Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall - Magnetic 3x5S etu- ja pääty kuvavuota setti vers2.0

Voit päivittää Quick-Up Wall – Magnetic suoran messuseinän hankimalla siihen uudet tulostetut vaihto- tai extra-kuvavuodat. 

1 000,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
UDPU3X5SMP0B1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Huom. Nämä kuvavuodat soveltuu käytettäväksi vain seuraavissa messuseinä pop-up rungoissa: Quick-Up - Wall Magnetic 3x5 S (versio 2.0 vuonna 2019 tai sen jälkeen hankitut messuseinät). Mikäli et ole täysin varma käytössä olevan messuseinän mallista ota yhteyttä Marrow Oy:n asiakaspalveluun. 

Quick-Up Wall – Magnetic 3x5 S suoran messuseinän vaihtokuvavuodat.

Messuseinän kuva-aiheen muuttuessa, voit päivittää messuseinän aiheen uusilla vaihtokuvavuodilla. Voit myös käyttää samaa messuseinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään toiset tai useammat vaihdettavat kuvavuodat.

Messuseinän etu- ja pääty kuvavuodat

  • Quick-Up Wall – Magnetic pop-up messuseinän kuvavuodat kiinnitetään messuseinän runkoon täysin magneettisesti.
  • Kuvavuodat tulostetaan digitaalisesti valoa läpäisemättömälle pop-up film materiaalille, minkä jälkeen tulostettu pinta suoja laminoidaan.
  • Laminointi suojaa tulostuspintaa naarmuilta ja vahingoilta sekä pidentää huomattavasti kuvavuotien käyttöikää. Laminointi mahdollistaa myös kuvapinnan pyyhkimisen liasta ja tahroista ilman vaaraa, että tulostuspinta vaurioituisi. 
  • Kuvavuodan erikoismateriaali ja käytettävät laadukkaat painovärit mahdollistavat mainosviestisi kuvien ja värien erinomaisen toiston ja tarkkuuden tapahtumissasi vuosiksi eteenpäin.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Magnetic 3x5S etu- ja pääty kuvavuota setti vers2.0
Arviosi