Party-Star 12x17m 2 mastoa

Party-Star on näyttävä teltta vaihtoehto, kun tarvitset tapahtumaasi suurta telttaa. Korkea Party-Star tapahtumateltta näkyy kauas tapahtumissa.  Brändätyllä Party-Star teltalla saat vielä suuremman huomioarvon kaikkialla siellä missä tätä telttaa käytät.

Toimitusaika: n. 7-10 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
MTPS1217TENB0
4 760,00 €

Tuotteen kuvaus

Party-Star on näyttävä teltta vaihtoehto, kun tarvitset tapahtumaasi suurta telttaa.

Korkea Party-Star tapahtumateltta näkyy kauas tapahtumissa, joten brändätyllä Party-Star teltalla saat suuren huomioarvon kaikkialla siellä missä tätä teltta käytät.

Party-Star on ainoita ”tähtitelttoja” EU-markkinoilla, minkä rakenne täyttää vaatimusten mukaisen normin PN-EN 13782:2005 = Kestää puuskittaista tuulta 100 km/h. (Edellyttää teltan pystytysohjeen mukaista ankkurointia.)

Party-Star on kokoonsa nähden kevyt ja helppokäyttöinen teltta. Telttakangas levitetään maahan, jokaiseen teltan “tähdenkärkeen” lyödään tuhti vaarna. Lopuksi telttakangas nostetaan ylös keskitangon veivillä. Pystytyksen hoitaa pari ihmistä noin puolessa tunnissa.

Katoskangas on kevyttä (200g/m²) mutta kestävää. Se on vedenpitävä ja UV-suojattu. Värivaihtoehtoja on kaksikymmentä vakioväriä. Telttakankaat voidaan myös digitaalisesti tulostaa haluamallasi värillä tai mainosaiheella. 

Party-Star teltan kuljetat ja varastoit kätevästi, sillä pakattuna teltan pisin kuljetuslaukku on vain 140 cm pitkä.  Mikä parasta Party-Star teltan hinta on edullinen. Kun hankit Party Star tapahtumateltan, se maksaa itse itsensä jo muutaman tapahtuman jälkeen vuokratelttoihin verrattuna. 

 

Tekniset tiedot

Teltan mastot

Teltan molemmat mastot sisältää massiivisesta alumiinista valmistetun tangon (läpimitta 76,1 x 3 mm), ”yläkruunun” sekä jalustan.

 • Maston tanko upotetaan teräksestä valmistettuun jalustaan, joka ankkuroidaan teräsvaarnoilla maahan. Jalusta on varustettu veivillä, minkä avulla kattokangas nostetaan ylös.
 • Telttamaston takuu 2 vuotta.

Telttakankaat

Teltankatto ja -seinät on valmistettu kulutusta kestävästä, kaksinkertaisesti kyllästetystä polyesterikangasta (200g/m²). Kankaat ovat 100% vedenpitävät ja ne on suojakäsitelty hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan.

 • Telttakankaita on saatavana 21 eri väriä.
 • Telttakankaat voidaan mainospainattaa silkkipainamalla tai sublimaatiotulostamalla.
 • Telttakankaiden takuu 1 vuosi.

Vakiotoimitus:

 • mastot jalustalla 2 kpl, katoskangas, kuljetuslaukut 4 kpl, köydet, telttavaarnat ja vasara.

Mitat ja paino:Party-Star 12 x 17 m  ( 2 mastoa.)

 • Leveys: 12,6 m x Pituus: 17,2 m
 • Korkeus: teltta 497 cm, kulkuaukko 220 cm.
 • Paino: 80 kg / seinien kanssa 100 kg.
 • Pinta-ala: 63 m² / seinien kanssa 170 m².
 • Kuljetuslaukut: 4 kpl / seinien kanssa 5 kpl.
 • Kulkuaukkoja 10 kpl.

Värit / Brändäys

Party Star teltat brändätään tulostamalla digitallisesti teltan kankaat. Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Se mahdollistaa tekstin lisäksi myös liukuvärien, valokuvien tai kovin monimutkaisen liikemerkin tulostamisen telttakankaalle.

Lisävarusteet

Teltan seinät

Party Star telttaan on saatavana umpiseiniä, oviseiniä ja ikkunaseiniä. Seinäkankaat kiinnitetään teltan kulkuaukkoon vetoketjulla.

 • Seinäkankaita on saatavissa 21 eri väriä sekä brändättynä = mainospainettuna

Teltan eteinen

Party Star teltan kulkuaukkoon kiinnitettävä eteinen tarjoaa lisää katettua tilaa sekä pääsisäänkäynnin teltan sisätiloihin, teltan ollessa seinillä suljettuna.

 • Teltan eteistä on saatavissa 21 eri väriä sekä brändättynä = mainospainettuna.

Telttavalaisimet

Party-Star teltan mastoon asennettavat LED-valaisimet.
 
 • Valaisinjärjestelmä setti: 1 kpl pidike, 4 kpl  30 W LED-valaisinta  ja 5 metrin kaapeli.

Turvasetti

Suosittelemme tämän turvasetin käyttöä varmistamaan teltta kovalla tuulella. Varmistaa teltan tuulen nopeuteen 100 km/h.

 • Sarjaan kuuluu tuhdit 45 cm pitkät vaarnat sekä kuljetuslaukku.

Vaarnan ylösvetäjä

Työkalu telttavaarnojen vetämiseen irti maasta. Se on teräsvipu, jossa on vankka pohja ja kahva.

 • Kuljetusmitat: 76 × 20 × 8 cm, paino noin 3,9 kg

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Party-Star 12x17m 2 mastoa
Arviosi