Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

Mitko Octa Go 2,5x2,5 m - Pop up teltta

Mitko Octa Pro 2,5x2,5m - Pop-Up teltta

1 040,00 €
Toimitusaika: n. 10 -15 työpäivää, tulostusvalmiin aineiston vastaanottamisesta.
SKU
MTOG2525TEN
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

Octa Go 2,5x2,5 m on Mitko Octa telttamalliston edullisin, nopeasti muutamassa minuutissa pystytettävä Pop-up pikateltta. Tästä huolimatta siinä on vahva alumiininen telttarunko ja samat erinomaiset telttakankaat kuin Mitko Octa Pro ja Octa Optima teltoissa.

Teltan kahdeksankulmaiset alumiiniset jalkojentolpat (halkaisijaltaan 43 mm), vahvat alumiiniset liitososat sekä vahvistetusta alumiiniprofiilista valmistetut saksiristikot tarjoavat lujuutta myös huonoissa sääolosuhteissa. Vahvat telttakankaat tarjoavat lisäksi suojaa tuulelta ja tuiskulta.

Teltanmaston ulkopuolelle sijoitettu vahvistettu jousi takaa täydellisen teltankaton kiinnityksen.  Hyvin istuvaan teltankattoon on myös helpompi liittää sivuseinät kiinni. Teltan rungon yläosan liitososat on varustettu Easy-Hold liitännöillä. Easy-Hold mahdollistaa helpon lisävarusteiden kuten valaisinten ja lämmittimien kytkemisen suoraan teltan runkoon. 

Octa Go rungossa on painonapilla toteutettu korkeudensäätöjärjestelmä. Voit säätää teltan korkeuden kolmelle eri tasolle. Teltanjalan alaosassa on myös valmiina kiinnitysaukot teltanseinän alaosan extra tukitankojen nopeaa asennusta varten.

  • Vahvan pop-up telttarungon ja kestävien telttakankaiden vuoksi Mitko Octa Go on erinomainen teltta erilaisiin ulkoilmatapahtumiin sekä myös sääsuojaksi ulkoilmassa tapahtuviin töihin. 
  • Teltan rakenne kestää puuskittaista tuulta 50 km/h asti.
  • Telttarungon kolmen vuoden takuu on myös tae hyvästä laadusta.
  • Octa Go 2.5x2.5m - pop-up teltta on valmistettu EU:ssa. 

Tekniset tiedot

 

Octa Go tent frame detail

Telttarunko

Octa Go Pop-Up telttarunko on valmistettu vahvasta alumiinista.

Teltanjalat ovat vahvaa kahdeksankulmaista alumiiniprofiilia. Teltanjalan yläosa ∅ 43mm ja alaosa ∅ 38 mm. Teltanjalassa on painonapilla toteutettu korkeuden säätöjärjestelmä kolmelle eri korkeudelle. Jalanlaatta on suurikokoinen teräslaatta missä on reiät telttavaarnoille teltan maahan kiinnittämistä varten.  

Teltan saksiristikot ovat vahvaa 30x15 mm alumiiniprofiilia.

Kaikki telttarungon liitososat on valmistettu vahvasta alumiinista. Liitososissa on vakiona Easy-Hold liitäntä, joka mahdollistaa lisätarvikkeiden kuten valaisimien, lämmittimien jne. helpon liittämisen suoraan teltanrunkoon kiinni. Kaikki liittimien ruuvit ovat upotettuja ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Teltan kolmen kahdeksankulmaisen alumiinimaston (∅ 49 mm) ulkopuolelle sijoitetut vahvat jouset takaavat täydellisen kattokankaan istuvuuden teltan runkokehikkoon. Hyvin istuvaan katoskankaaseen on helppoa liittää teltan sivuseinät kiinni.

Telttakankaat

Teltan katto ja seinät on valmistettu kulutusta kestävästä kaksinkertaisesti kyllästetystä 100% veden pitävästä polyesterikankaasta (240g / m²). Telttakankaita on saatavana 20 eri väriä. Myös muut värit ovat mahdollisia, sillä tarvittaessa kaikki tai osa telttakankaista voidaan tulostaa lisähintaan digitaalisesti lähes millä tahansa värillä. Telttakankaat voidaan myös mainos painattaa täysin yrityksen tai markkinoitavan tuotteen brändi-ilmettä vastaavaksi. Katso tarkemmat tiedot viereiseltä välilehdeltä "värit/brändäys".

Seinäkankaat kiinnitetään teltan katoksen reunaan vahvalla 5 cm leveällä tarranauhalla ja teltanjalkoihin tarranauhalenkeillä. Tämän lisäksi seinät kiinnitetään nurkistaan toisiinsa seinän pystyreunaan ommellulla tarranauhalla. Näin seinät pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä ne pääse "pullistelemaan" tuulessa.

Vakiotoimitus

Pop-Up runko suojalaukulla, katoskangas suojalaukulla, harusköydet ja telttavaarnat. (Lisävarusteita saatavana, katso viereinen välilehti "Lisävarusteet")

Mitat ja paino

Teltan koko: 250 x 250 cm
Teltan korkeus: 324 cm
Teltan sisääntulon korkeus: 198 cm  
Teltan paino ilmanseiniä: 28 kg
Pakkauskoko: 42×42x156 cm

Takuu

Telttarungon takuu 3 vuotta.
Telttakankaiden takuu 1 vuosi.

Takuuehdot, pystytysohjeen sekä teltan painatusohjeet voit ladata viereiseltä välilehdeltä "Aineisto-ohjeet".

Lisävarusteet

 

Värit / Brändäys

 

Mitko telttojen kankaita on saatavana alla olevan värikartan 20 vakioväriä. 

Telttakankaiden vakiovärit

Mitko telttakankaiden värikartta

Lisävärit / teltan brändäys  = mainospainatus

Mitko pop-up teltat brändätään tulostamalla teltan kankaat digitaalisesti. Digitaalisen tulostamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Brändätty telttakangas tulostetaan yksilöllisesti halutun väriseksi. Värien lisäksi telttakankaaseen voidaan samaan hintaan tulostaa myös liukuvärejä, piirroksia, valokuvia, kuvioita, tekstejä ja logoja. 

Voit brändätä koko teltan katon tai vain pelkästään teltan katoksenreunan, jolloin varsinainen katto-osa on vakioväristä kangasta. Katoskangas tulostetaan aina niin, että tulostusjälki tulee näkyviin teltan ulkopuolelle.

Teltan seinäkankaat tulostetaan niin, että tulostusjälki näkyy teltan ulkopuolella tai vaihtoehtoisesti teltan sisäpuolella. Tällöin on hyvä huomioida, että tällaisen yksipuolisesti tulostetun seinän taustapuoli on valkoinen, jolloin tulostettu kuva-aihe kuultaa jonkin verran kankaan läpi.

Seinäkankaista voidaan tehdä tarvittaessa myös tulostuksen osalta kaksipuolisia. Tällöin tulostetaan kaksi seinäkangasta ja ne ommellaan yhteen. Tulostettujen kankaiden väliin ommellaan vielä ns. stoplight-kangas, mikä estää kuva-aiheen näkymisen kankaan läpi.

 

Teltan brändäys = mainospainatus tehdään tilaajalta saadun painoaineiston mukaan. Katso aineisto-ohjeet sekä teltan painoaineiston mallipohja = template viereiseltä välilehdeltä "Aineisto-ohjeet".

Telttan mainospainatus - yksi- tai kaksipuolinen.

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mitko Octa Go 2,5x2,5 m - Pop up teltta
Arviosi