Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall – Tension VC - kaareutuva messuseinä

Quick-Up Wall - Tension VC on moderni helposti ja nopeasti pystytettävä, pystysuuntaan kaartuva kaksipuolinen messuseinä. Tätä 228 cm korkea messuseinää on saatavana 180, 240 ja 300 cm leveänä versiona.
513,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ASVA000VCTWSB2
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall – Tension VC - pystysuuntaan kaareutuva messuseinä

Kun sinun pitää houkutella asiakkaidesi huomiota, erottua kilpailijoistasi ja edistää markkinointiviestisi näkyvyyttä tapahtumissa, messuilla, näyttelyissä tai tuote-esittelyissä. Valintasi on Quick-Up Wall - Tension VC - pystysuuntaan kaareutuva messuseinä.

Tension messuseinässä yhdistyy huomiota herättävä moderni muotoilu, näyttävä suuri kaksipuolinen mainospinta ja helppokäyttöisyys. Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta Quick-Up Wall – Tension messuseinät ovat myös hankintahinnaltaan edullisia sekä myös kustannustehokkaita, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta.

Quick-Up Wall – Tension pystysuuntaan kaareutuvaa messuseinää on saatavana useita kolme eri kokoa. Tätä kaareutuvaa messuseinää voit yhdistää saman tuoteperheen muihin messuseiniin ja -tuotteisiin. Tarvittaessa voit rakentaa niistä, vaikka täydellisen messuosaston.

Quick-Up Wall – Tension kaareutuvaa messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla. Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile. Kangashuppu on digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Wall - Tension messuseinä on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa pyörillä varustetussa kuljetuslaukussa. Kuljetuslaukku sopii hyvin pieneenkin henkilöautoon. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin messuseinän kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Quick-Up Wall – Tension VC pystysuuntaan kaareutuvan messuseinän vahva runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

 • materiaali: alumiini
 • alumiiniputken halkaisija ∅34 mm

Kuvakangas:

Quick-Up Wall - Tension kaareutuvassa messuseinässä on kevyt, laadukas ja kestävä digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu kaksipuolinen kuvakangas.

 • tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille
 • kuvakangas on Tension messuseinän runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu. Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile
 • kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu
 • kangashuppu on B1 palosuojattu

Toimitussisältö:

alumiininen runkokehikko, kaksipuolisesti tulostettu kangas ja pyörillä varustettu kova kuljetuslaukku

Aineisto-ohjeet:

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

 

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall – Tension VC 180

 • pystytyskoko: 180 x 228,0 x 48,0 cm (L x K x S)
 • pakkauskoko: 100 x 33 x 22 cm
 • paino: 13 kg


Quick-Up Wall – Tension VC 240

 • pystytyskoko: 240 x 228,0 x 48,0 cm (L x K x S)
 • pakkauskoko: 100 x 33 x 22 cm
 • paino: 14 kg

Quick-Up Wall – Tension VC 300

 • ystytyskoko: 300 x 228,0 x 48,0 cm (L x K x S)
 • pakkauskoko: 100 x 33 x 22 cm
 • paino: 15 kg

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall – Tension VC - kaareutuva messuseinä
Arviosi