Quick-Up Roll - Fabric - kuvakangas

Voit päivittää Quick-Up Roll - Fabric mainostelineen uudella kuvakankaalla. Vaihtokankaita on satavana joko yksi- tai kaksipuoliseti tulostettuna, seuraavat leveydet: 85, 90, 120, 150 cm.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
YBFR000PLTWSB-PR
94,00 €

Quick-Up Roll - Fabric mainostelineen vaihtokuvakangas

Mainostelineen kuva-aiheen muuttuessa, voit päivittää mainostelineen aiheen uudella vaihtokuvakankaalla. Voit myös käyttää samaa Quick-Up Roll - Fabric mainostelineen runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla mainostelineeseen toisen tai useamman vaihdettavan kuvakankaan.

Kuvakangas

Quick-Up Roll - Fabric mainostelineessä on kevyt, laadukas ja kestävä kaksipuolinen kuvakangas mitkä on digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu.

  • Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Tension mainostelineen runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kuvakangashuppu.
  • Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa, joustavan materiaalin ansiosta kankaanpintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
  • Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.
  • Mainosteline on kaksipuolinen ja samassa telinessä voidaan käyttää montaa erilaista vaihtokuvakangasta.


Vakiotoimitus

Sublimaatiotulostettu kaksipuolinen kuvakangashuppu. (kangashupun molemmat puolet on tulostettu.)

Aineisto-ohjeet

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Lataa tiedostot" välilehdeltä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Roll - Fabric - kuvakangas
Arviosi