E-Z UP Vantage – edullinen pop-up teltta

E-Z UP Vantage on edullinen pop-up telttakatos puutarhaan, varikolle, torille, yritys- ja urheilutapahtumiin yms. Kokoontaittuvan runkorakenteen ansiosta Vantage teltta on helppo pystyttää, varastoida sekä kuljettaa.

Vakiovärinen teltta: n 5 - 7 työpäivää.
SKU
E-Z UP Vantage – edullinen pop-up teltta
379,00 €
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tuotteen kuvaus

E-Z UP Vantage 3 Gen Vantage teltta on E-Z UP:n telttamalliston uusi kustannustehokas Pop-Up teltta. Vantage telttaa on saatavana 3x3 m kokoisena. Vantage teltat valmistaa maailman suurimpiin telttavalmistajiin lukeutuva E-Z UP.

Vantage teltta on täysin uudentyyppinen kolmannen sukupolven nopeasti pystytettävä telttakatos. Se on suunniteltu viihde- sekä yritysten tapahtumakäyttöön. Teltan suunnittelussa on onnistuneesti huomioitu nykypäivän rakennevaatimukset, moderni ja raikas ulkoasu sekä edullinen hankintahinta.

Vantage teltassa on pulverimaalattu kestävä teräs pop-up runko. Teltan katoskankaita on saatavana 2 eri väriä.

Vedenkestävästä polyesterikankaasta valmistettu teltankatto on palo-, home- ja UV-suojattuja. Teltan katonnurkkiin on ommeltu vahvikkeet lisäämään katon kestävyyttä. 

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla. Tällä kätevällä kuljetuslaukulla on teltta helppo kuljettaa paikasta toiseen sekä myös varastoida teltta käytön jälkeen turvallisesti.

Vantage telttaan on saatavana lisävarusteena värikkäitä sivuseiniä. Voit valita Vantage telttaasi joko katoskankaan väriset seinät tai vaihtoehtoisesti jonkin muun väriset seinät kahdeksasta värivaihtoehdosta.

Varmistaaksesi teltan paikallaan pysymisen tuulisella säällä, Vantage telttaan on saatavana lisävarusteina tuhti Delux telttavaarnasetti sekä teltan jalkapainolaukut.

Tekniset tiedot

Telttarunko

Pulverimaalatusta vahvasta teräksestä valmistettu Pop-Up telttarunko. Kaikki liitososat on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Jalan korkeudensäätö painonapissa 3 eri korkeutta. Rungon lukitus ja avaus helppokäyttöisellä Auto-Slider Pull-Pin lukituksella. Kolmion muotoinen jalkalaatta antaa vakauden kaikilla alustoilla.  Teltan runkoa on saatavana neljällä eri värivaihtoehdolla. Takuu 3 vuotta.

Telttakankaat

Teltan katto ja seinät on valmistettu kyllästetystä kulutusta kestävästä polyesterikankaasta. Kankaat ovat vedenkestävät ja ne on suojakäsitelty tulta, hometta ja auringon uv-säteilyn haalistumista vastaan. (Täyttää CPAI-84 ja NFPA-701 palonkestävyys vaatimukset). Katoskangas kiinnitetään teltan runkoon velcrotarroilla. Seinäkankaat kiinnitetään teltan katosristikkoon clips-liittimillä ja teltan jalkoihin velcro-tarranauhalenkeillä. Vantage kuljetuslaukku

Kuljetuslaukku

Vantage teltta toimitetaan vahvoilla kantokahvoilla sekä pyörillä varustetulla kuljetuslaukulla

Vakiotoimitus

Pop-Up telttarunko, katoskangas, pyörillä varustettu kuljetuslaukku. (Lisävarusteita saatavana kts. Lisävarusteet)

Mitat ja paino:

Vantage 3 gen 3x3 m telttakatos

 • koko: 3,0 x 3,0 m ( pituus x leveys )
 • kokonaiskorkeus: 280 cm
 • kulkukorkeus: 200 cm ( katoksenreunan alta.)
 • paino: 22,7 kg
 • pakkauskoko: 160 x 27 x 21 cm
 • pakkauksen paino: 27,2 kg

Lisävarusteet

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukut 

G3_Weight_Bags_Box G3_Weight_Bags

E-Z UP 3 Gen jalkapainolaukuilla varmistat telttasi tuulisella säällä, varsinkin kun käytät telttaa kovalla alustalla kuten asfaltti, betoni tai sora.

Jokaiseen painolastilaukun mahtuu 11,3 kg hiekkaa. Laukku kiinnitetään kuhunkin telttakatoksen jalkaan nopeasti ainutlaatuisilla kiinnityshihnoilla.

 • Saatavana neljä hauskaa väriä: Steel Grey, Limeade, Splash ja Steel Orange.
 • Pakkaus sisältää: 4 tyhjää painolastilaukkua.

E-Z UP Heavy-Duty vaarnasetti

 
 Heavy Duty vaarnasetti Maahan lyöty vaarna  

Välttämätön tuulisissa olosuhteissa! Suojaa E-Z UP telttakatoksesi tuulelta metallisilla Heavy-Duty (36 cm) vaarnoilla ja pikalukitussalvoilla. Lyö vaarna maahan teltan jalan viereen ja kiinnitä se lukitussalvalla teltan jalkaan.

 • materiaali 63 mm paksua ruosteen kestävää terästä
 • vaarnanpituus 36 cm
 • 4 syvyys vaihtoehtoja
 • vaarnasetti sisältää: 4 vaarnaa ja pikalukitussalpaa sekä kuljetuslaukun

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:E-Z UP Vantage – edullinen pop-up teltta
Arviosi