Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Lightbox - Smart 200x250 cm valoseinä

Quick-Up Lightbox - Smart on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen 200x250 cm kokoinen LED-taustavalaistu valokaappi.

1 468,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASF200250LSFB2
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Lightbox - Smart 200x250 valokaappi

Quick-Up Lightbox - Smart on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen LED-taustavalaistu 200x250 cm kokoinen valokaappi, mainoskankailla.

Quick-Up Lightbox - Smart on täydellinen mainosväline, se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta valokaapin molemmin puolin vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen. Tässä tuotteessa mainoksesi on pääasiassa, ei kehysrakenteet sillä Quick-Up Lightbox - Smart valokaapin kehys on suoraan edestä katsottaessa lähes näkymätön.

Tämän valkoinen muovirunkoinen valokaappi on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Mutta se on erinomainen tuote myös myymälämainonassa. Se on helppo pystyttää ilman työkaluja. Helpon pystytyksen takaava nerokas kehysrakenne mahdollistaa valokaapin pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

Digitaalisesti tulostetun kuvakankaan asennus on myös helppoa. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kuvakangas on helppo pingottaa valokaapin kehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni.

Taustavalaistus on toteutettu nykyaikaisella tehokkaalla LED-valaistuksella. Kirkkaat ja laadukkaat Ledit on asennettu valokaapin sisäpuolelle kehykseen pystyprofiileihin niin, että ne eivät luo varjostuksia printtiin.

  • Voit liittää useampia Quick-Up Lightbox - Smart valokaappeja lisävaruseteina saatavieen liittimien avulla kiinni toisiinsa, näin muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainospinnan. Voit myös asettaa Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja kulmittain toisiinsa nähden. Näillä menetelmillä sinulla on käytössä helposti pystytettävä ja -kuljetettava taustavalaistu messuosasto.

Quick-Up Lightbox - Smart 250 cm korkeaa valokaappia on saatavana 85, 100, 200 ja 300 cm leveänä versiona.

Tekniset tiedot

 

Kehysrakenne:
kaksipuolinen, LED-reunavalaistu valkoinen muoviprofiili runko, kahdella jalalla.

  • rungon leveys: 12cm
  • kokoonpano ei vaadi työkaluja
  • kehys voidaan asetta seisomaan lattialla joko pysty- tai vaakatasoon

Tekstiilipainatus:
Sublimaatiotulostettu B1 palosuojattu polyesterikangas SEG-kiinnitystekniikalla.

  • helppo ja työkaluvapaa grafiikanvaihto

Kuljetuspakkaus:
Pehmustettu kankainen kuljetuslaukku.

Takuu:
Runkorakenne 2 vuotta, painatus 12 kuukautta

Toimituskokoonpano:
LED-valaistu valkoinen muovirunkokehikko,  220v muuntaja, kaksi tulostettua kuvakangasta ja pehmustettu kankainen kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

  • pystytyskoko: 200x250 cm
  • pakkauskoko: 117x48x20 cm
  • paino: 21 kg 

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Lightbox - Smart 200x250 cm valoseinä
Arviosi