Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Lightbox - Smart 100x250

Quick-Up Lightbox - Smart on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen 100x250 cm kokoinen LED-taustavalaistu valokaappi.

804,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASF100250LSFB2

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Lightbox - Smart 100x250 valokaappi

Quick-Up Lightbox - Smart on kahdella jalalla lattialla seisova, 100 cm leveä ja 250 cm korkea kaksipuolinen LED-taustavalaistu valokaappi, mainoskankailla.

Quick-Up Lightbox - Smart on täydellinen mainosväline, se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta valokaapin molemmin puolin vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen. Tässä tuotteessa mainoksesi on pääasiassa, ei kehysrakenteet sillä Quick-Up Lightbox - Smart valokaapin kehys on suoraan edestä katsottaessa lähes näkymätön.

Tämän valkoinen muovirunkoinen valokaappi on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Mutta se on erinomainen tuote myös myymälämainonassa. Se on helppo pystyttää ilman työkaluja. Helpon pystytyksen takaava nerokas kehysrakenne mahdollistaa valokaapin pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

Digitaalisesti tulostetun kuvakankaan asennus on myös helppoa. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kuvakangas on helppo pingottaa valokaapin kehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni.

Taustavalaistus on toteutettu nykyaikaisella tehokkaalla LED-valaistuksella. Kirkkaat ja laadukkaat Ledit on asennettu valokaapin sisäpuolelle kehykseen pystyprofiileihin niin, että ne eivät luo varjostuksia printtiin.

  • Voit liittää useampia Quick-Up Lightbox - Smart valokaappeja lisävaruseteina saatavieen liittimien avulla kiinni toisiinsa, näin muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainospinnan. Voit myös asettaa Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja kulmittain toisiinsa nähden. Näillä menetelmillä sinulla on käytössä helposti pystytettävä ja -kuljetettava taustavalaistu messuosasto.

Quick-Up Lightbox - Smart 250 cm korkeaa valokaappia on saatavana 85, 100, 200 ja 300 cm leveänä versiona.

Tekniset tiedot

 

Kehysrakenne:
kaksipuolinen, LED-reunavalaistu valkoinen muoviprofiili runko, kahdella jalalla.

  • rungon leveys: 12cm
  • kokoonpano ei vaadi työkaluja
  • kehys voidaan asetta seisomaan lattialla joko pysty- tai vaakatasoon

Tekstiilipainatus:
Sublimaatiotulostettu B1 palosuojattu polyesterikangas SEG-kiinnitystekniikalla.

  • helppo ja työkaluvapaa grafiikanvaihto

Kuljetuspakkaus:
Pehmustettu kankainen kuljetuslaukku.

Takuu:
Runkorakenne 2 vuotta, painatus 12 kuukautta

Toimituskokoonpano:
LED-valaistu valkoinen muovirunkokehikko,  220v muuntaja, kaksi tulostettua kuvakangasta ja pehmustettu kankainen kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

  • pystytyskoko: 100x250 cm
  • pakkauskoko: 100x19x38 cm
  • paino: 14 kg

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Lightbox - Smart 100x250
Arviosi