkäin.

Värit ja brändäys

 

Mainospainetussa Quick-Up Gazebo - Classic teltassa sinulla on käytössä lähes kaikki mahdolliset värit ja niiden yhdistelmät.

 • vakioväristen telttakankaiden sijaan teltan jokainen telttakangas tulostetaan digitaalisesti yksilöllisesti halutun väriseksi
 • värien lisäksi telttakankaaseen voidaan tulostaa myös liukuvärejä, piirros- sekä valokuvia, kuvioita, tekstejä ja logoja
 • teltan katoskangas tulostetaan aina niin, että tulostusjälki tulee näkyviin teltan ulkopuolelle
 • teltan seinäkankaat taas voidaan tulostaa niin, että tulostusjälki näkyy teltan ulkopuolella tai vaihtoehtoisesti teltan sisäpuolella
 • seinäkankaista voidaan tehdä tarvittaessa myös tulostuksen osalta kaksipuolisia. Tällöin tulostetaan kaksi seinäkangasta ja ne ommellaan yhteen. Tulostettujen kankaiden väliin ommellaan vielä ns. stoplight-kangas, mikä estää kuva-aiheen näkymisen kankaan läpi.
Teltan mainospainatus vaihtoehdotTeltan mainospainatus vaihtoehdot

Huomio että yksipuolisesti tulostetun telttakankaan taustapuoli on valkoinen. Telttakankaan taustapuolelle voi kankaan läpi kuultaa etupuolen tulostus, tulostetusta aiheesta ja sen väreistä riippuen. Kaksipuolisesti tulostettujen seinäkankaiden väliin ommellaan vielä ns. stoplight-kangas, mikä estää kuva-aiheen näkymisen kankaan läpi.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Gazebo - Classic mainospainettu pop-up teltta.
Arviosi