Quick-Up Wall - Textil 3x2 S kuvakangas vers1.0

Voit päivittää Quick-Up Wall – Textil suoran messuseinän hankimalla siihen uuden tulostetun vaihto- tai extra-kuvakankaan.

Voit valita on joko yksi- tai kaksipuolisen messuseinän kuvakankaat.

 
Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
EAPU3X2STW0B0
205,00 €

Huom. Tämä kuvakangas soveltuu käytettäväksi vain seuraavissa messuseinä pop-up rungoissa: Quick-Up Wall Textil 3x2 S (versio 1.0 vuonna 2018 tai sitä ennen hankitut  messuseinät) sekä EasyPopUp Textil 3x2 s. (Mikäli et ole täysin varma käytössä olevan messuseinän mallista ota yhteyttä Marrow Oy:n asiakaspalveluun.)


 

Quick-Up Wall – Textil 3x2 S suoran messuseinän vaihtokuvakangas.


 

Messuseinän kuva-aiheen muuttuessa, voit päivittää messuseinän aiheen uudella vaihtokuvakankaalla. Voit myös käyttää samaa messuseinän runkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään toisen tai useamman vaihdettavan kuvakankaan.

Kuvakangas

Digitaalisesti tulostettu saumaton 200g polyesterikangas. Kankaan reunoihin sen taustapuolelle on ommeltu velcro-tarranauhat, millä kangas kiinnitetään messuseinän runkoon. Yksipuolisen seinän kuvakangas peittää messuseinän etupuolen sekä sen sivut. Kaksipuoliseen seinään liitetään myös taustakuvakangas peittämään messuseinän taustarakenteet.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Textil 3x2 S kuvakangas vers1.0
Arviosi