Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

ISOframe fabric

Pyydä tarjous IsoFrame Fabric messuosastosta asiakaspalvelustamme. Puh 010 2928380.

0,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
ISOframe fabric
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Toteuta ylellinen messuilme kankaalla.

Olet saattanut nähdä tämän messuilla! Se on kuin suuri maalaus, saumattomalla koko seinän mittaisella kuvakankaalla toteutettu messuständi näyttää hienostuneelta ja houkuttelevalta. Se vangitsee katseen ja tekee vaikutuksen.

ISOframe fabric messuständin suunnittelussa haluttiin mennä paljon pidemmälle kuin tehdä tyypillinen kuvakankaalla toteutettu messuosasto. ISOframe fabric ständissä yhdistyy uusin tulostusteknologia elegantisti suunniteltuun runkorakenteeseen ja silikonireunaiseen kuvakankaaseen. Sillä toteutetaan upeimmat messuständit, mitkä olet koskaan nähnyt.

Sillä ei ole väliä, miten käytät ISOframe Fabric ständiä - pienestä taustaseinästä massiiviseen messuosastoon – Sinun brändisi hyötyy kiistattomasti sen suuren kuvakankaan kauneudesta.

ISOframe fabric

Fabric on uusin jäsen ISOframe modulaarisessa messuosastoperheessä. Se on ihanteellinen ratkaisu messuille käytettäväksi joko valmisosaston seinien verhoiluun tai itsenäisenä vapaasti seisovana messuosastona. Voit käyttää sitä myös omilla jaloillaan seisovana messuseinänä.

Pingotettu seinän kokoinen kuvakangas,muodostaa ehjän saumattoman kuvapinnan. Kuvakankaan ja ohuen alumiinisen kehysrakenteen avulla toteutat messuilla vuokraamasi valmisosaston sisälle täydellisen brändisi näköisen verhoilun. Vaihtoehtoisesti voit käytät sitä messuilla valmisosaston sijaan, omana vapaasti seisova messuosastona.

ISOframe rakenne tekee fabric-messuosaston pystytyksestä erittäin nopean ja yksinkertaisen. Napsautat vain yhteen kehykset ja työnnät kuvakankaan reunaan kehykseen - ilman työkaluja.

Kaiken lisäksi se on todellinen kannettava messujärjestelmä.

Kangasmateriaali mahdollistaa grafiikan pakkaamisen pieneen tilaan. Vähän tilaa vievät jatkettavat kehysprofiilit taas menevät niin pieneen tilaan, että kuljetat messuille kuvakankaat sekä kaikki rakenteet helposti henkilöautossa.

Kuinka se toimii

ISOframe fabric on itse pystytettävä messuständi. Pystyttämiseen ei tarvita mitään työkaluja.

Runkokehikko muodostuu jatkettavista alumiiniprofiileista. Profiiileista muodostetaan kehikko napsauttamalla ne kiinni toisiinsa patentoidulla FASTclamp liittimillä. Kehikon leveyden rakennat haluttuun leveyteen metrijaolla. Kehikon korkeudeksi voit valita joko  200, 227, 247 tai 300 cm. Messuosaston kulmissa kehykset liitetään toisiinsa kulmaprofiileilla. Vähän tilaa vievät jatkettavat kehysprofiilit menevät niin pieneen tilaan, että kuljetat ne helposti henkilöautossa.

Digitaalisesti tulostetun kuvakankaan asennus on myös helppoa. Kankaan reunaan ommellun silikoninauhan ansioista kangas on helppo pingottaa kehykseen reunaa kiertävään kanavaan kiinni.

ISOframe fabric järjestelmään on saatavana lisävarusteita. Niiden avulla voit mm. rakentaa ovellisen varaston tai kiinnittää seiniin kiinni TV/näyttöjä sekä esitetelineitä.

Ainutlaatuinen patentoitu FASTclamp tekee runkokehyksen kokoamisesta ilman työkaluja paljon helpompaa ja 15 kertaa nopeampaa kuin kilpailevien perinteisten kehysten kokoaminen ruuveilla ja kuusio koloavaimilla.

IsoFrame fabric ständiä voidaan käyttää jalustan kanssa myös suorana määrämittaisena messuseinänä.

Lisävarusteet

Varusteet

ISOframe Fabric varusteet nostavat entisestään sinun messuosastosi vaikutusta. Tässä joitakin esimerkkejä.

Kuljetuslaukut

Kangasmateriaalin vuoksi grafiikka on mahdollista pakata pieneen tilaan. Myös runkokehikko mahtuu pieneen kuljetuslaukkuun. Joten voit kuljettaa messuille kaikki osastonrakenteet vaivattomasti ja edullisesti henkilöautolla.

Valaisimet

LED - valaisinten avulla korostat entisestään messuosastosi graafisen ilmeen näkyvyyttä.

Näyttö / Tv –teline

Kiinnitä tv/näyttö suoraan ISOframe fabric messuosastosi seinään kiinni lisävarusteena saatavalla telineellä.

Kehysten yhdistäminen

Tyylikkäästi kaareva alumiininen kulmaprofiili yhdistää kehykset 90° asteen kulmaksi.  Profiilit kiinnität toisiinsa kätevillä pikalukoilla.

Vaihtoehto vakio-osastolle

Kolme ISOframe fabric kehystä ja otsalauta tarjoavat sinulle täydellisen rakenteen luoda saumaton ja näyttävä graafinen ilme messuille. Tämä on kustannustehokas vaihtoehto vuokraosastolle. Vaihtoehto mikä maksaa muutaman käyttökerran jälkeen jo itse itsensä takaisin vuokraosastoihin verrattuna.

Esiteteline

Messuosaston seinään Integroitu vaijeri esiteteline tuo sinun esitteet ja lehtiset messuilla tyylikkäästi esille.

Varastohuone

Lisäämällä muutaman extra kehyksen sekä ovi-moduulin luot lukittavan varastohuoneen messuosastoosi.

 

Osasto malleja

Alla muutamia mallikokoonpanoja ISOframe frabric messuosastoista 


 


 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ISOframe fabric
Arviosi