Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Roll – Fabric 90

Quick-Up Roll – Fabric 90 on eriomainen vaihtoehto perinteiselle roll-up telineelle, varsinkin myymälämainonnassa. Perinteisen roll-upin kulmikas muotoilu ja kaikki tekstiiliseinän edut yhdessä tuotteessa.

205,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
YBFR090PLTWSB1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Roll – Fabric 90 - mainosteline

Quick-Up Roll – Fabric 90 on eriomainen vaihtoehto perinteiselle roll-up telineelle, varsinkin myymälämainonnassa. Perinteisen roll-upin kulmikas muotoilu ja kaikki tekstiiliseinän edut yhdessä tuotteessa. Tavanomaista roll-upia korkeampana se näkyy pitkälle asiakkaiden päiden yli

Mikä parasta, modernin tekniikan ansiosta se on hankintahinnaltaan edullinen sekä myös kustannustehokas, sillä samaan runkorakenteeseen voit helposti vaihtaa uuden grafiikan aina kun sille on tarvetta. 

Quick-Up Roll – Fabric 90 mainostelinettä on saatavana joko yksi- tai kaksipuolisena. Kooltaan se on 90 cm, leveä ja 230 cm korkea. Se on erinomainen tuote myymälämainonnassa, tuote-esittelyissä, tapahtumissa, messuilla tai näyttelyissä.

Quick-Up Roll – Fabric mainostelineen runko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla. Runkokehikon päälle vedetään joustavasta polyesterikankaasta valmistettu huppu mikä myötäilee täydellisesti rungon muotoa, huppu kiristetään sen alareunasta vetoketjun avulla kireäksi, jolloin siihen ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.

Kangashuppu on digitaalisesti sublimaatiotulostettu. Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla– tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.

Quick-Up Roll – Fabric -mainosteline on helppo kuljettaa ja varastoida sen omassa kompaktissa kuljetuslaukussa. Helpon kuljetettavuuden mahdollistaa tämän modernin mainostelineen kevyt putkirunkorakenne sekä pieneen tilaan pakkautuva kuvakangas.

Aineisto-ohjeet

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Materiaali: Alumiini
Runkokehikko koostuu alumiiniputkista, jotka kiinnitetään toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.
Putken halkaisija 25 mm, alumiiniin vahvuus 1,5 mm

Kuvakangas:

Kuvakangas on mainostelineen runkokehikon päälle vedettävä joustavasta polyesterikankaasta valmistettu kangashuppu.
Kangashuppu myötäilee täydellisesti rungon muotoa. Huppu kiristetään sen alareunasta vetoketjun avulla kireäksi, jolloin siihen ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
Kangashupun voi tarvittaessa pestä, 30°C:n pesuohjelmalla – tekstiili ei menetä ominaisuuksiaan, eivätkä värit haalistu.
Tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti, tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille.
Kangashuppu on B1 palosuojattu.

Toimitussisältö:

Alumiininen runkorakenne, sublimaatiotulostettu kangashuppu ja kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

pystytyskoko: 91 x 229 x 45 cm (L x K x S)
kuvankoko: 90 x 228 cm
pakkauskoko: 90 x 16 x 10 cm
paino: 2,7 kg

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Roll – Fabric 90
Arviosi