Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

ShowFlex

Vain 5 kg painavassa ShowFlex- kangasseinässä on ainutlaatuinen ja moderni taitettava runkorakenne. Se on aivan yhtä helppoa ja nopeaa käyttää kuin sateenvarjo. Joten saat täydellisen 5 m² kokoisen mobiilin näyttelyständin käyttösi jopa alle 30 sekunnissa.

1 178,00 €
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
MBSF000CTWSB1
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

ShowFlex - kangas messuständi

5 kiloa - 30 sekuntia - 5 neliömetriä.

Nämä ovat avainluvut, jotka sinun tarvitsee tietää uudesta ShowFlex - kangas messuständistä.  Paino on vain 5 kg. Voit ottaa sen yhtä helposti mukaasi kuin roll-upin, mutta käytössäsi on suuri 5 neliömetrin mainospintaa. Pystys kestää vain 30 sekuntia - onko olemassa muita tämän kokoisia messuseiniä, jotka ovat yhtä nopeita pystyttää? Standardi ShowFlex on kooltaan 2,29 x 2,29 m, joka on sama koko kuin pop-up seinäkkeellä, mutta ShowFlex on vain murto-osa sen painosta. Ja se vie vain murto-osan sen pystytysajasta, mutta se on silti vähintäänkin yhtä näyttävä. Suosittelemme ShowFlex - järjestelmää kenelle tahansa, joka haluaa kevyen, helppokäyttöisen seinäkkeen ja vastinetta rahalleen.

ShowFlex kuvakangasseinää on saatavana kolmea eri muotoa: neliö sekä pysty- tai vaakamallinen suorakulmio. Kaikki ovat yhteensä noin 5 m².  Voit yhdistää ne ja luoda upean kangastaustan. Voit esimerkiksi yhdistää eri kokoisia ShowFlex-yksikköjä ja luoda yli 6 m metriä leveän taustan, joka nousee keskeltä 2,69 metrin korkeuteen - ja sen pystyttäminen vie aikaa alle 3 minuuttia.

ShowFlex ominaisuudet

ShowFlex- kangasseinässä on ainutlaatuinen ja moderni taitettava runkorakenne. Se on aivan yhtä helppoa ja nopeaa käyttää kuin sateenvarjo. Korkean resoluution omaava digitaalisestitulostettu joustava polyesteri-kuvakangas on kiinnitetty seinäkkeen rakenteeseen, eikä sitä tarvitse poistaa ellei kuva-aihetta haluta vaihtaa. Joten saat täydellisen näyttelyständin käyttöösi jopa alle 30 sekunnissa.

ShowFlex – kuvaseinän paino on vain noin 5 kg, joten sen kuljettaminen on todella helppoa ja vaivatonta. Kuljetuslaukun voit valita käyttötarpeesi mukaan, joko lentokuljetuksen kestävän kovan kuljetuskotelon tai pehmeän kankaisen kuljetuslaukun. Molemmat laukut on varustettu olkahihnalla.

ShowFlex - messuseinän pystytys

Tekniset tiedot

 

ShowFlex materiaalit: 

runko: alumiini ja muovi.
mainospainatus: Sublimaatiotulostus.
mainoskangas: stretch polyesterkangas.


ShowFlex vakiotoimitus sisältää:

runkorakenne, sublimaatiotulostettu mainoskangas, kuljetuslaukku (valintasi mukaan joko kovalaukku tai pehmustettu kangaslaukku).


Mitat ja paino:

ShowFlex Square - neliö, koko: 229 x 229 cm.
ShowFlex Landscape - vaakatason suorakulmio, koko: 269 x 180 cm.
ShowFlex Portrait - pystytason suorakulmio, koko: 180 x 269 cm.
paino n. 5 kg 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ShowFlex
Arviosi