Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Wall - Textil Curved

Quick-Up Wall - Textile kaareva messuseinä on täydellinen väline kaikenlaisiin presentaatioihin ja markkinointiin.

513,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
UDPU0000TWCB1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Textile Curved pop-up messuseinä

Quick-Up Wall - Textile kaareva messuseinä on täydellinen väline kaikenlaisiin presentaatioihin ja markkinointiin. Se soveltuu erinomaisesti saumattoman ja heijastamattoman tekstiilipintansa ansiosta myös kuvaustaustaksi. Quick-Up Wall - Textile kaarevaa pop-up seinäkettä on saatavana kahta eri kokoa.

Quick-Up Wall - Textile messuseinässä on kokoontaittuva alumiininen pop-up runkorakenne. Quick-Up Wall - Textile messuseinässä kuva on painettu digitaalisesti saumattomalle joustavalle erikoistekstiilille, joka on kiinnitetty runkorakenteeseen velcro-tarrakiinnityksellä. Kuvakangas peittää messuseinän etupuolen sekä sen sivut.

Quick-Up Wall - Textile messuseinä on hetkessä valmis, pystytys vie aikaa vain 10 sekuntia.  Nostat vain seinän pystyyn ja joustava kuvakangas kiristyy suoraksi ja rypyttömäksi kuvapinnaksi, kun lukitset rungon lukituksen kiinni.

Varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi kuvakangas laskostuu messuseinän runkorakenteen väliin. Tämä mahdollistaa pienen pakattavuuden ja helpon kuljetuksen seinäkkeen omassa pyörillä varustetussa kangaslaukussa. Kevyen Quick-Up Wall - Textile telineen laukkuineen, kuljetat tapahtumapaikalle helposti pienelläkin henkilöautolla.

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Alumiinista valmistettu vahva pop-up runko. Rungon kokoontaittuva rakenne mahdollistaa suuren seinänpinnan pakkaamisen pieneen tilaan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Pop-up runkoon velcro-tarroilla kiinnitetty kuvakangas laskostuu kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi kokoontaittuvan runkorakenteen väliin.


Rungonlukitus on toteutettu helposti avattavilla, mutta lujasti kiinnipitävillä lukoilla. Tämä mahdollistaa kuvakankaan kiristymisen tarvittavaan kireyteen.
Kuvakangas suoristuu täysin suoraksi, kun seinä on pystytetty. Rungon alla on pienet korkeus säädettävät "jalat" millä säädät messuseinä seisomaan suorassa myös epätasaisella alustalla.

Kuvakangas:

Palosuojattu (B1), digitaalisesti tulostettu, saumaton ja joustava polyesterikangas ( 260g/m2). Kuvakankaan reunoihin, sen taustapuolelle on ommeltu velcro-tarranauhat, millä kangas kiinnitetään messuseinän pop-up runkoon. Kuvakangas peittää messuseinän etupuolen sekä sen sivut.

  • Tarvittaessa voit vaihtaa samaan runkokehikkoon useita eri kankaita.

Vakiotoimitus:

Kaareva alumiininen Pop-Up runko, digitaalisesti tulostettu kuvakangas ja pyörillä varustettu kuljetuslaukku.

Takuu:

1 vuosi (runkorakenne)

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Textile 3x3 C

  • koko pystytettynä: 209 x 226 x 57 cm (L x K x S )
  • koko pakattuna: 32,5 x 90 x 31 cm
  • paino: 11,0 kg

Quick-Up Wall - Textile 3x4 C

  • koko pystytettynä: 278 x 226 x 81 cm (L x K x S )
  • koko pakattuna: 32,5 x 90 x 36 cm
  • paino: 13,0 kg

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Textil Curved
Arviosi