Quick-Up Wall - Modulate Slope 1

Suora, 80 cm leveä seinäke, korkeus 200-230 cm. Toimitetaan valintasi mukaan joko yksi- tai kaksipuolisesti tulostettulla kangashupulla.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up Wall - Modulate Slope 1
472,00 €
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Modulate seinäkkeessä on helposti, ilman työkaluja pystytettävä runkokehikko. Tämä runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista. Pystytetty runkokehikko seisoo vakaasti omilla jalustoillaan. 

Runkokehikon päälle vedetään brändätty kangashuppu. Tämä joustavasta kankaasta valmistettu huppu kiristetään täysin suoraksi ja rypyttömäksi sen alareunan vetoketjulla.

Näitä brändättyjä kangashuppuja on saatavana joko yksipuolisesti tai seinän molemmin puolin tulostettuna versiona. Modulate – seinäke on kustannustehokas sillä yhdessä runkokehikossa voit käyttää useampia vaihtohuppuja. Aina tarpeen tullen voit hankkia samaan runkoon näitä helposti vaihdettavia huppuja lisää.

Modulate-seinäkkeitä on saatavan useita eri kokoja. Voit käyttää niitä yksittäin, mutta voit myös yhdistää niitä toisiinsa magneettisesti. Yhdistämisen mahdollistavat voimakkaat magneetit, mitkä on asetettu kunkin messuseinän runkokehikon sisään.

Tämä yksinkertainen mutta nerokas patentoitu magneettinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit asettaa kaikenkokoisia Modulate-seinäkkeitä kiinni toisiinsa, niin vierekkäin kuin myös kulmittain.

Toisiinsa liitetyistä Modulate -seinäkkeistä voi muodostaa erikokoisia ja muotoisia taustaseiniä, messuosastoja tai muita kokoonpanoja, tapahtumiin, messuille ja myymälämainontaan. Modulate-seinäkkeet toimivat hyvin myös vaikka kokousalueen rajajana tai tilanjakajana toimistoissa.

Toisin sanoen yhdellä tai useammalla Modulate - seinäkkeellä hoidat monet brändisi näkyvyystarpeet.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Modulate – seinäkkeen runko, jalustat ja kangas pakataan olkahihnalla varustettuun kuljetuslaukkuun. Laukun voi helposti kuljettaa myös pienellä henkilöautolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Modulate - messuseinään on saatavana lisävarusteena vakiojalustojen tilalle vaihdettavat puolijalusta.

Tekniset tiedot

Quick-Up Wall - Modulate:

  • Runkokehikko: Runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista joiden liitetävät osat ovat numeroitu. Runkokehikossa on neljä alumiiniputken sisään asetettua vahvaa MagLink magneetia. Runkokehikossa on irroitettavat, lukittavat ja käännettävät Twist & Lock jalustat. 
  • Kangashuppu: Palosuojattu (B1), digitaalisesti tulostettu, joustava polyesterikangashuppu (260g/m2). Kangashupun alareunaan on ommeltu vetoketju, millä huppu kiristetään täysin rypyttämäksi. Kuvakangashuppu peittää messuseinän koko runkorakenteen sen jalustoja lukuunottamatta. Huppua on saatavana yksi- ja kaksipuoliseti tulostettuna. Yksipuolisestitulostetun hupun taustapuoli on valkoista kangasta.
  • Kuljetuslaukku: Päältä vetoketjulla avattava pehmustetttu kangaslaukku. Laukku on varustettu olkahihnalla.

Quick-Up Wall - Modulate vakiotoimitus:

  • Runkokehikko, jalustat, sublimaatiotulostettu kangashuppu, kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Modulate Slope 1 

  • pystytyskoko: 81,8 x 200-230 x 40 cm.
  • pakkauskoko: 100 x 25 x 12,5 cm.
  • paino: 6,95 kg

Takuu

  • runkorakenne 5 vuotta.

Lisävarusteet

Jalustat

Modulate seinään jalustat ovat vaihdettavia. Vakiotoimituksen jalusta tulevat telinen molemmin puolin.

  • Lisävarusteena on saatavana puolijalustat jotka tulevat vain telinen toiselle puolelle Puolijalustaa käyttämällä voit esim. asetta modulate telinen täysin seinän viereen.

Vaihtokuvakankaat

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall  - Modulate seinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavan kuvakankaan.

  • Vaihtokuvakankaita voidaan hankkia toki myös myöhemmin aina tarvittaessa ja kuva-aiheen vaihtuessa
   

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Modulate Slope 1
Arviosi