Valikko
Haku
Oma tili
Cart
Valikko

E-Z UP Vantage 3x3 m – edullinen pop-up teltta

E-Z UP Vantage on edullinen 3x3 m pop-up teltta puutarhaan, varikolle, torille, yritys- ja urheilutapahtumiin yms. Kokoontaittuvan runkorakenteen ansiosta Vantage teltta on helppo pystyttää, varastoida sekä kuljettaa.

379,00 €
n 5 - 7 työpäivää tilauksesta.
SKU
EZVG3030TENB0
Asiakaspalvelu soita: 010 2928 380

Tuotteen kuvaus

E-Z UP Vantage teltta on E-Z UP:n telttamalliston kustannustehokas Pop-Up teltta. Vantage telttaa on saatavana 3x3 m kokoisena. Vantage teltat valmistaa maailman suurimpiin telttavalmistajiin lukeutuva E-Z UP.

Vantage teltta on täysin uudentyyppinen kolmannen sukupolven nopeasti pystytettävä telttakatos. Se on suunniteltu viihde- sekä yritysten tapahtumakäyttöön. Teltan suunnittelussa on onnistuneesti huomioitu nykypäivän rakennevaatimukset, sekä edullinen hankintahinta.

Vantage teltassa on pulverimaalattu kestävä teräs pop-up runko.

Teltan katoskankaita on saatavana 2 eri väriä. Vedenkestävästä polyesterikankaasta valmistettu teltankatto on palo-, home- ja UV-suojattuja. Teltan katonnurkkiin on ommeltu vahvikkeet lisäämään katon kestävyyttä. 

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla. Tällä kätevällä kuljetuslaukulla on teltta helppo kuljettaa paikasta toiseen sekä myös varastoida teltta käytön jälkeen turvallisesti.

Vantage telttaan on saatavana lisävarusteena sivuseinät.

Varmistaaksesi teltan paikallaan pysymisen tuulisella säällä, Vantage telttaan on saatavana lisävarusteina tuhti Delux telttavaarnasetti sekä teltan jalkapainolaukut.

Tekniset tiedot

Telttarunko

Pulverimaalatusta vahvasta teräksestä valmistettu Pop-Up telttarunko. Kaikki liitososat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Jalan korkeudensäätö painonapissa 3 eri korkeutta. Rungon lukitus ja avaus helppokäyttöisellä Auto-Slider Pull-Pin lukituksella. Kolmion muotoinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.  Takuu 3 vuotta.

Telttakankaat

Teltan katto ja seinät on valmistettu kyllästetystä kulutusta kestävästä polyesterikankaasta. Kankaat ovat vedenkestävät ja ne on suojakäsitelty tulta, hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. (Täyttää CPAI-84 ja NFPA-701 palonkestävyys vaatimukset).

  • Katoskangas on kiinnitetty teltan runkoon nurkistaan Velcro-tarralla.
  • teltan kattoa ei tarvitse irrottaa telttarungosta varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi. Katoskangas laskostuu automaattisesti teltanrungon sisään teltan alas lakettaessa
  • Reinforced Fabric  Top Corners -katoskankaan vahvistetut kulmat lisäävät katoskankaan kestävyyttä
  • Seinäkankaat ripustetaan yläosastaan teltan runkokehikkoon käytettävillä klipseillä. Teltan jalkoihin seinät kiinnitetään tarranauha lenkeillä.

Kuljetuslaukku

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla.

Vakiotoimitus

Pop-Up telttarunko, katoskangas ja pyörillä varustettu kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. välilehti "Lisävarusteet")

Mitat ja paino:

  • koko: 3,0 x 3,0 m ( pituus x leveys )
  • kokonaiskorkeus: 280 cm
  • kulkukorkeus: 200 cm ( katoksenreunan alta.)
  • paino: 22,7 kg
  • pakkauskoko: 160 x 27 x 21 cm, pakkauksen paino: 27,2 kg

Lisävarusteet

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:E-Z UP Vantage 3x3 m – edullinen pop-up teltta
Arviosi