Quick-Up Wall - Tension Ring - messuseinä

Quick-Up Wall – Tension Ring on ainutlaatuinen moderni pyöreä messuseinä. Sen leveys on 240 cm, korkeus 220 cm ja syvyys 40 cm.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASVARINGTWSB0
944,00 €

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Tension Ring messuseinä

Quick-Up Wall – Tension Ring on ainutlaatuinen moderni messuseinä. Tyylikäs pyöreä 3D-muoto antaa tälle messuseinälle ainutlaatuisen paikan toimia todellisena katseenvangitsijana myymälämainonnassa sekä näyttely- ja messuympäristöissä.

Tension Ring on valmistettu nykyaikaiseen eurooppalaisen tyyliin mukaisesti, käyttämällä runkorakenteena korkealaatuista taivutettua eloksoitua alumiiniputkea. Huppunkaltainen päällinen mahdollistaa mainosviestin painatuksen ständin molemmin puolin. Ständisi on hetkessä valmis markkinoimaan brändiäsi, sillä messuseinän pystyttäminen on helppoa. Se vie aikaa vain muutaman minuutin ilman mitään työkaluja. 

Tension Ring messuseinä on myös kustannustehokas, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta. 

Quick-Up Wall - Tension Ring messuständin leveys on 240 cm, korkeus 220 cm ja syvyys 40 cm.

Quick-Up Wall - Tension Ring ominaisuudet.

Quick-Up Wall - Tension Ring messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu, mikä kiristetään vetoketjulla. Tällöin mainoshuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, peittäen alleen koko runkorakenteen. Joustavan kiristetyn kangasmateriaalin ansiosta, mainospintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on digitaalisesti sublimaatiotulostettu ekoloogisilla väreillä. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Wall - Tension Ring messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon.

Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Tension Ring -messuseinää voit yhdistää saman tuoteperheen Quick-Up Wall - Tension messuseiniin ja Quick-Up Counter - Tension messutiskeihin.

 

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

 • Materiaali: Alumiini
 • Vahva runkokehikko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.
 • Alumiiniputken halkaisija ∅43 mm

Kuvakangas:

 • Kuvakangas on Tension mainostelineen runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kangashuppu.
 • Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
 • Kangashuppu on B1 palosuojattu.
 • Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.
 • Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille.
 • Messuseinä on kaksipuolinen. Siinä voidaan käyttää joko messuseinän molemmin puolin tulostettua, kaksipuolista kangashuppua tai vaihtoehtoisesti vain messuseinän etupuolelta tulostettua, yksipuolista kangashuppua. (Huom. yksipuolinenhuppu on messuseinän takaosalta valkoista kangasta.)

Toimitussisältö:

 • Alumiininen runkorakenne, sublimaatiotulostettu kangas ja kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Tension S 240

 • Pystytyskoko: 240 x 220 x 40 cm (L x K x S).
 • Pakkauskoko: 127 x 37 x 35 cm.
 • Paino: 12 kg.
   •  

Lisävarusteet

Vaihto kuvakankaat /-huput

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall  - Tension runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavan kuvakankaan.

 • Vaihtokuvakankaita voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Tension Ring - messuseinä
Arviosi