Quick-Up Roll - Double

View as Ruudukko Luettelo
Järjestä
Quick-Up Roll Double 85 - kaksipuolinen roll-up teline.
Quick-Up Roll Double 100 - kaksipuolinen roll-up teline

2 tuotetta

per sivu
Quick-Up Roll - Double

Quick-Up Roll - Double


Usein markkinointitapahtumissa asiakkaat kulkevat esittelypaikan ohi kahdelta eri suunnalta. Tällöin ei ole kovinkaan tehokasta, että osa asiakkaistasi näkee Roll-Up mainoksesi vähemmän kaupallisen taustapuolen. Tämän ongelman ratkaiset helposti hankkimalla kaksipuolisen Roll-Up telineen. Kaksipuolisessa Roll-Upissa on kaksi erillistä kuvavuotaa telineen molemmin puolin, joten mainosviestisi näkyy tehokkaasti Roll-Up telineen molemmin puolin.

Quick-Up Roll - Double on budjettiystävällinen kaksipuolinen Roll-Up teline, mikä on suunniteltu moniin erilaisiin markkinointitarkoituksiin. Sitä on saatavana 85 ja 100 cm leveänä versiona.

Quick-Up Roll - Double on käytössään todella monipuolinen, sillä sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös yksipuolisena banneritelineenä.

Quick-Up Roll - Double on valmistettu vahvasta alumiinimateriaalista. Joten se on markkinointiosaston pitkäaikainen ja luotettava kumppani mm. tuote-esittelyisä, myymälämainonnassa, messuilla, kaikkialla missä vain tarvitset kaksipuolistamainosta. Quick-Up Roll - Double Roll-Up teline seisoo tukevasti paikallaan, kahdella jalalla.

Mainosviesti tulostetaan digitaalisesti nykyaikaiselle valoa läpäisemättömälle kuvavuota materiaalille. Tästä materiaalista valmistetut kuvavuodat pysyvät käytössä suorana ja mikä tärkeintä kuvavuodassa on erinomainen kuvan- ja värientoisto, joten voit olla varma, että mainoksesi esitetään asiakkaillesi todella näyttävästi juuri haluamallasi tavalla.

Kuljetusta ja varastointia varten Quick-Up Roll - Double Roll-Up teline toimitetaan vahvasta kankaasta valmistetulla kuljetuslaukulla varustettuna.