Quick-Up Wall - Textil 3x5 S kuvakangas vers1.0

Voit päivittää Quick-Up Wall – Textil suoran messuseinän hankimalla siihen uuden tulostetun vaihto- tai extra-kuvakankaan.

Voit valita on joko yksi- tai kaksipuolisen messuseinän kuvakankaat.

 
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
EAPU3X5STW0B0
325,00 €

Huom. Tämä kuvakangas soveltuu käytettäväksi vain seuraavissa messuseinä pop-up rungoissa: Quick-Up Wall Textil 3x5 S (versio 1.0 vuonna 2018 tai sitä ennen hankitut  messuseinät) sekä EasyPopUp Textil 3x5 s. (Mikäli et ole täysin varma käytössä olevan messuseinän mallista ota yhteyttä Marrow Oy:n asiakaspalveluun.)


 

Quick-Up Wall – Textil 3x5 S suoran messuseinän vaihtokuvakangas.


 

Messuseinän kuva-aiheen muuttuessa, voit päivittää messuseinän aiheen uudella vaihtokuvakankaalla. Voit myös käyttää samaa messuseinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään toisen tai useamman vaihdettavan kuvakankaan.

Kuvakangas

Digitaalisesti tulostettu saumaton 200g polyesterikangas. Kankaan reunoihin sen taustapuolelle on ommeltu velcro-tarranauhat, millä kangas kiinnitetään messuseinän runkoon. Yksipuolisen seinän kuvakangas peittää messuseinän etupuolen sekä sen sivut. Kaksipuoliseen seinään liitetään myös taustakuvakangas peittämään messuseinän taustarakenteet.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Textil 3x5 S kuvakangas vers1.0
Arviosi