Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall – Tension Ring - pyöreä messuseinä

Quick-Up Wall – Tension Ring on ainutlaatuinen moderni pyöreä messuseinä. Sen leveys on 240 cm, korkeus 220 cm ja syvyys 40 cm.

975,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASVARINGTWSB0
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Tension Ring - pyöreä messuseinä

Quick-Up Wall – Tension Ring on ainutlaatuinen moderni messuseinä. Messuseinän tyylikäs pyöreä 3D-muoto toimii todellisena katseenvangitsijana myymälämainonnassa sekä näyttely- ja messuympäristöissä.

Tension Ring - pyöreä messuseinän on valmistettu nykyaikaiseen eurooppalaisen tyyliin mukaisesti, käyttämällä runkorakenteena korkealaatuista taivutettua eloksoitua alumiiniputkea. Huppunkaltainen päällinen mahdollistaa mainosviestin painatuksen ständin molemmin puolin. Ständisi on hetkessä valmis markkinoimaan brändiäsi, sillä messuseinän pystyttäminen on helppoa. Se vie aikaa vain muutaman minuutin ilman mitään työkaluja. 

Tension Ring messuseinä on myös kustannustehokas, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta. 

Quick-Up Wall - Tension Ring messuständin leveys on 240 cm, korkeus 220 cm ja syvyys 40 cm.

Tension Ring ja Magic Maxi messupöytä

Quick-Up Wall - Tension Ring ominaisuudet.

Quick-Up Wall - Tension Ring messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kangashuppu, mikä kiristetään vetoketjulla. Tällöin mainoshuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, peittäen alleen koko runkorakenteen. Joustavan kiristetyn kangasmateriaalin ansiosta, mainospintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on digitaalisesti sublimaatiotulostettu ekoloogisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Wall - Tension Ring messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon.

Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Tension Ring -messuseinää voit yhdistää saman tuoteperheen Quick-Up Wall - Tension messuseiniin ja Quick-Up Counter - Tension messutiskeihin.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Quick-Up Wall – Tension Ring - pyöreän messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

 • materiaali: alumiini
 • alumiiniputken halkaisija ∅43 mm

Kuvakangas:

Quick-Up Wall - Tension Ring pyöreässä messuseinässä on kevyt, laadukas ja kestävä digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu kaksipuolinen kuvakangas.

 • tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille
 • kuvakangas on Tension messuseinän runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu. Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile
 • kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu
 • kangashuppu on B1 palosuojattu
 • Tension Ring -messuseinä on valintasi mukaan joko yksi- tai kaksipuolinen. Siinä voidaan käyttää joko messuseinän molemmin puolin tulostettua, kaksipuolista kangashuppua tai vaihtoehtoisesti vain messuseinän etupuolelta tulostettua, yksipuolista kangashuppua. (Huom. yksipuolinen huppu on tulostettu vain messuseinän etuosalta. Messuseinän sivut ja takaosa ovat tällöin valkoista kangasta.)

Toimitussisältö:

alumiininen runkokehikko, digitaalisestii tulostettu kangas ja pyörillä varustettu kova kuljetuslaukku

Aineisto-ohjeet:

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Tension Ring

 • pystytyskoko: 240 x 220 x 40 cm (L x K x S)
 • pakkauskoko: 127 x 37 x 35 cm
 • paino: 12 kg
   

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall – Tension Ring - pyöreä messuseinä
Arviosi