Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Quick-Up Expo Frame - messuosasto

Kuvittele yrityksesi seuraava näyttely Quick-Up Expo Frame -järjestelmän avulla. Täysin printatut seinät, joissa on hyllyjä, näyttöjä jne. Kiinnitä asiakkaidesi huomiota, esittele yritystäsi ja tuotteitasi uusille asiakkaille käyttämällä helposti itse pystytettävää Expo Frame -messujärjestelmää.  

Rating:
100% of 100
1 279,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up Expo Frame
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Expo Frame

Quick-Up Expo Frame on modulaarinen messujärjestelmä. Moduulien avulla voit helposti muokata sen muotoa ja korkeutta. Voit tehokkaasti ottaa käytettävissä olevan tilan täysimääräisesti käyttöösi.

Modulaarinen ratkaisu sopii täydellisesti messuille, konferensseihin tai myyntikampanjoihin. Rakenteen valmistus alumiinista takaa vakaan rakenteen ja samalla kevyen painon, mikä on erityisen tärkeää kuljetuksen kannalta. 

Expo Frame mahdollistaa nopean ja työkaluttoman asennuksen. Kehysmoduuli muodostuu kahdesta vaakatason kehysprofiilista sekä kahdesta pystytason kehysprofiilista.  Liu’uta kehysprofiili paikalleen ja klikkaa lukitus päälle. Näin ensimmäinen moduulirakenne on valmis. Sama jatkuu, lisäät vain moduuleja toisiinsa haluamasi seinäleveyden verran.  Seinän leveyttä voit säädellä joko vähentämällä tai lisäämällä runkokehikkomoduuleja. Tarvittaessa voit myös kasvattaa seinän korkeutta lisäämällä runkokehikkoon korotusyksiköt.

Voit helposti liittää seiniä toisiinsa kulmittain tai jopa nostamalla seinämoduulin kahden seinän väliin katoksi, jolloin saat aikaan näyttävän ”sillan”.  

Lopuksi pystytetyn runkokehikon päälle asennetaan kuvakangas, mikä on tulostettu yksilöllisesti haluamallasi tekstillä, logolla ja kuvalla. Seinä voidaan päällystää kuvakankailla joko yhdeltä tai sen molemmilta puolilta.

Järjestelmä mahdollistaa nopean ja työkaluvapaan grafiikan vaihdon - yhtä rakennetta voidaan käyttää useissa eri tapahtumissa vaihtamalla siihen kyseisen tapahtuman mukaisen mainoskankaan.

Painatukset tehdään tekstiileille sublimaatiomenetelmällä. Käytetty blockout-materiaali on valoa läpäisemätön. Joustavuuden ansiosta se ei vaadi silitystä - kangas suoristuu itsestään, kun se laitetaan kiinni moduulin rakenteeseen. Tällä tekniikalla tehdyt tulosteet eivät ole ongelma kuljetuksessa. Kankaat voidaan taittaa pieneen tilaan varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi.

Quick-Up Expo Frame järjestelmään on saatavissa paljon lisävarusteita kuten messutiski, ovellinen varastokoppi, hyllyjä, tuoteripustuskoukkuja jne. Järjestelmän seinään voidaan integroida TV/näytöt sekä LED valaisimet.

Säästä messurakennuskustannuksissa

Quick-Up Expo Frame on helppo pystyttää itse. Et tarvitse mitään työkaluja tai aiempaa kokoemusta messurakentamisesta, joten sinun ei tarvitse enää maksaa kalliita messurakennuskustannuksia, kun voit itse pystyttää messuosastosi.

Säästät myös selvää rahaa messulogistiikan osalta, sillä Quick-Up Expo Frame messuosaston kuljetat messupaikalle samalla henkilöautolla, jolla itse menet messuille.  Rahallista hyötyä saat myös varastointikustannuksissa, sillä Quick-Up Expo Frame messujärjestelmä ei vaadi suuria varastoja. Esim 3 m leveä Expo Frame seinärakenteet sopivat yhden 130x30x30 cm kokoisen kuljetuslaukun sisään. 

Modulaarinen messuosasto antaa yrityksellesi myös mahdollisuuden osallistua useimmille messuille kuin ennen, sillä modulaarisen messujärjestelmän hankinnan jälkeen jäävät kalliit messurakennuskustannukset pois. Maksat enää messupaikasta, et messurakentamisesta. Tämä mahdollistaa messuille osallistumisen myös nopealla aikataululla, kun kaikki messurakenteet ovat jo valmiina messuja varten.

 • Modulaarinen messujärjestelmä on yritykselle investointi, mikä maksaa itsensä takaisin jo muutaman messukäynnin jälkeen

Kuinka se toimii

 

Expo Frame mahdollistaa nopean ja työkaluttoman asennuksen. Kehysmoduuli muodostuu kahdesta vaakatason kehysprofiilista sekä kahdesta pystytason kehysprofiilista.  Liu’uta kehysprofiili paikalleen ja klikkaa lukitus päälle. Näin ensimmäinen moduulirakenne on valmis. Sama jatkuu, lisäät vain moduuleja toisiinsa haluamasi seinäleveyden verran.  

Voit helposti liittää seiniä toisiinsa kulmittain tai jopa nostamalla seinämoduulin kahden seinän väliin katoksi, jolloin saat aikaan näyttävän ”sillan”.  

Lopuksi pystytetyn runkokehikon päälle asennetaan kuvakangas. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kangas on helppo pingottaa runkokehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni. Seinä voidaan päällystää kuvakankailla joko yhdeltä tai tarvittaessa sen molemmilta puolilta.

Katso alla oleva pystytysvideo:

Tekniset tiedot

 

Runkorakenne:

Quick-Up Expo Frame messujärjestelmän vahva runkokehikko koostuu alumiiniprofiileista, jotka kiinnitetään ja lukitaan toisiinsa erittäin helppokäyttöisten liitinten avulla.

 • materiaali: pulverimaalattu alumiini
 • väri: musta

Kuvakangas:

Quick-Up Expo Frame messujärjestelmä on kevyt, laadukas ja kestävä. Digitaalisesti ekologisilla väreillä sublimaatiotulostettu kuvakangas, jossa on tarkka sublimaatiotulostus (1440 dpi) toistaa värit erinomaisesti tuoden markkinointiviestisi täydellisesti esille. 

 • Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kangas on helppo pingottaa runkokehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni. Kangas myötäilee täydellisesti rungon muotoa ja joustavan materiaalin ansiosta kankaan pintaan ei jää ryppyjä eikä se aaltoile.
 • kankaan blockout-materiaali on valoa läpäisemätön ja B1 palosuojattu.

Vakiotoimitus (seinä):

alumiininen runkokehikko, jalustat, tulostettu kangas ja standardi kuljetuslaukku (+ kulmaversiossa kulmaliittimet)

Aineisto-ohjeet:

Lataa aineisto-ohjeet viereiseltä "Aineisto-ohjeet" välilehdeltä.

Mitat:

Seinän leveydet: (seinän ulkomitan mukaan.)

 • Messuseinä muodostuu toisiisi liitetyistä runkokehikko moduuleista.
 • 1 moduuli seinä = Leveys I = 100 cm, L = 105 cm, U = 110 cm
 • 2 moduuli seinä = Leveys I = 195 cm, L = 200 cm, U = 205 cm
 • 3 moduuli seinä = Leveys I = 290 cm, L = 295 cm, U = 300 cm
 • 4 moduuli seinä = Leveys I = 385 cm, L = 390 cm, U = 395 cm
 • 5 moduuli seinä = Leveys I = 480 cm, L = 485 cm, U = 490 cm
 • 6 moduuli seinä = Leveys I = 575 cm, L = 580 cm, U = 585 cm
 • 7 moduuli seinä = Leveys I = 670 cm, L = 675 cm, U = 680 cm
 • 8 moduuli seinä = Leveys I = 765 cm, L = 770 cm, U = 775 cm
 • 9 moduuli seinä = Leveys I = 860 cm, L = 865 cm, U = 870 cm.

I = päätyosasto, messuosastossa 1 seinä.             (1 päätyseinä) 
L = kulmaosasto, messuosastossa 2 seinää.         (1 päätyseinä + 1 sivuseinää) 
U = riviosasto, messuosastossa 3 seinää.              (1 päätyseinä + 2 sivuseinää)

Seinä korkkeudet 250 cm (vakio) tai 300 ja 350 cm

Lisävarusteet

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Expo Frame - messuosasto
Arviosi