Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall - Magnetic Curved

Quick-Up Wall – Magnetic Curved – kaareva pop-up messuseinä soveltuu erinomaisesti messuille, tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, kuvaustaustaksi jne. Magneettinen rakenne takaa nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

 

Rating:
80% of 100
1 215,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
UDPU0X0CMPBB0
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Magnetic Curved – pop-up messuseinä

Quick-Up Wall - Magnetic kaareva messuseinä soveltuu erinomaisesti tuote-esittelyihin, myymälämainontaan, messuille jne.

Magneettinen Pop-Up runkorakenne takaa tämän messuseinän nopean ja helpon pystytyksen ilman työkaluja.

Digitaalisesti tulostetut kuvavuodat tuovat markkinointiviestisi näyttävästi esille suurella messuseinän kuvapinnalla. Vaikka kuvapinta muodostuu useammasta rinnakkain asetetusta vaihdettavasta kuvavuodasta, niin silti kuvapinta on lähes saumaton hyvin istuvien kuvavuotien ja laadukkaan runkorakenteen ansiosta.

Suuresta kuvapinnasta huolimatta varastoit ja kuljetat koko Quick-Up Wall - Magnetic messuseinän, sen kokoontaittuvan rungon, pieneen tilaan rullautuvat kuvavuodat kuin myös valaisimet lentokuljetuksen kestävässä all-in-one kuljetuslaukussa.

Kuljetuslaukku kulkee kätevästi tapahtumapaikalle, vaikka henkilöauton kyydissä. Mikä parasta tätä messuseinän kuljetuslaukkua ei tarvitse piilotella messurakenteiden taakse, sillä kuljetuslaukku muuntuu helposti messutiskiksi, kun vain lisäät sen päälle lisävarusteena saatavan pöytälevyn ja laukun ympärille tulostetun kuvavuodan.

Quick-Up Wall - Magnetic Curved messuseinää on saatavana neljää eri kokoa. 

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Alumiinista valmistettu messuseinän pop-up runko. Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän rungonlukitus on toteutettu helposti avattavilla magneettilukoilla. Tukitankojen kiinnitys on myös toteutettu täysin magneettisesti. Tämä täysin magneettinen pop-up runkorakenne mahdollistaa messuseinän helpon pystyttämisen nopeasti, ilman mitään työkaluja.

Kuvavuodat:

Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän kuvavuodat kiinnitetään messuseinän runkoon täysin magneettisesti.
Kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle pop-up film materiaalille, minkä jälkeen tulostettu pinta suoja laminoidaan.
Laminointi suojaa tulostuspintaa naarmuilta ja vahingoilta sekä pidentää huomattavasti kuvavuotien käyttöikää. Laminointi mahdollistaa myös kuvapinnan pyyhkimisen liasta ja tahroista ilman vaaraa, että tulostuspinta vaurioituisi. 
Kuvavuodan erikoismateriaali ja käytettävät laadukkaat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden tapahtumissasi vuosiksi eteenpäin.

Kuljetuslaukku:

Quick-Up Wall – Magnetic messuseinä toimitetaan lentokuljetuksen kestävällä, pyörillä varustetulla, kovamuovisella all-in-one kuljetuslaukulla.
Tämän vahvan kuljetuslaukun sisälle voit pakata koko messuseinä kuvavuotineen ja tarvikkeineen.
Kuljetuslaukku voidaan myös muuntaa helposti messutiskiksi, ottamalla käyttöön lisävarusteena saatava kuljetuslaukun pöytäsetti.
Pöytäsettiä käyttämällä sinun ei välttämättä tarvitse hankkia erillistä messutiskiä.

 • Kuljetuslaukun pöytäsetti pitää sisällään; kuljetuslaukun ympärille tulevan mainospainetun kuvavuodan sekä kuljetuslaukun kannen päälle asetettavan tyylikkään pöytälevyn.

Vakiotoimitus:

Pop-Up runko, digitaalisesti tulostetut kuvavuodat ja lentokuljetuksen kestävä, pyörillä varustettu all-in-one kuljetuslaukku.

Takuu:

1 vuosi (runkorakenne)

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall – Magnetic 3x2 C 

 • koko pystytettynä: 193 x 222,5 x 48,5 cm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 60 x 95,6 x 40 cm (L x K x S)
 • paino: 15,3 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Quick-Up Wall – Magnetic 3x3 C

 • koko pystytettynä: 254 x 222,5 x 68,5 cm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 60 x 95,6 x 40 cm (L x K x S)
 • paino: 17,0 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Quick-Up Wall – Magnetic 3x4 C 

 • koko pystytettynä: 307 x 222,5 x 96 cm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 60 x 95,6 x 40 cm (L x K x S)
 • paino: 19,0 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Quick-Up Wall – Magnetic 3x5 C

 • koko pystytettynä: 343 x 222,5 x 122,5mm (L x K x S)
 • koko laukkuun pakattuna: 60 x 95,6 x 40 cm (L x K x S)
 • paino: 22,0 kg (kuljetuslaukku + messuseinä)

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Magnetic Curved
Arviosi