Quick-Up Wall Magnetic -Pop-Up messuseinät

Quick-Up Wall Magnetic – pop-up seinäke soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne.
Magneettinen rakenne takaa nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Räätälöi tässä sinulle parhaiten soveltuva messuseinä kokonaisuus.

alk. 845,00 €

Toimitusaika (media-aineiston toimittamishetkestä): n. 5-7 työpäivää

Tuotekoodi: EAPU000CMPSB1
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Quick-Up Wall Magnetic – pop-up messuseinä kuvavuodilla

Quick-Up Wall Magnetic messuseinä soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne. Magneettinen Pop-Up runkorakenne takaa tämän messuseinän nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Digitaalisesti tulostetut kuvavuodat tuovat markkinointiviestisi näyttävästi esille suurella messuseinän kuvapinnalla. Vaikka kuvapinta muodostuu useammasta rinnakkain asetetusta vaihdettavasta kuvavuodasta, niin silti kuvapinta on lähes saumaton hyvin istuvien kuvavuotien ja laadukkaan runkorakenteen ansiosta.

Suuresta kuvapinnasta huolimatta varastoit ja kuljetat koko Quick-Up Wall Magnetic messuseinän, sen kokoontaittuvan rungon, pieneen tilaan rullautuvat kuvavuodat kuin myös valaisimet lentokuljetuksen kestävässä all-in-one Delux kuljetuslaukussa. Näppärän kokoinen kuljetuslaukku taas kulkee kätevästi tapahtumapaikalle, vaikka henkilöauton kyydissä. Mikä parasta tätä messuseinän kuljetuslaukkua ei tarvitse piilotella messurakenteiden taakse, sillä kuljetuslaukku muuntuu helposti messutiskiksi, kun vain lisäät sen päälle pöytälevyn ja laukun ympärille tulostetun kuvavuodan.

Mikäli kuitenkin tarvitset leveämmän messutiskin hyllyillä, niin voit valita Delux kuljetuslaukun tilalle Quick-Up Case-to-Counter kuljetuslaukun. Quick-Up Case-to-Counter avautuu sivusta simpukan tavoin leveäksi messutiskiksi, minkä päälle asetetaan pöytätaso, etuosaan tulostettu kuvavuota ja lopuksi hyllyt sisään messutavaroille.

Räätälöi omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva seinäkeratkaisu, mihin et taatusti tule pettymään. Quick-Up Wall Magnetic seinäkettä on saatavana suorana ja kaarevana. Neljää eri kokoa sekä yksi- että kaksipuolisena versioina. Lisävarusteena saatavana mm. led-valaisimia sekä vitriinihyllyjä tuotteiden esillepanoon.Quick-Up Wall Magnetic messuseinä

Quick-Up Wall Magnetic messuseinän tekniset tiedot

Pop-up runko

Alumiinista valmistettu pop-up runko. Rungon kokoontaittuva rakenne mahdollistaa suuren seinäpinnan pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Runkoon magneeteilla kiinnitettävät kuvavuodat rullataan kuljetuslaukkuun pieneen tilaan rungon ja sen magneettitukisetin kanssa kuljetuksen ja varastoinin ajaksi. Rungonlukitus on toteutettu helposti avattavilla magneettilukoilla, tukitankojen kiinnitys on myös toteutettu täysin magneettisesti. Tämä täysin magneettinen pop-up runkorakenne mahdollistaa messuseinän vaivattoman pystyttämisen nopeasti ilman mitään työkaluja.

Kuvavuodat

Messuseinän kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoaläpäisemättömälle pop-up film materiaalille. Erikoismateriaali ja käytettävät laadukkat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden.

Vakiotoimitus

Pop-Up runko, digitaalisesti tulostetut kuvavuodat ja lentokuljetuksen kestävä pyörillä varustettu all-in-one kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. välilehti lisävarusteet)


Mitat ja paino


Suorat seinäkkeet yksipuoliset

 • Quick-Up Wall Magnetic 3×2 S koko: 197,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×3 S koko: 270,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×4 S koko: 343,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×5 S koko: 416,5 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)

Suorat seinäkkeet kaksipuoliset

 • Quick-Up Wall Magnetic 3×2 S Dual koko: 197,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×3 S Dual koko: 270,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×4 S Dual koko: 343,0 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×5 S Dual koko: 416,5 x 224,0 x 31,0 cm (L x K x S)

Kaarevat seinäkkeet yksipuoliset

 • Quick-Up Wall Magnetic 3×2 C koko: 191,0 x 224,0 x 50,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×3 C koko: 254,0 x 224,0 x 67,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×4 C koko: 307,0 x 224,0 x 96,5 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×5 C koko: 347,0 x 224,0 x 124,0 cm (L x K x S)

Kaarevat seinäkkeet kaksipuoliset

 • Quick-Up Wall Magnetic 3×2 C Dual koko: 191,0 x 224,0 x 50,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×3 C Dual koko: 254,0 x 224,0 x 67,0 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×4 C Dual koko: 307,0 x 224,0 x 96,5 cm (L x K x S)
 • Quick-Up Wall Magnetic 3×5 C Dual koko: 347,0 x 224,0 x 124,0 cm (L x K x S)

Quick-Up Wall Magnetic messuseinän lisävarusteet

Led- ja halogeenivalaisimet

Valaisemalla messuseinän kuvapinnan tuot markkinointiviestisi vielä astetta paremmin esille. Valitse joko led- tai halogeenivalaisin. Valaisin kiinnitetään  pop-up seinän  rungon saksiristikkoon valaisimen mukana tulevalla adapterilla.

 


Case-to-Counter kuljetuslaukku

Voit valita vakio Delux kuljetuslaukun tilalle Quick-Up Case-to-Counter kuljetuslaukun. Quick-Up Case-to-Counter avautuu sivusta simpukan tavoin leveäksi messutiskiksi, minkä päälle asetetaan pöytätaso, etuosaan tulostettu kuvavuota ja lopuksi hyllyt sisään messutavaroille.


Vitriinikaappi – Show Case

Quick-Up Wall Magnetic vitriinikaapi on Show case kit joila saadaan Quick-Up Wall Magnetic  Pop-up seinään sisään näyttävä esillepano esiteltäville tuotteille.

 


Vaihtokuvavuodat

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall Magnetic seinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavat extra kuvavuodat. Vaihtokuvavuotia voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 


 

 

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

 

Yhteystiedot

Marrow Oy