Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Lightbox - Expo 100x250 cm valoseinä

Quick-Up Lightbox - Expo 100x250 on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen LED-taustavalaistu valokaappi. Voit liittää useampia Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja magneettisesti kiinni toisiinsa, näin muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainosseinän.

633,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASF100250LEFB2
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Lightbox - Expo 100x250 valokaappi

Quick-Up Lightbox - Expo on kahdella jalalla lattialla seisova, kaksipuolinen LED-taustavalaistu 100 cm leveä ja 250 cm korkea valokaappi, mainoskankailla.

Quick-Up Lightbox - Expo on täydellinen mainosväline, se näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Taustavalaistu mainospinta valokaapin molemmin puolin vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen. Tässä tuotteessa mainoksesi on pääasiassa, ei kehysrakenteet sillä Quick-Up Lightbox - Expo valokaapin kehys on suoraan edestä katsottaessa lähes näkymätön.

Tämän alumiinirunkoinen valokaappi on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Se on helppo pystyttää ilman työkaluja. Helpon pystytyksen takaava nerokas kehysrakenne mahdollistaa valokaapin pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

Digitaalisesti tulostetun kuvakankaan asennus on myös helppoa. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kuvakangas on helppo pingottaa valokaapin kehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni.

Taustavalaistus on toteutettu nykyaikaisella tehokkaalla LED-valaistuksella. Kirkkaat ja laadukkaat Ledit on asennettu valokaapin sisäpuolelle kehykseen pystyprofiileihin niin, että ne eivät luo varjostuksia printtiin.

Voit liittää useampia Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja päädyistään magneettisesti kiinni toisiinsa, näin muodostat leveän ja näyttävän taustavalaistun mainospinnan.

Voit myös asettaa Quick-Up Lightbox - Expo valokaappeja kulmittain toisiinsa nähden. Näillä menetelmillä sinulla on käytössä helposti pystytettävä ja -kuljetettava taustavalaistu messuosasto.

Quick-Up Lightbox - Expo valokaappia on saatavan myös 200 cm versiona.

Tekniset tiedot

 

Tuotekuvaus
pystytyskoko: 100x250 cm

pakkauskoko: 142x38x14 cm standardi laukulla  154x41x14 cm premium laukulla
paino: 14 kg 

Kehysrakenne:
kaksipuolinen, LED-reunavalaistu alumiiniprofiili runko.
runkoprofiilin leveys: 8cm. Magneettiset liittimet, pystyprofiilin sisällä.
kokoonpano ei vaadi työkaluja.

Tekstiilipainatus:
sublimaatiotulostettu polyesterikangas SEG-kiinnitystekniikalla.
helppo ja työkaluvapaa grafiikanvaihto.

Kuljetuspakkaus:
Standard kuljetuslaukku
lisävarusteena saatavissa pyörillä varustettu Premium kuljetuslaukku, Standard laukun sijaan.

Toimituskokoonpano:

LED-reunavalaistu alumiininen runkokehikko, kahdella jalalla. sisään rakenettu 220V muuntaja.
kaksi tulostettua kuvakangasta.
Standard kuljetuslaukku.

Lisävarusteet:
Pyörillä sekä kanto- ja vetokahvoilla varustettu vahva Premium kuljetuslaukku, mikä toimitetaan tilauksen yhteydessä Standard laukun sijaan.

Quick-Up Lightbox - 180 konnektorit joilla voit varmistaa valokaappien asettelun vierekkäin niin, että kehikkojen väliin ei jää rakoja. suositus kaksi konnektoria per sivu. Katso välilehti "Lisävarusteet"

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Lightbox - Expo 100x250 cm valoseinä
Arviosi