Quick-Up Wall - Modulate Door

Suora, 80 cm leveä Oviyksikkö, korkeus 200 tai 240 cm. Toimitetaan valintasi mukaan, joko yksi- tai kaksipuolisesti tulostettulla kangashupulla.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
Quick-Up Wall - Modulate Door
547,00 €
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tuotteen kuvaus

Quick-Up Wall - Modulate seinäke sarjan oviyksikkö, minkä voit asetaa Quick-Up Wall - Modulate seinäkkeiden väliin avattavaksi oveksi.

Quick-Up Wall - Modulate seinäkkeessä on helposti, ilman työkaluja pystytettävä runkokehikko. Tämä runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista. Pystytetty runkokehikko seisoo vakaasti omilla jalustoillaan. Runkokehikon korkeudeksi voit valita joko 200 tai 240 cm.

Runkokehikon päälle vedetään brändätty kangashuppu. Tämä joustavasta kankaasta valmistettu huppu kiristetään täysin suoraksi ja rypyttömäksi sen alareunan vetoketjulla.

Näitä brändättyjä kangashuppuja on saatavana joko yksipuolisesti tai seinän molemmin puolin tulostettuna versiona. Modulate – seinäke on kustannustehokas sillä yhdessä runkokehikossa voit käyttää useampia vaihtohuppuja. Aina tarpeen tullen voit hankkia samaan runkoon näitä helposti vaihdettavia huppuja lisää.

Modulate-seinäkkeitä on saatavan useita eri kokoja. Voit käyttää niitä yksittäin, mutta voit myös yhdistää niitä toisiinsa magneettisesti. Yhdistämisen mahdollistavat voimakkaat magneetit, mitkä on asetettu kunkin messuseinän runkokehikon sisään.

Tämä yksinkertainen mutta nerokas patentoitu magneettinen kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit asettaa kaikenkokoisia Modulate-seinäkkeitä kiinni toisiinsa, niin vierekkäin kuin myös kulmittain.

Toisiinsa liitetyistä Modulate -seinäkkeistä voi muodostaa erikokoisia ja muotoisia taustaseiniä, messuosastoja tai muita kokoonpanoja, tapahtumiin, messuille ja myymälämainontaan. Modulate-seinäkkeet toimivat hyvin myös vaikka kokousalueen rajajana tai tilanjakajana toimistoissa.

Toisin sanoen yhdellä tai useammalla Modulate - seinäkkeellä hoidat monet brändisi näkyvyystarpeet.

Kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi Modulate – seinäkkeen runko, jalustat ja kangas pakataan olkahihnalla varustettuun kuljetuslaukkuun. Laukun voi helposti kuljettaa myös pienellä henkilöautolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Modulate - messuseinään on saatavana lisävarusteena energiaa säästävät mutta tehokkaat LED valaisimet sekä seinäkkeen vakiojalustojen tilalle vaihdettavat puolijalusta.

Tilauksen yhteydessä voit tarvittaessa vaihtaa Modulate-seinäkkeen pyöristetyt yläkulmat, suoriin yläkulmiin pientä korvausta vastaan.

Tekniset tiedot

Quick-Up Wall - Modulate Door

 • Runkokehikko: Runkokehikko koostuu toisiinsa helposti liitettävistä alumiiniputkista, joiden liitettävät osat ovat numeroitu. Runkokehikossa on neljä alumiiniputken sisään asetettua vahvaa MagLink magneettia. Runkokehikossa on oven saranarakenne ja kahvanuppi.
 • Kangashuppu: Palosuojattu (B1), digitaalisesti tulostettu, joustava polyesterikangashuppu (260 g/m2). Kangashupun alareunaan on ommeltu vetoketju, millä huppu kiristetään täysin rypyttämäksi. Kuvakangashuppu peittää oviyksikön koko runkorakenteen sen jalustoja lukuun ottamatta. Huppua on saatavana yksi- ja kaksipuolisesti tulostettuna. Yksipuolisestitulostetun hupun taustapuoli on valkoista kangasta.
 • Kuljetuslaukku: Päältä vetoketjulla avattava pehmustettu kangaslaukku. Laukku on varustettu olkahihnalla.

Quick-Up Wall - Modulate vakiotoimitus:

 • Runkokehikko, jalustat, sublimaatiotulostettu kangashuppu, kuljetuslaukku.

Mitat ja paino:

Quick-Up Wall - Modulate Door 80x200 cm (820 S)

 • pystytyskoko: 81,8 x 200 x 30 cm
 • pakkauskoko: 100 x 24,5 x 12,5 cm.
 • paino: 6.70 kg

Quick-Up Wall - Modulate Door 80x240 cm (824 S)

 • pystytyskoko: 81,8 x 240 x 30 cm
 • pakkauskoko: 100 x 24,5 x 12,5 cm.
 • paino: 7,16 kg

Takuu

 • runkorakenne 5 vuotta.

Lisävarusteet

Led-valaisimet

Valaisemalla messuseinän kuvapinnan tuot markkinointiviestisi vielä astetta paremmin esille.

 • Led-varsivalaisin 12w / 220 v.
 • Saatavana kolme eri mallista Led-valisinta.
 • Led-valaisin kiinnitetään seinän runkoon valaisimen mukana tulevalla adapterilla.

Jalustat

Modulate messuseinään jalustat ovat vaihdettavia. Vakiotoimitettavat jalusta tulevat telinen molemmin puolin.

 • Lisävarusteena on saatavana puolijalustat, jotka tulevat vain telinen toiselle puolelle. Puolijalustaa käyttämällä voit esim. asettaa modulate-telinen täysin seinän viereen.

Suorat yläkulmat

Modulate - seinäkkeessä on vakiona pyöristetyt yläkulmat.

Uuden seinäkkeen tilauksen yhteydessä Modulate-seinäke voidaan tilata pientä maksua vastaan myös suorilla yläkulmilla. 

Tällöin myös Modulate-seinäkkeen kangashuppu tehdään suorilla yläkulmilla, samoin sen jälkeenpäin hankittavat vaihtokuvakankaat.

Vaihtokuvakankaat

Voit käyttää samaa Quick-Up Wall  - Modulate seinänrunkoa useilla eri brändeillä, hankkimalla messuseinään vaihdettavan kuvakankaan.

 • Vaihtokuvakankaita voidaan hankkia myös jälkikäteen aina tarvitaessa.
  .
   

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick-Up Wall - Modulate Door
Arviosi