Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Roll – Fabric 90

Quick-Up Roll – Fabric 90 on tekstiilivaihtoehto perinteiselle roll-up telineelle. Perinteisen roll-upin kulmikas muotoilu, helposti vaihdettava kuvakangas sekä kaikki muut tekstiiliseinän edut yhdessä tuotteessa. Tavanomaista roll-upia korkeampana se näkyy hyvin päiden yli tapahtumissa.

205,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
YBFR090PLTWSB1

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Roll – Fabric 90 - mainosteline.

Quick-Up Roll – Fabric 90 on tekstiilivaihtoehto perinteiselle roll-up telineelle. Perinteisen roll-upin kulmikas muotoilu ja kaikki tekstiiliseinän edut yhdessä tuotteessa. Tavanomaista roll-upia korkeampana se näkyy hyvin päiden yli myös ”täpötäysissä” tapahtumissa.

Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta se on hankintahinnaltaan edullinen sekä myös kustannustehokas, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta. 

Quick-Up Roll – Fabric 90 mainostelinettä on saatavana joko yksi- tai kaksipuolisena. Kooltaan se on 90 cm, leveä ja 230 cm korkea. Se on erinomainen tuote myymälämainonnassa, tuote-esittelyissä, tapahtumissa, messuilla tai näyttelyissä.

Quick-Up Roll – Fabric mainostelineen runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla. Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, huppu kiristetään sen alareunasta vetoketjun avulla kireäksi, jolloin siihen ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on digitaalisesti sublimaatiotulostettu. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Roll – Fabric -mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Aineisto-ohjeet

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Lataa tiedostot" välilehdeltä.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

 • Materiaali: Alumiini
 • Runkokehikko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.
 • Putken halkaisija 25 mm, alumiiniin paksuus 1,5 mm

Kuvakangas:

 • Kuvakangas on mainostelineen runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kangashuppu.
 • Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa. Huppu kiristetään sen alareunasta vetoketjun avulla kireäksi, jolloin siihen ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
 • Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.
 • Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille.
 • Kangashuppu on B1 palosuojattu.

Toimitussisältö:

 • Alumiininen runkorakenne, sublimaatiotulostettu kangashuppu ja kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

Quick-Up Roll – Fabric 90

 • pystytyskoko: 91 x 229 x 45 cm (L x K x S)
 • kuvankoko: 90 x 228 cm
 • pakkauskoko: 90 x 16 x 10 cm
 • paino: 2,7 kg

Lisävarusteet

   

Vaihtokuvakankaat

Voit käyttää samaa Quick-Up Banner - Tension Presto Light runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavan kuvakankaan.

 • Vaihtokuvakankaita voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa.

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Roll – Fabric 90
Arviosi