Yritys

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys.

 

Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita.

Markkinoiden laajimpaan tuotevalikoimaan olemme huolella valinneet innovatiiviset ja näyttävät tuotteet, millä asiakkaidemme on helppo tuoda oma markkinointiviesti näyttävästi esille.

Marrow Oy tarjoaa samasta talosta kaikki tuotteet niin sisätilojen messuihin ja tuote-esittelyihin kuin ulkotapahtumiin.

Suorilla yhteyksillä alan valmistajiin sekä omalla maahantuonnilla olemme turvanneet asiakkaillemme korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan tuotteisiimme messu- ja näyttelytarvikkeiden myyntinäyttelyyn Keravalle. Jos et itse ehdi vierailemaan myyntinäyttelyssämme, tulemme mielellämme esittelemään tuotteita luoksesi.

 

Luottoluokitus – sertifikaattit.

Marrow Oy on saavuttanut korkean luottoluokituksen useiden vuosien ajan. Siitä kertovat Suomen Asiakastiedon ja Bisnoden luottoluokitus setrtifikaatit.

 

Suomen VahvimmatSuomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

 

 

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.Bisnode -raiting luokituksessa Marrow Oy:llä on myös hyvä luottokelpoisuus.

Bisnode -Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

 

Yrittäjäjärjestöt

Marrow Oy on Suomen Yrittäjät ry:n sekä myös Keravan Yrittäjät ry:n jäsenyritys.

 

Marrow Oy on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa.

Marrow Oy on mukaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava kumppani -ohjelmaassa. Luotettava kumppani -tunnus on merkki siitä, että täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset. Asiakkaanamme torjut harmaata taloutta ja edistät tervettä kilpailua.

 

LuotettavaKumppaniyritys

Marrow

Marrow Oy vuonna 1990 perustettu markkinointivälineiden valmistusta, maahantuontia ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita..

Sertifikaatit

Yhteystiedot

Marrow Oy