Quick-Up Wall Magnetic -Pop-Up messuseinät

Quick-Up Wall – Magnetic – pop-up messuseinä soveltuu erinomaisesti messuille, tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, kuvaustaustaksi jne.
Magneettinen rakenne takaa nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva messuseinä kokonaisuus.

alk.770,00 

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n 7-10 työpäivää tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.

Tuotekoodi: UDPU0X0CMPBB0
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Quick-Up Wall Magnetic – pop-up messuseinä kuvavuodilla

Quick-Up Wall Magnetic messuseinä soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne. Magneettinen Pop-Up runkorakenne takaa tämän messuseinän nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Digitaalisesti tulostetut kuvavuodat tuovat markkinointiviestisi näyttävästi esille suurella messuseinän kuvapinnalla. Vaikka kuvapinta muodostuu useammasta rinnakkain asetetusta vaihdettavasta kuvavuodasta, niin silti kuvapinta on lähes saumaton hyvin istuvien kuvavuotien ja laadukkaan runkorakenteen ansiosta.

Suuresta kuvapinnasta huolimatta varastoit ja kuljetat koko Quick-Up Wall Magnetic messuseinän, sen kokoontaittuvan rungon, pieneen tilaan rullautuvat kuvavuodat kuin myös valaisimet lentokuljetuksen kestävässä all-in-one Delux kuljetuslaukussa. Näppärän kokoinen kuljetuslaukku taas kulkee kätevästi tapahtumapaikalle, vaikka henkilöauton kyydissä. Mikä parasta tätä messuseinän kuljetuslaukkua ei tarvitse piilotella messurakenteiden taakse, sillä kuljetuslaukku muuntuu helposti messutiskiksi, kun vain lisäät sen päälle pöytälevyn ja laukun ympärille tulostetun kuvavuodan.

Mikäli kuitenkin tarvitset leveämmän messutiskin hyllyillä, niin voit valita Delux kuljetuslaukun tilalle Quick-Up Case-to-Counter kuljetuslaukun. Quick-Up Case-to-Counter avautuu sivusta simpukan tavoin leveäksi messutiskiksi, minkä päälle asetetaan pöytätaso, etuosaan tulostettu kuvavuota ja lopuksi hyllyt sisään messutavaroille.

Räätälöi omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva seinäkeratkaisu, mihin et taatusti tule pettymään. Quick-Up Wall Magnetic seinäkettä on saatavana suorana ja kaarevana. Neljää eri kokoa sekä yksi- että kaksipuolisena versioina. Lisävarusteena saatavana mm. led-valaisimia sekä vitriinihyllyjä tuotteiden esillepanoon.

Quick-Up Wall – Magnetic tekniset tiedot

 

Pop-up runko

Alumiinista valmistettu messuseinän pop-up runko. Kokoontaittuva Pop-Up runkorakenne mahdollistaa suuren seinäpinnan pakkaamisen pieneen tilaan, kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Tämän pop-up messuseinän kuvavuodat rullataan kuljetuslaukkuun, messuseinän rungon ja sen magneettitukisetin kanssa kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän rungonlukitus on toteutettu helposti avattavilla magneettilukoilla, tukitankojen kiinnitys on myös toteutettu täysin magneettisesti. Tämä täysin magneettinen pop-up runkorakenne mahdollistaa messuseinän helpon pystyttämisen nopeasti, ilman mitään työkaluja.

Kuvavuodat

Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän kuvavuodat kiinnitetään messuseinän runkoon täysin magneettisesti. Kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle pop-up film materiaalille, minkä jälkeen tulostettu pinta suoja laminoidaan. Laminointi suojaa tulostuspintaa naarmuilta ja vahingoilta sekä pidentää huomattavasti kuvavuotien käyttöikää. Laminointi mahdollistaa myös kuvapinnan pyyhkimisen liasta ja tahroista ilman vaaraa, että tulostuspinta vaurioituisi.  Kuvavuodan erikoismateriaali ja käytettävät laadukkaat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden tapahtumissasi vuosiksi eteenpäin.

Kuljetuslaukku

Pop-Up messueinän kuljetuslaukkuQuick-Up Wall – Magnetic messuseinä toimitetaan lentokuljetuksen kestävällä, pyörillä varustetulla, kovamuovisella all-in-one kuljetuslaukulla. Tämän vahvan kuljetuslaukun sisälle voit pakata koko messuseinä kuvavuotineen ja tarvikkeineen. Kuljetuslaukku voidaan myös muuntuu helposti messutiskiksi, ottamalla käyttöön lisävarusteena saatava kuljetuslaukun pöytäsetti. Pöytäsettiä käyttämällä sinun ei välttämättä tarvitse hankkia erillistä messutiskiä. Kuljetuslaukun pöytäsetti pitää sisällään; kuljetuslaukun ympärille tulevan mainospainetun kuvavuodan sekä kuljetuslaukun kannen päälle asetettavan tyylikkään pöytälevyn.

Vakiotoimitus

Pop-Up runko, digitaalisesti tulostetut kuvavuodat ja lentokuljetuksen kestävä, pyörillä varustettu all-in-one kuljetuslaukku. (Lisävarusteena saatavissa: kuljetuslaukun pöytäsetti, Led-valaisimet ja vakausjalustat)

 


Mitat ja paino


 

Kaarevat messuseinät

Quick-Up Wall – Magnetic 3x2C (v2)
 • koko pystytettynä: 1930 x 2225 x 485 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 15,3 kg kaksipuolinen messuseinä 17,3 kg  (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x3C (v2)
 • koko pystytettynä: 2540 x 2225 x 685 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 17,0 kg kaksipuolinen messuseinä 23,0 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x4C (v2)
 • koko pystytettynä: 3070 x 2225 x 960 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 19,0 kg kaksipuolinen messuseinä 27,0 kg  (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x5C (v2)
 • koko pystytettynä: 3430 x 2225 x 1225mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 22,0 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Suorat messuseinät

Quick-Up Wall – Magnetic 3x2S (v2)
 • koko pystytettynä:  1970 x 2225 x 306 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 16,0 kg kaksipuolinen messuseinä 20,0 kg  (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x3S (v2)
 • koko pystytettynä:  2700 x 2225 x 306 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 18,0 kg kaksipuolinen messuseinä 24,0 kg  (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x4S (v2)
 • koko pystytettynä:  3435 x 2225 x 306 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 20,0 kg kaksipuolinen messuseinä 28,0 kg  (kuljetuslaukku + messuseinä)
Quick-Up Wall – Magnetic 3x5S (v2)
 • koko pystytettynä: 4160 x 2225 x 306 mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 600 x 956 x 400 mm (L x K x S)
 • paino: yksipuolinen messuseinä 22 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Quick-Up Wall – Magnetic messuseinän lisävarusteet

Led-valaisimet

Valaisemalla messuseinän kuvapinnan tuot markkinointiviestisi vielä astetta paremmin esille. Led-valaisin kiinnitetään  pop-up messuseinän rungon saksiristikkoon valaisimen mukana tulevalla adapterilla.

 

 

Vakausjalustat

Vakausjalustat, antaa pop-up messuseinälle lisää vakautta. Hyödylliset varsinkin suorassa messuseinässä, kun käytetään valaisimia. Vakausjalusta toimitetaan parina.

 

 

Kuljetuslaukun pöytäsetti

Messuseinän kuljetuslaukku voidaan myös muuntuu helposti messutiskiksi, ottamalla käyttöön lisävarusteena saatava kuljetuslaukun pöytäsetti. Kuljetuslaukun pöytäsetti pitää sisällään; kuljetuslaukun ympärille tulevan mainospainetun kuvavuodan sekä kuljetuslaukun kannen päälle asetettavan tyylikkään pöytälevyn.

 

Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall – Magnetic messuseinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat. Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

 

Lisätiedot

Valitse messuseinä versio

Yksipuolinen versio, Kaksipuolinen versio

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

  

 Kauppakamari jäsen 

Yhteystiedot

Marrow Oy